מה מסמל האף?

amilo12

New member
מה מסמל האף?

שלום לכם. יש לי בעיה ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא. לפני חודש וחצי התקררתי ויצאתי לבלות. אחר כך הייתי ממש חולה לכמה ימים. מאז האף שלי סתום, אני בקושי יכולה לנשום מהאף. עשו לי עיסוי בכל אזור הסינוסים וזה לא עזר. לפעמים נדמה שרק עיסוי על האף עוזר לפתוח אותו קצת, אבל באופן זמני. זה מרגיש כאילו תקוע שם משהו שלא רוצה לזוז. בנוסף חשבתי על זה וגיליתי שהאף משחק חלק מרכזי בחיים שלי. אני נוגעת הרבה באף, ולאחרונה גיליתי לצערי שעל האף צמח לי מן משהו כזה שנראה כמו פצעון קטנטן, שלא יורד. אשמח לשמוע מה כל זה מבטא, איזה טיפולים יכולים לעזור וכיצד, והאם יש דברים שאני יכולה לעשות לשיפור המצב. בתודה מראש

פשוט מאוד

להפסיק להתעסק אם האף ... כל הגירויים האלה גורמים לך להרגיש לא טוב, גורמים להוצאת פצעים ולנזלת. באף ישנם ריריות - כל גירוי שלהם גורם לריריות לעבוד שעות נוספות ... פשוט להפסיק להתעסק אם האף. האיבר הינו חשוב וחיוני מאוד במערכת הנשימה. בכדי לרפא את הצינון ... יש לשמור על חום גוף סביר (36.7 - 37 מעלות) - לשתות חם - וכמו שכבר אמרתי - לא להתעסק אם האף. החלמה מהירה.

freearth10

New member
אף מייצג

את הערכה העצמית שלך. עד כמה את מאפשרת לעצמך לנשום, להכניס להכניס פנימה במלוא הפוטנציאל שלך. הנגיעה באף באה אולי כדי לשחרר משהו שאת לא מצליחה לשחרר בדרך אחרת. לשיפור המצב הייתי עושה תרגילי נשימה. לנשום דרך הנחיר הימני לשחרר דרך הנחיר השמאלי ולהפך ובכלל כל תרגיל נשימה דרך האף שאת מכירה יוכל להועיל. מה צבע הפצעון הקטן? האם הוא גדל? כל טיפול הוליסטי יוכל לעזור, לכן סמכי על עצמך שתגיעי לתחום ולמטפל המתאים.
מאיה

אף

נשמע שהגוף שלך סובל מליחה, ואולי מתקיעות (פשוט כי ציינת את המילה) - הליחה באף, הפצעון שלא רוצה לזוז, וגם יכול להיות שנובע מליחה. נסי לשלב תנועה בחייך, רצוי כזאת שתגרום לך לנשום במהירות. לגבי ההתעסקות עם האף, אין לי מושג ואני מקווה שאחרים יוכלו לפרט בנושא. באופן כללי, האף קשור לריאות, להתחלה של מערכת החיסון ולנשימה.

למעלה