מה...מה..איפה טעיתי?

מה...מה..איפה טעיתי?

היום... הייתי בהפנינג בעיר הסמוכה. היו אנשים, היו נשים, היו דוחנים, היו נשים, הייתה מוזיקה טובה, היו נשים, היה אוכל, היו נשים, היו חברים ו..אה כמעט שכחתי, היו נשים:) (מצטער זה אצלי בדם) ליד הבמה, ליד הרמקולים הכי כיף... במיוחד כשיש מנגינות שגורמות לי לשכוח הכל וליהיות "מלך"... אין הרבה רגעים כאלו אבל כשיש..הכי סבבה. אני גם חייב לציין שבמקומות כאלו..רק במקומות כאלו, אני מרגיש שייך. מוזיקה זה דבר מדהים... פעמים מספר יצא לי ליצור קשר עין עם מישהי שם אבל אני ביישן ומהר מביט הצידה... הבעיה שאני לא לומד. זה קורה שוב ושוב... למה אני מטומטם? למה אני לא מגיב אחרת? אל תדאגו, כמלך הפסימיות אני מודע לכך שמבט הוא רק מבט ושהסיכויים לגרום לשרשרת ארועים קטנים יותר מהסיכויים לזכות בלוטו, טוטו וחיש גד באותו יום. אבל עדיין, הייתי רוצה ליהיות אמיץ קצת יותר ולהגיב בחיוך או לפחות לא לברוח בפעם הבאה שיווצר מצב כזה. אני לא מבקש הצלחה, אני מוכן אפילו לפדיחות..אבל לפחות ככה לומדים... מה דעתכם? אני דביל או דביל בריבוע?:) ואם אתם שואלים מה לעזאזל זה קשור ל"להרגיש טוב" אז שוב... מוזיקה... ישנם קטעי האוס שגורמים לי להרגיש טוב.. יותר ממה שאי פעם הרגשתי... והיום היו כמה שניות כאלו... שניות נוספות שלא אשכח לעולם.

_דקלה_

New member
../images/Emo13.gif

מכל האנשים שדיברתי איתם היום מכל המילים שקראתי היום אתה היחיד שגרם לי להרגיש טוב לחייך לא יודעת למה לא יודעת איך אבל תודה

deep ocean

New member
בפעם הבאה שאתה רואה מישהי

תדמיין שאתה שומע את שיר ההאוס הכי אהוב עליך ואולי זה יעזור?

deep ocean

New member
ואתה ממש לא דביל או משהו כזה

גם לי זה קרה בעבר מיכל בערך בת 21-22 אני רוקדת במקום כלשהו בחור נועץ בי מבטים אני מאד מעוניינת באדם הזה-הוא היה נראה מצויין ושידר משהו איכותי (כבר לפני זה ראיתי אותו וציינתי לעצמי שהוא מדהים) הוא מסתכל ומסתכל ואני מזיזה את המבט כל הזמן לא מצאתי את האומץ להתסכל לו בעיניים זה קשור לביטחון עצמי, אומץ, נכונות ללכת אחרי מה שרוצים וכו´. מאז כבר יש לי את האומץ והביטחון, אבל בעבר לא היה לי.

תודה על העצה וההזדהות

תודה אבל אף טראק האוס לא יוציא אותי מהביישנות שלי. ניסיתי הכל... אבל אני לא יכול להשתנות. ובכלל אם ליהיות מציאותיים הביישנות כנראה רק מגנה עלי... חוסר האומץ מונע ממני להכנס ככל הנראה למצבים שהטבע בפירוש מנסה למנוע ממני. אני מודע למצבי ולמה שאני... אני מודע לאיך שאני נראה או מה רואים כאשר מסתכלים עלי. לחיצוניות יש משמעות רבה בעיניי רוב האנשים ולדעתי זה לא הופך אותם לשטחיים או רעים.. המצב פשוט כך. זה בסדר... ככה זה בחיים. מה שעלי ללמוד מנסיון יום הזה וכמה אחרים במשך הזמן זה להרגע ולהסתגל.

deep ocean

New member
כמה שאלות

שמקווה שהן לא אישיות מידי או משהו כזה- אתה מדבר על מראה חיצוני-אתה נכה עם כסא גלגלים/משהו אחר? כי אתה אומר שאתה מודע לאיך שאתה נראה. זה אומר שרואים את הנכות שלך אם אני מבינה נכון. אוקיי אז אם מישהי מסתכלת עליך, זה אומר שהיא מודעת לנכות שלך, ועדיין מסתכלת עליך, לא??

