מה מונע מהשעועית החומה להיות רכה לגמרי?

yamkachol

New member
מה מונע מהשעועית החומה להיות רכה לגמרי?

חלקן כן וחלקן לו (באותו סיר באותו תהליך)
גם אחרי שעתיים וחצי של בישול בגובה מיים נמוך מעל השעועית. (מוסיף מדי פעם מיים רותחים אך עדיין זה ''מקרר'' קצת ונדרשות מספר שניות /דקות לחידוש הרתיחה הרגילה)
תודה
 

Arlandria

New member
שני דברים שעולים לי לראש:

ייתכן שהיא לא טרייה מספיק, בעיקר אם נקנתה בתפזורת ממקום לא מוכר.
ואולי, במקרה, הוספת מלח בזמן הבישול? אם כן, זו יכולה להיות הסיבה.
 
למעלה