מה מסמל שם :יונית?

hadar146

New member
לגל סופר

תודה שענו לי אחרי שבועיים.למה זה חשוב במי מדובר:סתם שאלה. יונית קידר ,סתם לצורך בדיקה.הבהרה.

גל סופר

New member
את חשה בזמן?

כי לא עברו שבועיים, אלא יומיים מיום שאלתך. אולי כדאי לי להבהיר, שאין זה מחובתי לענות לך, ועבודתי כאן היא בגדר התנדבות. למה זה חשוב במי? כי "יונית" אחת שונה מ"יונית" אחרת. קראי את הודעת המנהל בראש הפורום, אינני יכול לענות לך כלל ועיקר.

hadar146

New member
לגל סופר.

אם אתה לא חייב לענות לי,אז למה אתה בפורום?גם לאחרים אתה לא חייב לענות? שאלתי על שם יונית באופן כללי. אם היחס שלך לא כדאי לפנות אלייך בכלל.פניתי לפורום ,לא אלייך.

גל סופר

New member
שימי לב כיצד את מגיבה

תפקידי בפורום, בתור מנהלו, הוא לענות לשאלות. ברגע שהשאלות נכתבו שלא כהלכה, אני מבקש תיקון. לא מעוניינת לתקן? בחירה שלך. רק אל תטיפי לי על הניהול שלי או על היחס שלי. אין דבר כזה "יונית באופן כללי", אם זה נראה בעינייך כ"כ שיטחי, אזי את טועה.

hadar146

New member
למה ציפית?

יחס גורר יחס.שאלתי שאלה,לא ענית מהתגובה הראשונה שלך כראוי,אז מה אתה רוצה ממני?חוצפן.

גל סופר

New member
שאלתי אותך שאלה

לא התייחסתי אלייך בצורה כזו או אחרת. שאלתי במי מדובר, ובחרת לקחת את זה כעלבון אישי. אני לא מתכוון להמשיך את ההתנצחות הזו איתך, בחרת להתייחס אל שאלתי כעלבון- וזוהי בחירה אישית שלך. שבוע טוב.

פנינה101

New member
לא יפה ככה לדבר לגל

הוא נותן את הנשמה שלו והוא משקיע יש דברים שהוא צריך לדעת כדי לתת תשובה ראויה לא יפה ככה לתקוף נפגעתי בשמו של גל

גל סופר

New member
הרבה זמן לא ראינו אותך כאן ../images/Emo24.gif

מה שלומך פנינה?

למעלה