ברור

העניין הוא שונה לגמרי. יש הבדל בין ליהיות מודעים לבין לקבל את המצב. ולכן יותר נכון יהיה מצידי להסיק את המסקנה שהמבט של אותה מישהי הוא בדיוק אותו מבט של ילד קטן או כל אחד אחר שלא מבין את המצב שלי... (אני לא מדבר על רחמנות, זה יכול ליהיות גם סתם) ולא בהכרח מבט של התעניינות שקיים במקומות כאלה בין שני אנשים זרים... ואת זה עלי ללמוד לקבל.

ג.

New member
בועז,

אתה לא לבד, אני עד היום לא מחזירה מבטים, קשור לעניין אחר אבל בהחלט מתחבר. חלק מזה זה משום שאני לפעמים בכלל לא מודעת לכך שמסתכלים עלי וצריך למשוך את תשומת ליבי לכך וחלק כי אני נמנעת והחלק האחר קשור כבר למה שציינת - ועל זה בפעם אחרת בוקר טוב לך

תגובה מסתורית ../images/Emo11.gif

תגובה מסתורית ביותר שלחת לי... אבל אני בהחלט מבין, אך העניין הוא שליהיות מודעים למבט זה לא דבר קשה... במיוחד במקומות כאלו (מועדונים/מסיבות) שבה יש רמה מסויימת של שוויון והבנה טוטאלית שכל אחד ואחת לא משנה לגובה, צבע, מין, גיל וכו´ סך הכל עוד אחד/ת שרוצה להתפרע ולרקוד לצלילי המוזיקה. ובקשר למשיכת תצומת לב זה כבר תלוי באומץ ובביטחון של הצד השני. אני לדוגמה נכשל תמיד בעניין.

זהרי

New member
אתה?

אתה אוליי טעית בכך שבגלל מוסיקה נתת לעצמך להשיל את כל המציאות ולהגיע לחיים ערום מכל סטיגמות וסטראוטיפים... יאמר לזכותך שאתה מנסה לפחות ..אמנם מסית את הראש אבל מנסה.. ישנו דבר טוב במציאות שלא קיים בוירטואליות..היא המיועדת רואה אותך כפי שאתה .. על נכותך ואישיותך... וכך להבדיל ממך שרוצה מאוד לה נשאר רק הבחירה..האם רוצה היא אם לאו.. יש שינערו מהן את כל הסטיגמות וראו בך את האישיות שהן רוצות לצאת איתה ויש שלא... חבר יקר...המשך לנסות..ואומר לך סוד..ושלא ישמעו...בסדר? גם אם אינך נכה זה בעיתי..כי הרי ההכרות והאהבה אינם באים כל כך מהר... בידידות זהרי

זאת בעיה...

העולם..או לפחות כאן בארץ היחס והמודעות רק מקשים על המצב לנכים למצוא בני/בנות זוג. אבל ככה זה וצריך לחיות עם זה. אך (for the record) וירטואליות היא מצב יעיל יותר לאנשים במצב כמו שלי, כי כאן, ברשת, אנשים "נאלצים" בדרך כלל להכיר באישיות לפני החיצוניות המכשילה... והודות לרשת יש לי נסיון בהיכרות ואהבה יותר מפעם אחת, אומנם זה החל ברשת אך זה נמשך אל תוך המציאות. זה לא נמשך זמן רב מאוד אך מספיק כדי ללמד אותי כמה לקחים.

*יפעת*

New member
תחשוב על...

מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? אתם מחייכים אחד לשני, אתה אוזר אומץ וניגש אליה, אתם מפתחים שיחה ואז אתה מבקש ממנה את מספר הטלפון שלה או מזמין אותה לצאת איתך... מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? היא תגיד לך שהיא לא מעוניינת. אז תתאכזב לבדיוק שלוש שניות ואז זה יעבור לך... זה לא כזה נורא!! ניגשת אליה, שאלת שאלה ולקחת בחשבון שלשאלה הזאת יש שתי תשובות: כן ולא והיא במקרה בחרה בתשובה שלא כ"כ רצית לשמוע, זה מאכז ולכמה שניות אפילו מביך אבל אני מבטיחה לך, זה עובר מהר!! וזה במקרה הכי גרוע!!! סביר להניח שהיא תענה להצעה שלך בשמחה!!!! ועכשיו גיל רוצה להוסיף משהו: לפני 27 שנה, בחור צעיר, ביישן וכן, גם נכה ובן 25, פגש בחורה יפה וחשב אם יש לו את האומץ להתחיל איתה... אם הוא לא היה אוזר אומץ וניגש אליה, לא הייתי נולד... גיל.

קצת בעיה... קטנה.. גדולה מאוד ../images/Emo11.gif

וובכן... בואי ואגלה לך משהו... אחד הדברים שנכללים במחלה זה.. מכשיר הנשמה. הוא מחובר לי לגרון עם צינור, המכשיר נייד ופועל על מצבר ומונח על העגלה מאחורה. והנה הבעיה: ההנשמה גורמת לכך שהקול שלי לא יהיה מובן... מאוד קשה להבין אותי בלי "אימונים" ולוקח זמן עד שמתרגלים לדיבור שלי (שלדעתי נשמע כמו צפרדע ממאדים:) אז... איך אפילו אתחיל שיחה? ועוד שברקע יש מוזיקה...

גיל גיל

New member
אם אתה נשמע כמו צפרדע ממאדים,

אז יש לך חוש הומור!!! תנצל אותו! תשתמש בו! אדם הוא יותר מסך חלקיו, אדם הוא מה שהוא משאיר על אחרים! נסה, דבר, אולי תכווה, And maybe you´ll get lucky...

לא הגיוני

מה שאמרת לא הגיוני, גם אם היה לי חוש הומור של שלום אסייג או נאור ציון איך אני יכול להשתמש בו אם מי שלא מכיר אותי לא מבין אותי? פעם הלכתי לקנות סוללות לווקמן ולקח לי שעה להסביר שאני רוצה סוללות.. היא הביאה לי מוצרים מקוקיות עד עוגיות... עד שהצליחה להבין אותי... תאר לך הייתי מנסה להתחיל איתה? זה היה קומדיה לשמה:)

Mאיה

New member
וזה מסביר למה לא הייתי שם....

אהממממ, היו יותר מידיי נשים לטעמי...
תתעודד, גם זה יגיע. הרגע שתתפוס אומץ ותיגש אל מישהי או לפחות בתור התחלה סתם תחייך, אולי תקרוץ..(אהמממ, בעצם לא, מי קורץ בימינו?). אתה רק צריך להתגבר על הפחד מהאפשרות שתקבל סירוב...ובמי לא קיים הפחד הזה???! זה עניין של חינוך עצמי...מקסימום תקבל לא, ואם תקבל כן??...מבלי לנסות לעולם לא תדע מה אתה מפסיד, ואתה עלול להפסיד! אז אל תכנע לפחד ולמד את עצמך להתמודד עימו. בהצלחה, ואני מקווה לשמוע בשורות טובות בעתיד...(מינימום חתונה!...סתתתתתתםם- לא למהר!) Mאיה.

לא מפחד <בנימה ילדותית הססנית> ../images/Emo11.gif

האמת אני לא מפחד לקבל סירוב, העניין הוא שונה, אבל אני בספק אם אצליח להסביר. (ובקשר לחתונה, הייתי פעם מאוד קרוב לזה אבל זה לא הלך. ולא באשמתי...)

אתה לא דביל, אתה טבעי וחמוד -

ושלא תעז לכעוס על עצמך... הגבת בטבעיות ובאותו רגע לא יכולת להגיב אחרת, עובדה! מה יש, אני לא מחרבן במכנסיים לפעמים מרוב פחד? ואז תמיד יש את הקול הזה שאומר לי: "יכולת... יכולת... היתה לך הזדמנות... למה לא ניצלת... אלוהים זרק לך הזדמנות ואתה..." וכולי וכולי. ותמיד הקול הזה גורם לי להרגיש פחדן. שטויות, אני אומר לך, שטויות. אם אנחנו פוחדים זה טבעי - ואני בטוח שברגע הנכון האומץ יהיה איתך. שלך באהבה, בן

למעלה