מה מכיל המשקה ערק

shalev9

New member
מה מכיל המשקה ערק

היי, אני מנסה למצוא מידע על ערק ומה הוא מכיל בדיוק לצורך סיכום שאני צריך להגיש בלימודים על תכונותיו כמשכך כאבים ומרדים (בייחוד בכאבי שיניים). אשמח לקבל קישורים רלוונטיים או כל אינפורמציה אחרת לגבי הנושא ומהו החומר המרדים בערק. אשמח לתגובה מהירה, תודה מראש.

potash

New member
עראק הוא משקה אניס...

יש מידע עליו במאמרים של הפורום... ובנענע...

amircn1

New member
המידע שיש ב...

וואלה יותר חביב ! (גיסר יודע להסביר ממש טוב)

thelightman19

New member
למה הוא מרדים

ששותים בדרך כלל ערק בכמות מסויימת (כל איש וכוסיתו יחייה) אז מתמסטלים זה קורה הרבה יותר חזק עם אבסנט ואפילו יש בונוס בחלק נדיק מהבקוקים אפשר לראות כל מיני דברים משונים אני יודע שזאת היתה תשובה דפוקה לחלוטין אבל הייתי חייב להסביר את הצד הטכני שבעיניין

night mistress

New member
אחחחחח...סבא שלי היה מכין ערק..

עכשיו אני מצטערת שלא למדתי ממנו איך עושים את זה..אבל הוא נפטר כשהייתי בת 14,ואז לא ידעתי להעריך את זה.. אבל עד היום יש לי את הטעם בפה.. ואת כל החוויות שבאו מסביב..

LaDjA

New member
ששש... לפני שמתנפלים עליך...

שאף אחד לא יישמע בטעות שהיית רוצה לדעת לזקק.

marsala

New member
מיני סקר-העארק הטוב בארץ,לדעתכם?

לדעתי האישית ...טוב אני אענה אחרון... מוש

MidNight Flame

New member
מאלו שאני טעמתי עד היום...

הפשוט ביותר הלא הוא זה עם הגמל(?) עליו הוא הטוב ביותר לחיכי

rashif25

New member
לא הבנתי משהו

בכתבה גיסר מדבר על ענבים שאיתם מתחילים את הזיקוק... לא הבנתי מה הקשר, הערק לא עשוי רק מאניס?

shalev9

New member
הערק עשוי מאניס ואלכוהול

בסיס הערק הוא אלכוהול שמופק מענבים. תהליך ייצור הערק הוא חימום האלכוהול כך שיתאדה, האדים עוברים דרך פירות האניס ומקבלים את טעמם, לאחר מכן אדי האלכוהול עם טעם האניס (מכילים את שמן האניס שבפרי) מתעבים לנוזל וזה הערק (בד"כ מזקקים 3 פעמים את המשקה).

shalev9

New member
ערק זחלווי מלבנון מופק מענבים

תקרא את הכתבה שבקישור באחת התגובות.

למעלה