מה מחרמן אתכם

חזה חשוף, שרירי ועוטה שיער כהה

וסמיך..(על עור אשכנזי שזוף)...זהו. כשיש חתיכים חשופי חזה על אופניים חבר שלי כבר יודע לנסוע לאט לידם, אחרת אני מתחילה להשתולל ולצפצף כמו סירנה ויש סכנה לתאונה... האמת...יש עוד הרבה דברים אבל חזה חשוף ושעיר זה אחד המראות שאני לא יכולה לשלוט בעצמי ופשוט חייבת להסתכל (כל עוד זה על חתיך ולא על גבר שמן).

אממ......אממ אממ...רגע אני מתניעה..

מה מחרמן...? מה לא מחרמן...? החיוך השובב... גוף מרשים... כן כן עם ריבועים...(אז אני נדושה...תקפצו לי....) דיבור ענייני...בלי בלה בלה מסביב...(כן זה מחרמן אותי...אני לא מפה...) התמצאות במרחב...עושה לי את זה בטירוף.... ריח טוב ...(איך מתארים ריח לעזאזל..?) אממ..וההוא...נו מה שמו? שכחתי איך קוראים לזה...

BodyCount40

New member
בולבול../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

את בסדר את .... שיעשעת אותי מליינתלפים עכשיו

BodyCount40

New member
את רוצה להגיד לי שהנוסחא שאת

עובדת לפיה אומרת: שעשוע+במה=להוריד בגדים ??? אם כך באיזו פקולטה למדת, ואם אפשר את דף הקשר של הבנות שלמדו איתך שם

BodyCount40

New member
לא יודע, אבל כל מה שמקושר אצלי

למילה גלובלי הוא התחממות ..... אז אולי פה טמון הקשר .....

אממ...אולי...

אז אם אני אכתוב שוב את המילה "גלובלי" אתה תתחמם...? גלובלי גלובלי גלובלי גלובלי גלובלי גלובלי איזה כיף לך....אתה בטח רותח.... למה אני לא יכולה להתחמם מפשטות שכזו???? אני חושבת שאלך לחפש את פמלה... לילה טוב:)

BodyCount40

New member
אתחמם../images/Emo35.gifאני../images/Emo35.gif

אני מקסימום הולך מישון ... לילה

חוץ מציצים ותחת? ../images/Emo8.gif

אז ככה: עיניים. ממש אוהב עיניים, אחד הדברים הראשונים שאני מסתכל עליהם. וכשהיא מסתכלת עלי במבט אוהב או מחורמן זה מטריף אותי לגמרי (אפסיק פה לפני שתקיאו) שפתיים גם. נשיקה טובה יכולה לשגע אותי ברמות דיבור ומבטא- נשים אינטליגנטיות עושות לי את זה. דיבור פרחי גורם לי לרצות להקיא
. מבטא זר אני בכלל אוהב אבל אני מניח שמה שבאמת עושה לי את זה, זה שילוב של הכל.

BodyCount40

New member
וגילוח ולמשעי זה אותו הדבר ועדיין

אומרים את זה ביחד\ אז
|?!

ממש לא. למשעי זה משו כמו "כראוי"

או "כמו שצריך" וממש לא קשור ישירות לפעולת הגילוח. (אבל יכול לאפיין אותה כתואר הפועל או תואר השם)

למעלה