מה מה מה???

ilbe182ebli

New member
מה מה מה???

טוב עכשיו סוף סוף סיימתי להוריד את There is (סורי אם לא רשמתי נכון..) ו... שיר נחמד... אבל... לא הבנתי כלום! מזה הקליפ? מזה הגשם? מזה הסוף הזה??

ilbe182ebli

New member
איי תודה על העזרה באמת!

עבר יום שלם ( יותר נראה לי) ולא יכולתם להגיב??

ALMIGHTY

New member
הו, אל תדאגי, ראינו

אבל בחרנו להתעלם. בכל מקרה, בדף 2 יש עסק שלם על הקליפ הזה..

ilbe182ebli

New member
אמממ... אני לא דואגת.. פשוט :

דיי כבר ליהיות סנוב ולחשוב שאתה המושלם המייצג את כל העולם! אז אולי יש פה כמה מעריצות שמתלהבות מהיופי של בלינק.. אבל תאמינו לי יש פה מעריצים ומעריצות אחרים שמתלהבים מעצמם יותר מידי! טוב טוב אז יש פה כמה שיודעים כמעט כל פרט על בלינק וכל זה.. אבל לא צריך לקטול מעריצים אחרים! דיי כבר! שאלתי שאלה מסכנה אחת ולא היה הורג אותכם אם הייתם נותנים הסבר קטן בלי ".. הו, אל תדאגי, ראינו אבל בחרנו להתעלם. בכל מקרה, בדף 2 יש עסק שלם על הקליפ הזה.. (ואני מזה מזה מזה דואג לך כי אני מתלהב שיודע הכל ואם יש פה איזה מעריצה חוצפנית שמעזה לשאול משהו לא לטעמי צריך לקטול אותה ולהתייחס אליה חרא).." לא נעלבתי אתה פשוט צריך להירגע.. ועוד כמה יחד איתך

blinkme

New member
...

כן באנו לטום ולטראביס תגידו מה זה הקליפ הזה מה זה הגשם וכו´. אבל את לא חושבת שפאקינג היינו עונים לך אם היינו יודעים אז הוא אמר שהוא בחר להתעלם.........אז מה?

חן j

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

1. למרות שהוא לא כתב עלי..אבל באמת , גם אם הן אוהבות אותם בגלל שהם פופולאריים זה זכותם, אין צורך לרדת להם לנשמה...תראה אתה ואני אוהבים אותם מסיבות כאלה והן מסיבות אחרות..מה זה משנה..לא כתוב שהכניסה לפורום היא רק למעריצים שאוהבים את בלינק בגלל המוזיקה שלהם ושהם קורעים.. 2. מצד שני ..אין כל כך על מה להגיב על ההודעה שלך..מצטערת אם נפגעת או משהו..

roy20004

New member
אמממ הורדתי ת´קליפ

לשיר there is יש קליפ אמממ ומישהו יכול להסביר לי למה טום וטרוויס ב box car racer? =\ אני לא ממש הקשתי כשסיפרו לי.... ומה קרה לבלינק....למה הם נעלמו =

ALMIGHTY

New member
../images/Emo122.gifWHAT THE FUCKING FUCK ?

גרררררררררררררר................
טוב, אז ככה... box car racer זו להקה של אנט´וני סלסטינו ודייויד קנדי וטם וטרוויס באו להשתתף איתם בקליפ (ובאלבום) כי הם חברים טובים שלהם. (כמו שדייב גרוהל השתתף בשיר (ובאלבום) של קווינס אוף דה סטון אייג´). ועכשיו עם בלינק...בלינק התפרקו כי מארק החליט לחזור לקולג´.

SHIRA2811

New member
בלינק התפרקו? ../images/Emo4.gif

למה לעזאזל הוא חוזר לקולג´?!
טוב... אז הם משתתפים קבוע בbox car racer או שהם יהיו רק באלבום\שיר\אחד?

ilbe182ebli

New member
הם לא התפרקו ולא נעלבתי, הפריע לי

הצורה הסנובית שבה הוא ענה כיאילו שהייתי מתאבדת עוד שנייה אם לא הייתם עונים. אני לא מעריצה אותם ביגלל הפופולריות אני מעריצה אותם כי אני אוהבת את המוזיקה שלהם אם לא הצלחתם עוד להבין את זה. ו... נראה לי שזהו

למעלה