מה מומלץ לעשות???

SkyGod

New member
מה מומלץ לעשות???

לא צנחתי כבר יותר מאיזה 5-6 חודשים איך תהיה הדרך הנכונה והבטוחה לחזור לצנוח???? אילו דברים אלי להקדיש יותר תשומת לב ואילו דברים לשאול את המועדון שבו אני יצנח???

העורכת

New member
תשאל

בדיוק את השאלות שרשמת. אני מאמינה שאם אתה חוזר לצנוח במועדון שמכירים אותך אז ידעו להתאים לך תוכנית, אם אתה מתכוון להגיע למועדון חדש, בטח יבקשו שתעלה לצניחת ריענון עם מדריך כדי לבדוק את רמת הצניחה שלך.

nudnikim

New member
אין שאלות טפשיות

רק תשובות טפשיות! ולאלוהים פתרונים..

העורכת

New member
אני רק יכולה

לקוות שיום יבוא ותהיה לך שאלה וזו התשובה שתקבל! בגלל תשובות מפגרות כאלה קורות תאונות, אז גיא, אני מציעה שתחזור לחור ממנו זחלת ואל תגיב. כמו שכבר אמרתי לך פעם.. אתה מביך את כולנו! ועם ה"נסיון" שלך כצנחן, באמת כדאי שתסתום את הפה!

רק גיא 11

New member
../images/Emo13.gif מה קרה ,קצת צחוק... ../images/Emo13.gif

"סקיגוד" = יודע הכל בצניחות,כאילו כזה,,,,,,

Z o o k

New member
האמת, זה לא כל כך מסובך.

תגיע למועדון ותגיד שאתה רוצה לעלות עם מדריך כי מזמן לא צנחת. תעשה אימון ריתמה מקיף ותעבור טוב על כל ה"חירומים". שווה גם להתייעץ עם המדריך לפני הצניחה לגבי מה לעשות בצניחה עצמה. על תעשה משהו יותר מידי רדיקלי (רק לעינב מותר), ותפתח גבוה יותר ממה שאתה פותח בדרך כלל. אם אתה ממש מרגיש צורך, אולי אפילו תעלה עם פייג'ר. בכל מיקרה תהנה... וברוכים השבים.

SkyGod

New member
סבבה והמון תודה לכולם חוץ מגיא ../images/Emo8.gif

בצניחות גבר!!!!

רק גיא 11

New member
לא לא אחי אל תעלב באמת סתם בדיחה..

רענון קטן ואתה עף .

SkyGod

New member
אל תדאג אחי אני לא לוקח ללב אני

יודע שזה בצחוק ובסבבה ואף אחד לא נפגע מקצת צחוק אולי חוץ מ JUST A GUY 11 חחח אז בכיף אחי לא קרה כלום....

למעלה