מה מיוחד בתוכי

bugy4

New member
מה מיוחד בתוכי

נכנסתי לכל מיני אתרים על תוכים אבל באף אחד מהם לא הוסבר מה ההבדל בין תוכים לציפורים אחירות. מדוע ניתן לאלף תוכונים ולא פינקים למשל?למה מקור של התוכים מעוקל. לי יש קוקטיל צהוב האכלת יד והוא ממש מדהים הוא אוהב ליטופים על המקור ובצואר ונראה שהוא ממש אוהב חום ואהבה. איך התוכי נקשר לבני אדם? האם תוכים מוחתמים חושביפ שהם גם בני אדם?חוץ מזה רציתי לשאול אם יש איזושהי דגרך חוץ מבדיקת דנא לדעת אם קוקטיל לטינו הוא זכר או נקבה והאם מספיק לתת לו תערובת גרעינים לקוקטילים פלוס פירות וירקות.

רואי

New member
אם כן

למען האמת - השאלות שאתה שואל הן פילוסופיות לדעתי ואין תשובה אחת... התוכים שונים מהציפורים הרגילות בגלל שהם תוכים..בדיוק כמו שכלבים שונים מחתולים ומארנבים.. האם התוכים המוחתמים חושבים שהם בני אדם? שאלה טובה...(אין לי תשובה) לגבי הקוקטייל- האוכל שציינת נראה בסדר גמור. ובקוקטיילים לא צריכים דיאנאיי כדי להבדיל בין המינים. אני אמנם לא מומחה גדול בקוקטיילים אבל כעקרון הכתם בלחי צריך להיות חזק יותר אצל הזכר מאשר אצל הנקבה. תשובה מפורטת יותר לגבי האוכל- פנה לשאלות נפוצות בפורום.

bugy4

New member
:

הייתי בטוחה שיש מחקרים או ידיעות מדעיות בדבר השוני שתל המוח של התוכי מציפורים אחרות. ולמה המקור מעוקל?

אלTK

New member
מקור מעוקל....

זה תלוי (גם)בסוג המזון היות והם אוכלים דברים שדורשים כזה מקור כמו אגוזים גרעינים ועוד דברים קשים שדורשים מקור חזק ומעוקל.

למעלה