מה?! מה זה הביט69 הזה?!

• פותח הנושא MY90
  • פורסם בתאריך

MY90

New member
מה?! מה זה הביט69 הזה?!

למה זה נשמע כמו פאנקייק, ולמה הבסיסט שמן?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! כוסאמכ

MY90

New member
חח איזה קול!

זלזלתי בלהקה והתחלתי שרשור...

Elparvar

New member
תמיד שמח לעזור לך לא להתבלבל

הם בעצם נשמעים הרבה יותר טוב מפאנקייק וברי אולי שמן, אבל הוא גנגסטר נאמבר וואן, והוא מזיין יותר ממך.

fatbery

New member
אחי אני שמן וגאה

אהה והדיסק יוצא 28.3 נשמח אם תקנה אותו... נ.ב אלפרבר אחלה גבר ויובל אחלה גבר..

gorecore

New member
אם תרזה קצת

יהיה לך יותר כיף בחיים. אין כמו ההרגשה הקלילה הזו שאתה לא מרשמלו. אולי אתה לא מתופף מספיק. מי יודע. אחלה גבר!!!!!!!!!!!!!!!!

fatbery

New member
דיברת אליי אחי??

אחי אני חושב שלהיות שמן סך הכול זה לא נורא כל כך...למרות שאני עושה ספורט וכל השיט הזה..וגם שיורדים עליי אחי..על הזין שלי..למה אני משיג בנות ואין לי בעיה אם זה.. ואני לא מתופף..אני גיטריסט

gorecore

New member
הבנתי!

אתה "משיג בנות"- זו הנחמה. מזה בדיוק ניטשה פחד, שחייו יגיעו לרמה כזו שהייתה מונעת את גולת הכותרת שלו_"טווייילייט אוב ת'י איידולז"_ששימש גם למין דיסק קונספט חלש של גורגורות' שהיו מעלים חיוך.

ר י י ך

New member
ניטשה?

ניטשה עאלק לי כאילו, אתה בדרך עוצמה ונמאס מבנות? זה דיסק ממש מוצלח, טמבל. ובוא נזכור שסך הכל הוא היה איש חולה ואומלל, שזה סבבה, וכל הכתבים שלו על כל מה שקול בעולם הזה, אז הוא יכול לדחוף אותם לתחת, כי הוולק דה טולק שלו היה להיות דפוקי, כיאה לאיזה אחד שעוצמות זה הכיוון שלו בחיים, ולווא דווקא לממש את הדיבורים. וגם להיות שמן זה אוכל באותו הדיבור. אני מקווה שאתה זוכר, באיזה צד של המתרס אנחנו, ובאיזה הם. עכשיו, הב איי בין אנדרסטוד?

Ready To Fight

New member
אתה חנון

מה נתנו לכם לקרוא ספרים של ניטשה בקולג' השבוע תיזהר עם הלימודי פילוסופיה האלו בסוף תחשוב שאין הבדל בין טוב לרע

gorecore

New member
לקרוא beyond good and evil

הייתה המשימה, ואתה יכול רק לשבת ולחכות לדיסק של מונסטר-איקס, לא משנה כמה אביך מנדנד. "בסוף תחשוב שאין הבדל בין טוב ורע"....יא דביל. תפנה את הטענה הזאת לרייך, הוא אוהב את הטוב והרע, מחזיק אותם בכפות ידיו ומנפץ אותם על המצח בהרף עין. אבל הוא מתחיל לדבר יותר הגיון בזמנים קשים אלו, חוץ מהקטע עם הדיסק ההוא של גורגורות' ועוד כמה דברים קטנים.

ר י י ך

New member
באמת נתנו לכם לקרוא את זה?

זה היה שיעורי בית, העולם הפנימי החדש שלך מעכשיו? שמע זה לא שלא ידעתי קודם אבל מי שהולך ללמוד פילוסופיה מטומטם. אז מה המסקנות? עזוב עוזב, אל תגלה. הנה ניסיון, לך תעמוד בו - תנסה לחיות את החיים כמו התחושה שיש בבטן כשמתנדנים חזק, בזמן שאתה מגרד מסטיקים מהלמטה של השולחנות משעמום. אם אתה מצליח בו לארץ ואני משלם לך כל סכום כדי לתקן אותי איפה שאני טועה, כי בנתיים אני מפסיד איפה שהגיוני שאני אנצח.

Ready To Fight

New member
כן סרקזם לא עובר טוב באינטרנט

האמת רציתי להגיד לך משהו אחר. רציתי להגיד תיזהר לא לגמור כמו _ _ _ _ אבל צינזרתי את עצמי. אני כבר יגיד לך פעם הבאה שהיה לנו שיחת טלפון מדכאת ב4 בבוקר או במקום האחר בו אנו נפגשים. אתה יודע אבל מה הכי לא משכנע אותי בבחירות החיים האחרונות שלך, העובדה שאתה מבלה כל כך הרבה זמן בפורום הזה. אבל גם אני פה ככה שאני לא יכול להתלונן יותר מידי. ועכשיו לך תראה את ביל היקס מדבר על הפלות..

למעלה