מה מונע בעדי

liat77

New member
ומה עם לדבר-

צריך לדבר אחד עם השני, צריך לחזק את הזוגיות, רק היום דברתי עם הבעל שזוגיות אחרי ילד ראשון מצריך המון סבלנות,הבנה,חיזוקים וזה לא משנה אם הוא המפרנס-כסף זה לא הכל בחיים ואם צריך לבוא הביתה(הבעל)אחרי יום עבודה לעזור אז אין ברירה. אתמול למשל הבעל היה ביום חופש ובאם זאת הוא נשאר עם הקטן בזמן שאני עשיתי כביסות ואצלנו כדי לעשות כביסות צריך ללכת למכבסה... ואח"כ הוא עזר לי בלשאוב ולנקות את החדר של הגדול ובקיצור יום חופש לא יצא לו מזה כי בלילה אחרי שסימתי להניק הוא זה שמחליף,מוודא שהוא עשה גרפסים ומשכיב אותו לישון. מקווה שתדברי איתו יהיה לך הרבה יותר קל על ה-
שולחת המון

liat77

New member
לא-קטלנית

ככה רושמים תאריכים בארה"ב,
גם עומר לא נולד באוקטובר אלה ב-10 לינואר ואמיר ב-7 לאפריל.

annes

New member
וודאי שמותר לך להתלונן

אבל את לא יכולה להגדיר את עצמך כחד-הורית. ברור מדברייך כמה שקשה לך, ובכל זאת, את לא יכולה להעריך כמה יותר קשה זה שכל כובד האחריות הוא עליך ועלייך בלבד, ואין אדם נוסף שזכותך אפילו לצפות ממנו לעזור. אני מנסה להראות לך את החיובי במצב, ואם המערכת הזוגית קשה כמו שאת מתארת, את צריכה לפעול על מנת לשפר אותה - אל תשאלי אותי איך
בן זוגי למיטה הולך על 4 ויש לו זנב - וכן, גם הוא לא קם לטפל בתינוק

bimba

New member
אני ממש לא אוהבת את הגישה של

הקדושה המעונה. אם את מרגישה חוסר שיוויון בכל המטלות האלו, למה לא לדבר על חלוקה מחודשת, במקום להתלונן? ממליצה לדבר, ולפני הכל, לשמוע את הצד שלו.

אמיקה

New member
מה שמונע מבעדך להיות אם חד הורית

הוא העובדה שיש לך שותף לחיים - אולי הוא לא שותף פעיל מספיק לטעמך/אולי הוא לא שותף מפרגן או אוהב או אפילו סתם חברי-ידידותי כלפייך, אבל הוא שם, עושה את שלו לטובת העניין המשותף - וזה הרבה הרבה יותר ממה שיש לאם חד הורית. ומסכימה עם קודמותי שגם להיות זה שעובד, שיוצא "לקרב", שחוזר הביתה עם הלשון בחווץ ושיודע שעול פרנסת המשפחה כולו מוטל עליו - זה לא תענוג גדול, בטח לא כשה"עזר שכנגד" ממש לא מעריכה את זה

king luli

New member
בתור "זאתי שעובדת ויוצאת לקרב" ..

אז המקרה שלנו הפוך ואני עובדת ומפרנסת והבעל בבית עם הילד. זה לא ממש מבחירה אבל זה המצב כרגע. אני לא מניקה אבל אני עדיין קמה בלילה (אנחנו מתחלקים) ובטח שאני מטפלת בילד כשאני בבית. אני לא יודעת אם זה ההבדל בן המינים אבל אני אישית חשוב לי לטפל בו שאני בבית ואני נהנת מזה כי אני מתגעגעת אליו במהלך היום (יש ימים שאני אפילו שמחה כשהוא מתעורר בלילה כי זה עוד קצת זמן להיות איתו - יכול להיות שזאת "דפיקות" שלי
) בעלי עושה יותר כביסות ובישולים מעצם העובדה שהוא יותר בבית אבל אני בהחלט לא חושבת שתפקידי מסתיים בפרנסה וזה לא אמור להיות ככה גם כשהבעל מפרנס. מהדברים שנכתבו נראה כי הבעיה היא יותר עמוקה ובתור התחלה אצטרף לקודמותי ואמליץ על שיחה עמוקה ואמיתי בינכם. אל תרגישי ולו לרגע רגשי נחיתות על זה שאת לא המפרנסת. ככה זה עכשיו - מחר הכל יכול להתהפך ... ולסיום אגיד שאני בהחלט חושבת שהרבה באשמה היא בנו - הרבה נשים מרגילות את הבעלים שלהן שהן עושות הכל. יצא לי להכיר זוג שהבעל לא נגע בילד ולא היה מסוגל לעשות כלום ואז הוא פוטר והאישה חזרה לעבודה והוא נאלץ להשאר עם הילד בבית - לקח לו זמן להתרגל אבל עכשיו הוא בעננים. מטפל בילד באהבה ומסירות ורוצה עוד מיליון ילדים. ממש בן אדם אחר!

ממליצצה

New member
אם זה כך עכשיו..

עדיף להפרד לפני הילד השני או השלישי, כי כמו שאני רואה זאת טוב לא יצא משם

למעלה