מה? מה אני עושה פה? סתם קפצתי להגיד שלום :) מה חדש איתכם?
ט טוריקו New member 19/1/12 #3 אתה עשית את סגרו תפייסבוק??? זה ממש טוב אתה לא סתם סמת את הכתובת של הערוץ הזה ביוטיוב והוא לא שלחה בכלל נכון חחחח
אתה עשית את סגרו תפייסבוק??? זה ממש טוב אתה לא סתם סמת את הכתובת של הערוץ הזה ביוטיוב והוא לא שלחה בכלל נכון חחחח
E edden7 New member 19/1/12 #6 שלום! אולי אתה לא מכיר אותי (כי אני יחסית חדשה......) קוראים לי עדן בת 16 מפ"ת ועד היום עשיתי 2 פאנדאבים גרועים.... נעים להכיר
שלום! אולי אתה לא מכיר אותי (כי אני יחסית חדשה......) קוראים לי עדן בת 16 מפ"ת ועד היום עשיתי 2 פאנדאבים גרועים.... נעים להכיר
Y yuvalbinder New member 23/1/12 #10 נעים להכיר את כל החדשים ונעים לשמוע מכל הישנים כן, רציתי להראות שאני עדיין חי... איך הולך אתכם מבחינה דיבובית ובכלל?
נעים להכיר את כל החדשים ונעים לשמוע מכל הישנים כן, רציתי להראות שאני עדיין חי... איך הולך אתכם מבחינה דיבובית ובכלל?
ו וולפהרט New member 25/1/12 #11 בינדר! שנה שעברה לא היית פעיל בסביבות פורים אז יצא שלא ידעת על הפעילות בבית חולים והצטערת אחר כך. אז...! התחלנו לארגן את הפעילות של השנה בשניידר. ואתה כמובן מוזמן להצטרך אלינו!
בינדר! שנה שעברה לא היית פעיל בסביבות פורים אז יצא שלא ידעת על הפעילות בבית חולים והצטערת אחר כך. אז...! התחלנו לארגן את הפעילות של השנה בשניידר. ואתה כמובן מוזמן להצטרך אלינו!