מה מיוחד ב-12/3
M Miss פטל New member 6/3/05 #2 מה?../images/Emo12.gif בדקתי בלוח אירועים ובמאמרים בדקתי בימי הולדת ונישואים ולא מצאתי כלום
T Tully Is Here New member 7/3/05 #3 שאמא שלי כבר תהייה אצלנו ואני אצטרך את כל התמיכה שאתם יכולים לתת לי
S shelly1975 New member 7/3/05 #8 אני יודעת... ב- 12.3 זה יהיה 5 ימים לפני היומולדת שלי וזה יום טוב לקנות ת'מתנות שלא יהיה מאוחר מדי
ע ענתי 10 New member 7/3/05 #18 מזל טוב!! ובשבילי 17/3 יזכר לתמיד כתאריך בו התחלתי לצאת עם החבר הראשון שלי. אלוהים יודע למה אני עד עכשיו זוכרת את זה אבל אם היינו יוצאים עד עכשיו השנה היינו חוגגים 9 שנים (ובפועל חגגנו רק שנתיים וחצי)
מזל טוב!! ובשבילי 17/3 יזכר לתמיד כתאריך בו התחלתי לצאת עם החבר הראשון שלי. אלוהים יודע למה אני עד עכשיו זוכרת את זה אבל אם היינו יוצאים עד עכשיו השנה היינו חוגגים 9 שנים (ובפועל חגגנו רק שנתיים וחצי)
ע ענתי 10 New member 7/3/05 #13 שבת גשומה?? יום לפי יומולדת של בן דוד שלי?? יומיים לפני מועד ב' בדיני קניין??? ילדים שלי נשארים אצל אמא שלי??
שבת גשומה?? יום לפי יומולדת של בן דוד שלי?? יומיים לפני מועד ב' בדיני קניין??? ילדים שלי נשארים אצל אמא שלי??
ב באדי תות New member 7/3/05 #16 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש לי ניחוש ..........קאסי... ב-12/3 - מתארחת דיאטנית בפורום או ב-12/3 - יתקיים מפגש של חברי הפורום או ב-12/3 - זה פורים........... תחרות תחפושות בפורום קאסי - האם אני צודקת לדעתי זה אפשרות מספר שלוש
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש לי ניחוש ..........קאסי... ב-12/3 - מתארחת דיאטנית בפורום או ב-12/3 - יתקיים מפגש של חברי הפורום או ב-12/3 - זה פורים........... תחרות תחפושות בפורום קאסי - האם אני צודקת לדעתי זה אפשרות מספר שלוש