מה מושך יותר

The Heretic

New member
מה מושך יותר

(מכוון לני המינים..)

אני שואלת בקיצוניות בכוונה:
אישה "מושלמת" חיצונית אבל חלשה משעממת בלי ביטחון עצמי,
או אישה שנראית כמו הצרות אבל אישיות כובשת ובטוחה בעצמה.
?

n l m

New member
אישיות משפיעה על היופי, יופי אינו משפיע על

האישיות

או ביותר הרחבה
אם אני נמצא באיזה באר ויש חבורת נשים אז סביר שאני אסתכל ואוליי גם אפנה לאלו שנראות הכי יפות בעיניי כי זה הדבר הראשון שבולט לעין

אבל אם אני נמצא באיזושהיא מסגרת ואני שם לב שיש איזו מישהי שאני אוהב את מה שהיא מקרינה מבחינת האישיות ותוך כדיי אני אתאהב בה
היא פתאום תיראה לי יפה נורא גם אם בהתחלה היא לא נראתה לי משהו

אותו דבר אם אני אפגוש מישהי ואגלה שהיא טיפשה, סנובית, חסרת תוכן וכה', זה ישפיע על איך שאני רואה אותה חיצונית ופתאום היא תיראה לי שונה גם אם בפעם הראשונה היא נראתה לי ממש מהממת

יופי הוא דבר מאוד סובייקטיבי ועל כל אדם אפשר להשפיע ולגרום לו לחשוב פתאום שמישהו/מישהי נורא יפים
זה הריי מה שעושים לנו כמעט כל פעם מגזיניי האופנה השונים למינייהם

לעומת זאת תכונות אהובות, כמעט כל בן אדם יודע מה הוא אוהב

אם היא חכמה, היא לא תהיה לא מטופחת.

אישה או גבר צריכים לדעת שכשהם מטופחים הם מושכים ונעימים יותר, דבר שהרבה יותר חזק אם למישהי יש מידות של דוגמנית. כי מאידך, זו יכולה להיות בחורה שהגיעה למידות של דוגמנית יחד לאישיות חזקה אבל אופי על הפנים כשמכירים אותה באמת. ( אחרי שהוצאנו גם את ההפרעות אכילה כמובן).
גבר מושך ( אותי) הוא גבר עם אופי של גבר, משמע אדם בעל הערכה עצמית גבוהה, עצמאי בשטח שמסתובב עם מעטה חסינות, גם אם הוא מאוד רגיש ( הרגישות שלו תחת אותו שיריון הוא כמו לגלות את הדובדבן שבקצפת) אם הוא צריך להיות יפה?! הכריזמה והסקס אפיל חזקים מכל האלמנטים הבובתיים. הוא צריך לעניין אותי, לא ברמת צילום קטלוג.
לגבי אישה?! בתור אישה בעצמה דיברתי ושיתפתי נושאים עם הרבה נשים. הגעתי למסקנה שצריך קצת יותר מהמידות המקובלות בשוק האופנה כדי להיות ולהרגיש אישה מושכת. את צריכה להיות אדם שמקבל ושלם עם עצמו כדי להיות אדם נעים ומושך חברתית. ( אין קשר להפגנת ביטחון עצמי אלא ליכולת המודעות הפנימית לערך שלך כאדם).
אישה מושכת היא תמיד אישה שנעים להיות לידה, לא לכאורה לשני מפגשים אלא לאורך הרבה מאוד זמן.
(אנחנו מדברים כמובן תיאורטית על מצב ביניים ולא דיכוטומי של כן או לא פלקט יפה מהז׳ורנל).

גבר כמו מיסטר ביג, בקיצור. :)

( ניסיתי לפשט רעיון מורכב, יצא לי קצת מסורבל).

LightMyWay

New member
מסכימה

בכלל לא יצא לך מסורבל.

למה ללכת לקיצונויות?

אישה יפה או אישה מכוערת...אלו מושגים עם פרשנות אישית ואם זו משעממת וזו כובשת,גם אלו פרשנות אישית.
הדבר היחיד שאני יכולה לומר,שהזנחה עצמית גרועה לכולם,הן חיצונית והן אישיותית.

LightMyWay

New member
אני נוטה להסכים..

עם כאלו שלא בוחרים באף אחת מהאופציות שהצעת.
מצד שני אם מדובר בבחור שנראה סביר, אבל יש לו ביטחון עצמי, הוא כריזמתי ובעל אישיות כובשת זה בהחלט משהו שיותר ימשוך אותי מאשר מישהו שנראה כמו דוגמן אך בעל אישיות משעממת.

Mr Blue Sky1

New member
לפי דעתי

שניהם לא מושכים.
כשאני מחפש מישהי חשוב לי להימשך אליה הן פיזית והן אינטלקטואלית.
אם אחד מהדברים האלה חסר לי, מבחינתי בלתי אפשרי להתחיל קשר.

למעלה