מה מחייב "יותר" ...

מה מחייב "יותר" ...

אני מעוניין לרכוש פריט בארהב. ספק אמין 100% עם כ 2000 פידבקים. עלות הפריט הספציפי כ 100$. המערכת נותנת מחיר מישלוח : Shipping and handling Item location: East Coast, United States Shipping to: Worldwide Shipping and handling To Service Estimated delivery* US $10.31 Israel USPS First Class Mail InternationalTM Varies for items shipped from an international location Seller ships within 5 days after receiving cleared payment - opens in a new window or tab. ב תאור המוצר הוא מבקש לא לשלם ולחכות ל קבלה . השאלה : האם לאחר רכישה ותשלום מחיר המוצר והמשלוח ע"פ המתואר מעלה [10.31$] הוא ראשי לבקש תוספות נוספות. אני יודע שתקשורת טובה עם המוכר זה הפתרון אבל מעניינת אותי מה מדיניות ebay בנדון - מה " חוקיות הבקשה " ? תודה.

pvzed

New member
למה שלא תשאל אותו בקשר למחיר משלוח סופי לישרא

ל?

לא הבנת....

מה שמעניין אותי הוא מה היא מדיניות איביי בנושא : 1. המחיר המופיע במערכת : US $10.31 Israel USPS First Class Mail InternationalTM Varies for items shipped from an international location או המלל בתיאור שמבקש להמתין עם התשלום ואז ..........באה בקשה לתוספת תשום על משלוח רשום.

generala

New member
אתה מחוייב

בדיוק למה שרשום. אם רשום שמשלוח לישראל (ומתאים לך סוג משלוח זה) הוא 10.31$ אתה תשלום 10.31$ ולא סנט יותר, ואפילו סיפורים אקזוטיים לא מעניינים אותך ! אם המשלוח של ה-10.31$ לא כולל רשום אבל *אתה* רוצה רשום, תגיע להסדר, אם הוא דורש ברשום, שיישא בעלויות. אם הוא שלח לך INVOICE על סכום גבוה יותר, אתה יכול לדרוש ממנו להוריד למקורי (שבש"ו), אם שילמת כבר ועכשיו הוא מתחיל לקשקש, אז שיקשקש ואתה מחכה כרגיל למשלוח שלך.

למעלה