מה מכיל קובץ DMP?

פולספגן

New member
לא השבת לי על השאלה למטה, איזה AIDA64 להתקין?

כפי שהראתי בקישור, היו מס' אפשרויות.

Y. Welis

New member
העליונה - AIDA64 Extreme

גם הירוקה בסדר. ההבדל היחידי הוא ביכולת הפקת הדוחות.
&nbsp
&nbsp

פולספגן

New member
מה מסמל המס' 64? האם הכוונה היא ל-64 ביט?

המערכת הפעלה שלי היא Win 7 Prof של 32 ביט.

פולספגן

New member
מה זה 1.3.34.4 HD מנהל ההתקן עבור שמע בתקן NVIDIA?

אולי כאן הבעיה? אולי מספיק רק להסיר אותו, אך איך אמצא התקנה רק שלו?

אגב, מה זה Vulkan Run Time Libraries שהתגנב גם?

Y. Welis

New member
החלקים השונים. סביר שאם תסיר את האחד לפני אחרון (מנהל התקן)

הוא יסיר איתו את השאר.

פולספגן

New member
אין שינוי ותובנות חלקיות

1) הסרתי את מנהל ההתקן בשורה הלפני האחרונה, זה שחשבת שהוא יסיר את השאר ולא קרה דבר מלבד זה שהוסר.
&nbsp
2) הסרתי את מנהל ההתקן בשורה מתחתיו והמחשב הוחשך, לכן לא ראיתי כלום ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ידנית (כוחנית) ועברתי ל-safe mode with networking. מלבד זאת, הוא לא הסיר אותה.
&nbsp
3) הסרתי אותה דרך ה-safe mode והוא התקין לי עצמאית, כפי שניתן לראות בקובץ המצורף בצד ימין.
&nbsp
4) הסרתי את השמע.
&nbsp
5) עשיתי התקנה מלאה מהאתר של ה-NVIDIA, אך הפעם עשיתי את ההתקנה המלאה ולא את המהירה המומלצת, כפי שניתן לראות בקובץ המצורף שמאל למעלה.
&nbsp
6)בצד שמאל למטה יש את מה שהיה שלשום כתוצאה מההתקנה המהירה ורואים שלא השתנה דבר ממהתקנה המהירה למלאה ובנוסף הקובץ מערכת לא עודכן.
&nbsp
7) רואים שיש שוני בגירסה של מנהל ההתקן בין הברירת מחדל של חלונות לבין מה ש-NVIDIA מציעה.
&nbsp
8) חזרתי לנקודת ההתחלה.

Y. Welis

New member
עדיין לא גילית מה ה-AIDA 64 גילתה על הכרטיס

ולכן עדיין אין לי מידע עליו ואין יכולת לכוון אותך לדרייבר המקורי שלו...

(לא משנה המס' 64 - סתם מספר מסחרי/שיווקי; כמו שפעם היה מגאזין מחשבים מקומי בשם '32 ביט'...)

חזרת אכן לאותה נקודת פתיחה. המסך השחור אגב - צריך לתת לו לעיתים כמה דקות, כי יש תמיד היבהוב בזמן החלפת הדרייבר - NVIDIA מוסר והג'נרי של MS בא במקומו.

אם זה לא קורה והמסך לא מתעורר, יש בעיה לדרייבר הג'נרי להחליף. צריך לכן ניקוי מלא יותר, עם התוכנה הזו -
http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

מוזכר שם שיש בעיית מסך שחור, לכן - clean & restart האופציה הכדאית, כי כשהדרייבר לא יהיה, הג'נרי יכנס בוודאות.

זה לא עניין מסובך. צריך
1. לברר את הפירמה של הכרטיס;
2. להוריד מהאתר את הדרייבר המקורי שלו;
3. להסיר את NVIDIA עם התוכנה הנ"ל ולוודא שאכן הוסרה (אחרי ההפעלה מחדש),
4. להתקין את המקורי (משלב 2).

זהו. מעריך שהמצב ישתפר אז.

פולספגן

New member
המצב מחריף מאז שחלונות עידכן לי משהו ביציאה

איזה נתונים אתה צריך מה-AIDA?

Y. Welis

New member
סמן שם בצד שמאל את PCI/AGP VIDEO

והעלה תמונה.
&nbsp
יתכן שזה לא יספיק. צריך את DEVICES למטה יותר, ושם לסמן את PHYSICAL DEVICES ולהעלות תמונה.
&nbsp
יתכן שגם ב-COMPUTER שבראש הפאנל, יהיה מידע רלוונטי.

