מה מצאתי ולא ידעתי....

oz miri

New member
מה מצאתי ולא ידעתי....

יאיר, מאחר ומרקורי הוא שליט בית 3- אחים והוא במקומו ,נותן לי כיוון מחשבה מאוד חזק למרכז את כל סיפור המפה דווקא באח,גם מהסיבות שציינתי קודם, יאיר, הוספתי את הדס hades ( אל תקפוץ בשלילה) רציתי לראות או יותר נכון לקבל חיזוק אל איזו טראומה או אירוע הרסני בחייה...ומה מצאתי? הדס יאיר נמצא בבית 2 ושולח זוית פעולה עם אורנוס בבית 5!!! עם כירון בית 11 (פה קצת קשה אולי כי הוא ברגרסיה והיה קרוב ל12-) ו.....???זוית של שיתוף פעולה !!!(60 ) עם..האח(מרקורי) ועם מרס שבבית 12??? יאיר, תתיחס לנושא האח,אתה כועס על הוספת הדס??אני מתארת לעצמי שאתה לא אוהב את הכוכבים האורנים האלה...אבל אני חושבת שפה הוא כן יכול לתת אור. התקשרתי אליה לשאול אם יש לה אח, והיא ענתה שלושה, שאלתי בעדינות אם מתוך שלושתם יש איזה אח אחד שהשפיעה קשה עליה? היא ענתה לאחר כמה שניות שכן ובגללו היא חייה על כדורים. לא הוספתי לשאול אמרתי שנדבר בפגישה.

oz miri

New member
מצאתי עוד דבר-נקודת טאלס?

בהמשך למולות מרקורי סטורן, סטורן מוציא אמנם זוית אחת של 120 לאורנוס בית 5 וזוית של 90 לצמידות פלוטו יופיטר, הבעייה האם מאחר ושני הזויות באותו צד ( משמאלו של סטורן) נחשב לנקודת טאלס? מצד אחד יש חיבור של 90 ו-120 מהמולות אבל באותות כיוון, ואם אכן זוהי נקודת הטאלס אפשר להבין שכל הלחץ של המולות יופנה בצורת התנתקויות ופרידות מגברים בחייה? והתחדשות - פלוטו- צמידות יופיטר, מתחילה מחדש מערכת ייחסים? אבל הרקע המיני עדיין תקוע בבית 12?

היי מירי

מצטער, אבל.. אני קרוע מעייפות בימים האלה, ועובד כמעט בלי הפסקה. בקושי יש לי זמן להתקרצץ קצת בפורום, שלא נדבר על השאר, אז נדבר כבר בפגישה שלנו, ביום רביעי. סורי.

למעלה