מה מביאים?

אלה101

New member
מה מביאים?

שלום לכולם, אז מרוב מחשבות על כל המילים שאני עדיין צריכה לשנן והתרגילים שיש לעשות שכחתי משהו די עקרוני... מישהו יודע מה אני אמורה להביא ליום הבחינה? כלומר עפרונות/שתיה זה ברור, אבל מה בקשר לתעודה מזהה או לאישור שמגיע בדואר? תודה ...

מקווה שאני לא שוכח כלום

1. את עצמך ובזמן (רצוי חצי שעה לפני) 2. שתייה 3. חבילת עפרונות מחודדים HB2 חובה 4. מחק 5. מחדד 6. סטופר או משהו שמודד את הזמן, לא פלאפון! 7. אוכל, ורצוי שיהיה גם שוקולד (לאכול אותו רק בפרקים האחרונים) 8. אטמי אוזניים (למקרה ומישהו יחליט לאכול קורנפלקס
) 9. את הספח שמראה איפה הכיתה שלך (למקרה שתשכחי, או שיעשו לך בעיות) 10. המון מצב רוח

dasoona1

New member
שכחת ת"ז!!!

אם אין ת"ז אז דרכון, אבל כדאי שתהיה ת"ז. בנוגע לאוכל- אני ממש ממליצה על פירות יבשים, הסוכר שלהם מתפרק לאט ובאופן אחיד וזה אחלה. ובקשר לשוקולד- בהחלט לאכול רק בפרקים האחרונים... לא להביא סנדביץ', זה סתם מסורבל ומלכלך. גם ככה לא נאכל יותר מדי במהלך הבחינה אה והמון סיגריות! חה חה חה

Famme Fatal

New member
תגידו

חוגר\ ת. קצין- תופס? יש שם תמונה (אמנם מזוויעה) וזה מונפק מטעם מדינת ישראל.. (אני שנים לא מסתובבת עם ת.ז)

אין לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תקנה מחר בריקושט

בכניסה הבוחן בודק לך את זה יחד עם תעודה מזהה

Famme Fatal

New member
התכוונתי

שכדאי להביא, אבל אם אתה לא מביא אז זה לא מהווה בעיה.

אלה101

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

רק לגבי המצב רוח, אני לא יכולה להבטיח.... אבל ביציאה משם, זה כבר משהו אחר לגמרי!

רק לב

New member
שאלה חשובה...

אני לא מוצאת את תעודת הזהות שלי, רישיון נהיגה תופס??.

PooKiPsiT

New member
רשיון נהיגה דוקא כן תופס

בתנאי שהוא בתוקף ועם תמונה כמובן.

למעלה