מה ? מה עשיתי לו רע ???

אמיתי911

New member
מה ? מה עשיתי לו רע ???

אני מנסה נואשות ליצור שאילתה מטבלה במסד נתונים. אבל משום מה ה vb מסרב לקבל את המשפט הבא:
oRs.Open “SELECT * FROM TT WHERE id= 8”, oConn, adOpenDynamic, adLockOptimistic​
מה כתבתי לא נכון ???? הודעת השגיאה מצורפת, הוא מסמן את שם הטבלה (TT). תודה לעוזרים. אמיתי.

מס1

New member
הפקודה לא נכונה

בפקודה שכתבת לא מפעילים משפטי SELECT כדי להפעיל משפט כזה צריך להשתמש ב ADODC1.Execute הפקודה שלך נועדה לפתיחת קובץ ה MDB וצריך להגדיר לו את מחרוזת ההתקשרות לבסיס הנתונים

מס1

New member
וחוצמזה

התחביר הנכון הוא ";SELECT TT.* FROM TT WHERE ID=8"

אמיתי911

New member
כנראה לא הסברתי נכון,

המשפט מופיע לאחר ההתחברות שדווקא עבדת מצויין במשפטים אחרים:
Dim oConn As ADODB.Connection Dim oRs As ADODB.Recordset Dim hekef As Integer Set oConn = New ADODB.Connection oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\.............mdb;" Set oRs = New ADODB.Recordset oRs.Open “SELECT * FROM TT WHERE id= 8”, oConn, adOpenDynamic, adLockOptimistic​
יש רעיון אחר ? תודה, אמיתי.

זאת שגיאת קומפילציה..

לא שגיאת ריצה. כנראה חסר לך End Sub או משהו כזה.

אמיתי911

New member
לא מסתדר לי כבר כלום

אשמח לעזרה מההתחלה. להלן הקוד שכתבתי בשלמותו:
Private Sub ????????_AfterUpdate() Dim oConn As ADODB.Connection Dim oRs As ADODB.Recordset Dim hekef As Integer Set oConn = New ADODB.Connection oConn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\????????????.mdb;" Set oRs = New ADODB.Recordset oRs.Open "TT", oConn, adOpenDynamic, adLockOptimistic oRs.Close Set oRs = Nothing oConn.Close Set oConn = Nothing End Sub​
הקוד הזה עובד נהדר. אבל כאשר אני מחליף את שורת oRs.Open במשפט SELECT העסק לא עובד. כנראה שיש לי בעיה עם הבניה של משפט ה SELECT. המשפט שאני רושם הוא זה:
oRs.Open “SELECT * FROM TT WHERE id= 8”, oConn, adOpenDynamic, adLockOptimistic​
ניסיתי את המשפטים שהציע "מס 1" אך גם הם משום מה לא עובדים. אשמח לכל הצעה. תודה, אמיתי.

למעלה