מה מכיל קובץ DMP?

Y. Welis

New member
לא סביר שהותקנה 10 כי יש לה מראה ייחודי

לדעתי 8 יציבה ממנה, והיא לא 'תופעת לוואי' כלל, אלא מערכת שקיבלה יחסי ציבור גרועים, בגלל ההחלטה לבטל את תפריט 'התחל' ולשלב את ה'מטרו', בצורה לא נוחה במיוחד.
&nbsp
למרות הפגמים האלה (שניתן לתקן בקלות עם תוכנה כמו CLASSIC SHELL), ה-8 יציבה יותר, מהירה ב-15 אחוז מ-7, ומספקת בסיס יציב לעבודה של שנים, כמו גם יתרונות קטנים וחשובים כמו גיבוי 'היסטוריית קבצים', שנוח הרבה יותר מהגיבוי הפנימי שב-7.
&nbsp
10 אגב עובדת על אותו מנוע כמו 8.1 (עם שיפורים קלים) וכן סביבת 'מטרו' חזקה יותר, אבל עדיין עם שלל בעיות קטנות, ומימשק שמחולק בצורה לא נקיה בין מסכים מבוססי מגע (כמו בטאבלט) למבוססי עכבר.
&nbsp

פולספגן

New member
10 לא דומה יותר ל-7?

אגב, לא השבת לשאלותיי, האם כדאי לעשות את הניסוי שלי (החזרה לאחור) על מצב בטוח או מצב רגיל? האם הקלינר לא ניקה לי את האפשרות לחזור לאחור?

Y. Welis

New member
אפשר לנסות. מצב בטוח אגב לא יאפשר שיחזור לאחור

אלא אם תיכנס למצב RECOVERY בתפריט שלפני עליית חלונות.

נסה לשחזר לפרק זמן ארוך - ללפני כמה שבועות.

אבל מנסיוני עם 7 שמתדרדרת - אין תיקון שמשפר אותה.

ולא - 10 לא דומה יותר ל-7 - תפריט ההתחל אמנם 'הוחזר', אבל לא ממש. עדיין מצריך תוכנה שתתקן אותו ותחזיר את התכונות שהיו לו ב-7 ולפניה. שאר הגרפיקה קרובה ל-8.

פולספגן

New member
האם לזה (כמתואר בקובץ) התכוונת שהוא לא יאפשר?

הוא מצא לי רק 3 נקודות, האם זה בגלל הקלינר?

ניסיתי למצוא עוד נקודות ע"י סימון ה-
, אך הוא לא מצא כלום כפי שניתן לראות בקובץ התמונה מצד שמאל.

אגב, גם במצב רגיל (לא הבטוח) הוא מראה רק את 3 העדכונים הנ"ל.

Y. Welis

New member
זה מה שיש. אם היו נוספות הן נמחקו. עניין של מקום פנוי בדיסק

וכן כמה מקום מוגדר לשמור נקודות שיחזור בהגדרות הגנת במערכת (לחיצה ימנית על 'המחשב שלי' -> מאפיינים -> הגנת המערכת -> הגדרות).
&nbsp
מעריך שלא תראה שינוי במצב ה-7.
&nbsp
ממליץ להכין רשימה של תוכנות להתקנה וחומרים לגיבוי (את פיירפוקס וכרום כדאי לסנכרן מול חשבון ג'ימייל וכך לגבות אותם).
התקנת 8.1 לא תמחק את החומרים שלך אלא תעביר אותם לתיקיית WINDOWS.OLD. משם תוכל להחזיר את החומרים שלא גובו, אם יהיו.

פולספגן

New member
איך נכנסים למצב RECOVERY?

בתפריט לפני חלונו, יש רק את המצבים של שלושת המצבים של מצב בטוח וכמובן את המצב הרגיל לאחר 30 שניות או לחיצה על מקש כלשהו.
&nbsp
האם במצב RECOVERY הוא יגלה עוד נקודות מעבר למה שגילה בקובץ שצרפתי בתגויהקודמת לפני מס' דק'?

Y. Welis

New member
יש תוכנות איבחון טובות - AIDA64, שיאמרו לך כל מה שצריך

&nbsp
הן אפילו יותר מדוייקות ממה שנכתב על הכרטיס, כי מבחינת המערכת, ה-ID של הרכיב הוא שקובע (כל חומרה 'משדרת' ID שלפיה ניתן לקבוע לה דרייבר. נמצא במאפייני הרכיב ב'מנהל ההתקנים').
&nbsp
&nbsp

Y. Welis

New member
לא נראה שיש מה להתקין - אין סימני בעיות

רק כמו שציינתי - להגדיר את הרמקולים כהתקן ברירת מחדל בין 'התקני השמעה'.

למעלה