פולספגן

New member
סיכמתי את זה ב-2 קבצים -

1) סיכום המחשב.
&nbsp
2) ההתקן הפיזי + בצד ימין של הקובץ שמתי גם את ה-PCI/AGP VIDEO

Y. Welis

New member
ההתקן הפיזי גילה את התעלומה... (השורה השניה)

הכרטיס של חברת ג'יגהבייט (כמו גם הלוח).

ועל כן הדרייבר המקורי יהיה כאן -
http://download1.gigabyte.eu/Files/Driver/vga_driver_nvidia_(win7)vista32_259.36whql.exe
- בחרתי בדגם המשנה הישן יותר מבין ה-5 (שמתוכם 4 עם 1 ג'יגה זיכרון, כמו שנראה בתמונה), אבל זה כנראה לא משנה, כי הדרייבר לא ייחודי (WHQL) ומיועד לכל כרטיסים מבוססי NVIDIA.

= בשנת 2010 הגירסה היתה 259. אפשר גם מ-2013 וגירסה 310 -
http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/vga_driver_nvidia_(win7)vista32_310.90.zip

כך שהייתי ממליץ להסיר את הקיים עם התוכנה מאתר 3DGURU, להפעיל מחדש, להתקין את גירסת 259 ולבדוק אם עובד.

+ אתר הדרייברים של ג'יגהבייט - http://www.gigabyte.com/support-downloads/download-center.aspx
(ותודה על התמונות הערוכות! יש כישרון...)

פולספגן

New member
לא כ"כ הבנתי אם צריך את כל הקישורים? והשתלשלשות העניינים -

1) הסרתי באמצעות המסיר התוכנות של חלונות את הדרייברים של NVIDIA ולא בתוכנה שהמלצת, כי טרם התקנתי אותה.
2) התקנתי את הדרייבר הישן מהקישור הראשון שלך ובאמצע ההתקנה, המחשב נתקע ונאלצתי לכפות הפעלה מחדש ידנית.
3) המחשב התחרבש ואפילו לא רצה להיכנס לי ל-safe mode with networking (נכנס, אך נתקע בהרצת הדרייברים) וגם זה דרש כפייה של הפעלה מחדש אגרסיבית.
4) עכשיו הוא כפה עליי CHK DISK ובגמר הבדיקה נכנס לי למצב הרגיל של החלונות ושוב נתקע (הפעם טרם הפעלתי את ההתקנה) ושוב כפיתי הפעלה מחדש והפעם כן נכנס לי ל-safe mode with networking ובמצב זה התקנתי.
5) לא עזר, אין שמע והמחשב ממשיך להיתקע

&nbsp
האם צריך להתקין גם את הקישור השני והשלישי?

Y. Welis

New member
ממליץ להסיר עם התוכנה שבקישור, כי היא מלאה יותר

ולעיתים ההסרה הרשמית מחמיצה דברים.
&nbsp
באשר לבעיות - אולי נובעות מתקלות אחרות (כמו בעיה בדיסק).
&nbsp
אם יש לך כרטיס מסך מובנה בלוח (לא ה-GT430ׂ), נסה לחבר את המסך אליו. לוודא שהבעיה אינה בכרטיס החיצוני. גם הטמפ' שלו נשכחה ולא נבדקה (עם ה-AIDA לסמן את COMPUTER ולהרחיב, ולסמן את SENSOR למטה ולהעלות תמונה).
&nbsp
יש גם סיכוי שה-7 נעשתה לא יציבה. ראיתי כמה מקרים כאלה, שלא ניתן היה לתקן. העברתי מחשבים כאלה ל-8.1 ומאז לא חזרו אלי עם תקלות... ממליץ על השידרוג.

Y. Welis

New member
בדיוק. הרץ אותה והסר בעזרתה

הטמפ' של הכרטיס סבירה - 48 מעלות.

פולספגן

New member
בינתיים ניקיתי עם תוכנת הגורו וראיתי שאין זכר ל-NVIDIA

2) התקנתי את הדרייבר הישן מהקישור הראשון בתגובתך, כפי שניתן לראות בקובץ התמונה המצורף.
3) כפי שניתן לראות, הוא התקין לי משהו ג'נרי, כך שלא ידוע לי מה הדרייבר מכיל? האם מכיל שמע?
4) עכשיו, אכנס לקישור השני שלך, האם להתקין גם משם?
5) בינתיים, עשיין המחשב לא נכנס לי לצג שהוא צג של המחשב, אלא הוא בצג של ה-TV שהוא מוגדר כצג הראשון ולכן גם העבודה במצב בטוח היא עליו (הוא יצא ממצב בטוח, אך נשאר על אותו צג)

למעלה