מה מטרת הפורום?

מיתי

New member
שלום עינת, ברשותך מספר שאלות

שמי: 3,3,6,4,1,4 שם משפחה: 4,1,7,4 תאריך לידה: 9.11.69 שעת לידה 9:15 בבוקר. של בעלי מתחיל באות: א שמי מתחיל באות: ש נפגשנו עם נומרולוגיות והטרידו אותי מספר דברים שרציתי להתייעץ: 1. האם יש בעיה עם חיבור השם שלנו שיוצר: אש? 2. אנחנו עומדים לפני סגירת עסקה נדל"נית. היא המליצה לנו לא לעשות כך, האם לשנות את כל עתידנו בגלל זה? 3. האם את צופה הריון בזמן הקרוב, או שקיימת איזו בעיה? נתונים של בעלי: שם: 1,4,6,5 תאריך לידה: 12.12.67 תודה מראש על תשומת ליבך.

עינת

New member
מיתי

אף פעם לא ברור לי מדוע אנשים הולכים ליעוץ אישי,משלמים במיטב כספם ולאחר מכן באים לבחון את התוצאות כאן... מעבר לכך קשה לי לתת לך תשובות על השאלות הללו מהסיבה הפשוטה שאין בידי את כל הנתונים (אז השם שלך מתחיל ב א´ ושלו ב ש´ אז מה?). לגבי העסקה הנדל"נית ,אני חושבת שיהיה זה התיימרות מבחינתי לומר את דעתי לאחר שהייתם ביעוץ כולל,הרי כאן בפורום אני בודקת דברים על פניו ולא נכנסת לעובי הקורה,בכל מקרה אל תשנו את כל עתידכם אבל היו קשובים למה שנאמר לכם,אולי עסקה ספציפית זו אינה נכונה עבורכם ואחרת כן? ואחרון חביב - הריון - שוב קצרה ידי מלהושיע,איני מתיימרת לחזות עתידות כי אם ליעץ ולומר אם זה זמן נכון מבחינתכם או כדאי להמתין. בהצלחה מתי

מיתי

New member
מה מטרת הפורום?

לפני שבוע התוודאתי בפעם הראשונה לנומרולוגיה. בעלי, לאחר תקופה קשה בעבודה, החליט לפנות לנומרולוגית לקבל ייעוץ. הוא שילם ממיטב כספו (350 ש"ח) ליעוץ. בפגישה נאמרו מספר דברים שנראו לי תמוהים. לאחר הפגישה חיפשתי פורום העוסק בנומרולוגיה כדי לקבל הסברים והבהרות. פה לא מצאתי את התשובה, אלא רק תוקפנות. מה המטרה? עינת. לא ציפתי לקרוא ממך, בתור מנהלת פורום כזו תגובה. אנשים שפונים ליעוץ (במקרה הזה, אפילו לא אני - למרות שאני עוברת תקופה קשה בטיפולי פוריות) הם אנשים שמחפשים עזרה. אני מבינה שהפורום לא בא לתת מענה ספציפי, אלא כללי, אבל מתגובתך לא קיבלתי כלום. מיתי.

עינת

New member
מיתי

בכוונה שרשרתי את הודעתך הקודמת לכאן,כדי שתוכלי לקרוא שנית את תגובתי. נכון לא קיבלת את התשובות להן ציפית אך בין זה ובין תוקפנות המרחק גדול. הפורום מטרתו עזרה ראשונה שלפעמים מספיקה בהחלט ופתיחת השער לעולמה של הנומרולוגיה.איני מתיימרת לרגע לתת יעוץ אישי מעמיק ואיני מתיימרת להיות מגדת עתידות,כמו גם להסביר דברים שלא נאמרו על ידי - אני יכולה להיות אחראית ולהסביר רק מה שנאמר על ידי. מעבר לכך נתת לי מידע חסר ( לא נתת את שמותיכם)והציפיה שלך לקבל תשובות הרות גורל כמו רכישת נכס והריון. מטרת הפורום להביא אמינות לא נחמדות צר לי אם איכזבתי אותך. בהצלחה

למעלה