מה מה מה?!

הודעה חשובה בקשר לרובי../images/Emo57.gif

חברת התקליטים שלו EMI הודיעה היום כי רובי אושפז במכון לגמילה באמריקה- גמילה מתרופות מרשם. אנא רישמו מסרים של תמיכה ברובי פה: http://www.purerobbie.com/showthread.php?t=10649 כדי שיהיה לו בכל זאת יום הולדת שמח.

Berliner star

New member
כן.... ../images/Emo4.gif

בדיוק באתי לכתוב על זה...רובי נכנס היום, ביום הולדתו ה33, למכון גמילה מתרופות נגד דכאון עם מרשם..
כולנו בעצם ידענו שהוא לוקח תרופות עם מרשם נגד הדכאונות שלו... מה שלו ידענו.. שהן כניראה לא כל כך עוזרות והוא רוצה להיפטר מהן. בנוסף... התרופות האלה ממש לא טובות לבריאות שלו.. בואו כולנו נאחל לו בהצלחה! שירגיש טוב ויצא מזה במהרה !אנחנו כולנו מחכים לו פה ואוהבים אותו תמיד תמיד! רק שיחזור בריא ומאושר כמו שמגיע לו! יכול להיות שהוא עשה את זה דווקא ביום הולדת כדי להראות פה משהו.. אני לא יודעת.. אבל.. בהצלחה שייהיה לו! תמיד לצדך רובי..

Velma Kelly

New member
אז רגע..

זה אישפוז גמילה "יותר טוב" מהפעם הקודמת לא? כי הפעם זה תרופות עם מרשם (שנרשם ע"י The Good Doctor, אני מניחה
) וזה גם גמילה כי הוא רוצה להתנקות מהתמכרות מטומטמת לתרופה, לא מסמים כמו שפעם הוא היה לוקח.. לא? הכי חשוב זה שהוא הבין את זה בזמן!

Berliner star

New member
נכון.

זאת גמילה "יותר טובה" מהפעם הקודמת. זאת עדיין גמילה וזה עדיין קשה להיגמל מזה אבל... הוא הולך להיגמר בעצם מהתרופות נגד דיכאון. חשוב לציין- עם מרשם רופא!!
שהתקשורת לא תתחיל לבלבל לכם ת'שכל שהוא לוקח סמים לא חוקיים ושהוא מסומם
! רובי עשה צעד מעולה, צעד שרק יכול יעזור לו בחיים!
באמת כל הכבוד לו!

לא שאני רופאה או משהו

אבל לא ברור לאילו תרופות הוא התמכר, זה לאו דווקא התרופות נגד דכאון, די ידוע שאנשים מתמכרים למשככי כאבים ועוד תרופות שידועות כממכרות. נאחל לו רק שיצא מזה הנשמה הרגישה הזו, רובי.

Berliner star

New member
נכון, אבל

לפי מה שהבנתי התרופות נגד דיכאון... כי גם הוא אמר את זה המוןן פעמים... הוא ציין את התרופות האלה בהרבה ראיונות וכתבות.. אבל.. זה לא משנה.. העיקר שיצליח לעבור את זה מהר וירגיש טוב!

זאת לא בדיוק התמכרות

כמו שהוא לא יכול להיות שמח בלי זה מה שהכדורים האלו עושים זה לגרום לו להרגיש פחות מדוכא ויותר אפאתי. אנשים בדרך כלל לוקחים את הכדורים האלה שנה, ויש אנשים שמעדיפים להמשיך איתם כי הם מפחדים להרגיש שוב בדכאון ובחרדה. רוב הכדורים נגד דיכאון לא ממכרים, פשוט קשה להמשיך את החיים אחרי שהם היו קלים עם הכדורים. אני מאמינה שהוא לא יהיה שם הרבה זמן, ואולי זה בכלל לא אשפוז , אלא סתם קבוצות תמיכה וניסיון לטפל זה והעיתונות עושה מזה יותר ממה שזה.

העיתונות תמיד אוהבת ליצור דרמה../images/Emo9.gif

וכמו שאמרת, הכדורים אינם ממכרים כדורים מעטים מפתחים תלות וגם אם כן היא מאוד קטנה וזה די נדיר לפחות מבחינת הכדורים שנפוצים כיום. ויכול להיות שזה באמת לא לגמרי גמילה, אלא יותר ללמוד איך להתמודד עם התחושות שלו ומצבים בלי הכדורים
גם זה דורש סוג של מיומנות.

danafrida17

New member
../images/Emo103.gif

החלמה מהירה...בנתיים תשמעו טייק ד'את זה יעודד אותכם..חח (עדיף לא?)

אחח, זה עצוב../images/Emo10.gif כדורים זה עניין

מסובך חח
העיקר שיהיה לו טוב אפשר לטפל בדכאון גם בלי כדורים ואם הוא יצליח זה מעולה

למעלה