מה מצב הים מחר?...

faith2

New member
מה מצב הים מחר?...

ובטוח בטוח שאין מדוזות יותר?

REAL boy

New member
הממממ

מחר אין משהו טוב לפי מה שראיתי..משהו כמו 20-30 ככה... למתחילים יהיה סבבה... ועל אחריותי אין מדוזותתת אני אומר לךךך...

DaRזה אני

New member
פייט

אני אל יודע כמה יהיה מחר רק שהים בירידה אז אל תתעצלי סעי לים עם הגלשן באיזה 6 ותחגגי עד 10

W u t a n g

New member
מה 20 - 30..

אני מחשיב 20 - 30 לפלטה.. איך אתה קורא לזה בכלל גל?! זה לא סוחב אפילו תינוקת בת שנתיים על בוגי.. אל תבזבזי ת'זמן שלך תקשיבי לי,אין מחר כלום.

faith2

New member
שירשרת את ההודעה למקום לא נכון....

חפיף 3 חודשים לא הייתי על הגלשן ככה שזה יהיה מצויין לאימון חתירה... *כן אני מתחילה*

sboarder

New member
תצאי כבר מהמצב הזה שלך

אימון חתירה? את חיה בסרט אין גלים לא גולשים לעשות כאילו באמבטיה זה לא תחליף

DaRזה אני

New member
פייט מתוקה

אין מדוזה אחת והייתי היום מ7 עד 10 והיה מושלם התקפות של 60-55 והים עלה להתקפות משוגעות של 65-70 אבל ג'ורות אבל שוב התחיל לרדת אני ילך מחר שוב בבוקר בבוקר הכי פ33ה אין שמש ששורפת וזה וגם יש גלים יותר מסודרים ופתוחים ראיתי היום מישהי דופק צינור ויוצא אבל הוא התהפך בסלטה רצינית זה היה מצחיק אבל גם עצוב
היה סבבה עד 9 וחצי שנהיה מסריח וסגור אבל היה סבבה ניכנסתי ויצאתי דפקתי קארב, כמעט ראונדהאוס אחרי אבל בכל זאת היה טוב

faith2

New member
אכן אכן...

היו אחלה גלים! חוץ מהעובדה שהגלשן עף ישירות לאוזן שלי! אחח איזה כאבים

Max Roach

New member
דר...

הייתי בבוקר והיה 40-50 פתוח איך הגעת ל70???? היה בן בן בן בן זונה נכנסתי לצינור בהתקפת לחץ ואז הוא נשבר לי הגב אבל חפיפ... לא משנה הקטע זה שהיה אחלה גלים ולא היה 70!

DaRזה אני

New member
רוץ'

שמע דיברתי על אתמול בבוקר... ועלו התקפות של 70(ג'ורות ארוכות וכמעט בלתי גלישות אבל היה..) ואני מתכוון מאחורי הגל..

למעלה