מה מחרמן אתכם

BodyCount40

New member
מה מחרמן אתכם../images/Emo35.gif

אני מאמין שזה בטח היה פה כבר מיליו פעם אבל גם אני רוצה להרגיש מיוחד ולפתוח איזה שירשורון קט
אז בחורים ובחורות, נשים וגברים, ילדים וטף (לא אני אמרתי את זה
): מה עושה לכם את זה
האם זה המבטל של בן הזוג
העיניים שלו מטריפות
הישבן
החזה (כן כן גם לגברים יש בובז - נכון א.)
איך שהיא/הוא הולכים
ספרו נא פה לחבריכם את אשר עושה קיפצוצים בליבכם ...

הטבעת שלו

כשהוא מחזיק איתי ידיים חזק או סתם מלטף או נוגע בעצמו זה גורם לי לעשות קולותתתתתת המבט שלו שכאילו אומר "אני חרמן עליך ראבק בואי תאנסי אותי" אבל הוא גם טוב ותמים כזה.. עם עיניים חודרות ויפות כל כך המוסיקה שלו שהוא מסור אליה ועושה אותה כמעט בתאוה הדרך שבה הוא פורט על המיתרים, התשוקה שבשירה שלו סקס אפיל מטורף השפתיים מצויירות הנשיקות, נגיעות קלות של רכות רטובה... הדרך שבה הוא נוגע בי הדרך שבה הוא נוגע בעצמו בזמן שהוא נוגע בי הדררך שזה הוא אוהב להסתכל עלינו עושים את זה מרקיעים שחקים האאאאאאאאאאאאא.....

תעשי לכולנו טובה

ותחזרי אליו כבר ממש צער בעלי נשים מה שעובר עלייך או לפחות קחי ממנו את הטבעת

ראזל מתה עליך!!

צודק. אבל שמע, יש בזה משהו נורא רומנטי בזכרונות האלה, שמרטיטים-מחרמנים אותי. בינתיים זה יישאר ככה... מה לעשות. אם אנילא טועה, אצלך בSMSים הסקסים הופיע גל רומנטיקה לא? חמודדדדדד

צריך למצוא לך כינוי כי הניק שלך

ארוך מידי אז עכשיו תקשיבי חומד כל עוד את בזכרונות שלך איתו זה לא יעזוב אולי זה יהייה לך קשה לקבל את זה אבל חומד את נרקומנית! והצעד הראשון בגמילה הוא להודות בכך שאת מכורה הצעד השני (כפי שכול נרקומן יודע) זה למצוא אדולן כאן ועכשיו (טוב כאן אולי לא שם ועכשיו) אפרופו אדולן מה יצא עם הידיד?

וואו וואו ראזל לאט לך אני מסמיקה

קודם כל אתה צודק אני מכורהההההההההההההה ואני ר-ו-צ-ה להיגמל... אה?? התחלתי משהו טוב דבר שני בקשר לידיד ההוא מהפארק? לא ניפגש. זה לא ייצא. אז אין אדולן. שטויות כמה קריזים ויעבור

מה מחרמן אותי...

דבר ראשון זה העיניים אני חושבת שזה אחד הדברים היותר מהפנטים שקיימים אצלנו... וזה גם הדבר הראשון שאני רואה אצל הגבר אחר כך כמובן חיוך... חיוך ושפתיים יכולים לכבוש אותי...

נגיעות...

כשגבר שאני רוצה נוגע בי אני נמסה פשוט נמסה מהמגע שלו זה מטריף את כל החושים אצלי...

נשיקות קטנות בקצות האצבעות ../images/Emo178.gif

מבט של "חייב עכשיו"; רפרוף עדין עם היד על עמוד השידרה;
, אמרתי כבר?

BodyCount40

New member
בתור "מרים" השרשור, כבודו שומר

את זכות ה"ניהול" והשתיקה ....

תרים את הבובז ש'ך ../images/Emo195.gif

ותתחיל לכתוב מה עושה לך את זה
זה הנוהל בפורום
הרמת שרשור
עלייך קודם כל לכתוב על עצמך