מה מעריצי TOOL שומעים חוץ מTOOL ?

elad2040

New member
הורדתי את

standing, מעולה! אתם מעוניינים אולי בגיטריסט חובב? חצוצרן גרוע? סקסופוניסט צולע? אני יכול גם לתופף לא בקצב! תנו לי להצטרף אליכם פליז! אני מנגן גם על חלילית!

Vsilver NJ

New member
הנה, חברים...

רשימה קטנה מתוך המווווון דברים...: a perfect circle (איך לא??!) DREAM THEATER!!!!! system of a down אביב גפן |(אז תהרגו אותי!!!) led zepplin pink floyd alice in chains the doors radiohead iced earth tristania nightwish nine inch nails faith no more pearl jam בלההה די נמאס לי. טוב זהו!

Eran911

New member
בוא נראה...

אני שמעתי ושומע כל דבר ש Maynard היה אי פעם מעורב בו כולל Tool ו APC וגם כל הפרויקטים הישנים שלו כמו CAD ו texANS . אני לא מכיר הרבה להקות ובכלל אומנים מכל הסוגים שיכולים לשנות את דרך החשיבה שלך בצורה כה חדה. אני לפעמים בכל זאת שומע קצת גראנ´ג כי אני גדלתי על גראנ´ג טהור. אני גם נוהג להקשיב לפעמים לפיונה אפל המדהימה, Fait no more, fantomas, At the drive in, NIN וכמובן King Crimson. יש לי אוסף עצום של מוסיקה אבל אני הכי אוהב את Tool כי זה מתקשר לפילוספיה האישית שלי שגם די מבוססת על Carl Jung ו Timoty Leary.

Eran911

New member
שחכתי להוסיף את...

אני גם אוהב את ה Swans ואת האלבומים ש Jarobe עשתה גם אחר כך. אני אוהב גם את Queens of the stone age. האלבום שלהם Rated R הוא פשוט מעולה. כמו כן שחכתי להזכיר שיש לי את הדמו של Zaum שהם גם די שווים, חבל שהם לא הוציאו אלבום (מדובר בלהקה שדני תופף בה). ואני גם אוהב גם חלק מהאלבומים של ה Melvins (במיוחד את הדברים היותר נסיוניים שלהם).

למעלה