מה??? מהה??? תפוז אוהבים אותנו?? הפרסומות "עזבו את הבניין"!!!!
מ מKה אפורה New member 1/10/02 #4 מור.... מחקי את הפורום מהמועדפים, ותיכנסי לתפוז, פורמים ואז לפורום, והפרסומות ייעלמו...
M maayan15 New member 1/10/02 #6 סליחה?...מור?....וואו!!!! אז ככה...אני יודעת שהישתהפת והכל אבל רק עכשיו שמתי לב לחתימה החדשה.."זה אשמת ג´סטין"???....יש!!!!!!!!!!.....אני גורמת לשינוי!!!.....יש!!!!!!!....... מעיין (כל הכבוד! תמשיכי ככה!)
סליחה?...מור?....וואו!!!! אז ככה...אני יודעת שהישתהפת והכל אבל רק עכשיו שמתי לב לחתימה החדשה.."זה אשמת ג´סטין"???....יש!!!!!!!!!!.....אני גורמת לשינוי!!!.....יש!!!!!!!....... מעיין (כל הכבוד! תמשיכי ככה!)
M maayan15 New member 1/10/02 #8 לא צריך להיות קשר... גם לי יש קטע עם בריאן...וקטע שזה אשמת ג´סטין....וקטע שבו אני מבקשת מאירית רמז......חתימה לא צריכה להיתקשר אחד לשני....
לא צריך להיות קשר... גם לי יש קטע עם בריאן...וקטע שזה אשמת ג´סטין....וקטע שבו אני מבקשת מאירית רמז......חתימה לא צריכה להיתקשר אחד לשני....
מ מKה אפורה New member 2/10/02 #9 במה בדיוק ג´סטין אשם? איזו סבלונות...במילא המעטפה מגיעה אלייך עוד כמה ימים... מחר יש לי יומולדת!
M maayan15 New member 2/10/02 #10 אני אישית פירטתי במה ג´סטין אשם... מחר תקבלי מזל טוב... המעטפה יכלה להיות כבר בדואר אבל אירית שכחה אותה "בבית מתחת לדיסק של העונה השנייה של הכי גאים שיש"!!!!
אני אישית פירטתי במה ג´סטין אשם... מחר תקבלי מזל טוב... המעטפה יכלה להיות כבר בדואר אבל אירית שכחה אותה "בבית מתחת לדיסק של העונה השנייה של הכי גאים שיש"!!!!