מה מביאים מצכיה ? :)

gagman

New member
מה מביאים מצכיה ? :)

אבסינט ?...איזה סוג - שמות אנשים שמות לא תמונה :)! בחרובקה ? ...למישהוא היה נסיון טוב ? ...ממליצים ? ועם יש לכם תוספות אני אשמח לשמוע אין לי בעיה להכניס כמות יחסית עמוסה של בקבוקים אני מורגל שם את הכל על קרן אישתי היקרה... :) פולניות לא עוצרים במכס :)! אז יאאלה לחשוב להזכר... ועם למוש יש אולי המלצה ליין מקומי טוב אשמח עוד יותר תודה לכולם Gag

MEIMIS

New member
צ'כיה...

אוקיי אפשר להביא אבסינט ברמת אחוזים של אלכוהול מ80-90 את ה90 בארץ אם תרצה למכור יחטפו ממך בלי לחשוב פעמיים.. .לא רק שהאלכוהול גבוה שמה גם הלענה היא בכמות גדולה שמה אפשר להביא בירות צ'כיות טובות.. אפשר להביא אבסינת' אדום.. בהצלחה

gagman

New member
אדום ?

הלו ? ..יכול להיות שהמשקה של וינסנט הוא גם אדום ? :) ועוד משהוא אני אשמח להביא - לשימושי ולא למכירה אבל שוב אתה אולי מכיר שמות של הפצות אבסינט מוכרות וטובות ?

MEIMIS

New member
אני לא מכיר שמות אבל לא בעיה

לחפש באינטנרנט.... וכן יש אבסטינט אדום... לפי הבנתי מוכרים רק בפראג וצ'כיה

gagman

New member
ראה...

אני מצרף לינק של מה שמצאתי אין שם אבסינטים של 80 + % רק 60 - 70 ואדום...אני אחפש בכול אופן עם מכיר אולי גם את הבחרובקה... או יינות אודה http://www.laboheme.cz/absinthe.htm

MEIMIS

New member
יש אבסינת' אדום.. הוא לא מופיע כאן

יש גם וודקה קאנביס... לא חסר משקאות וראיתי בערוץ 8 בקשר לאבסינת' עם 90%

MEIMIS

New member
מימיס....

זה היה עוד שהיה לי כבלים... היום אני ביס... אגב.. אנשים.. תראו למי שיש את ערוץ החיים הטובים ולמי שיש ערוץ 8 זה גם טוב מידי פעם יש תוכניות על יין ועל כהילים הצעות לקוקטיילים אוכל עם אלכוהול וכו'...

סניפטר

New member
בושירובקה זה המשקה שלהם

הבושירובקה הוא דזרטיף חזק ביותר כמו כן יש את הסליבוביץ' (משזיפים) ומשקה שהוא דווקא סלובקי אבל נפוץ גם בצ'כיה בורוביצ'קה שזה דזרטיף שעשוי מזרעי פישתן (פצצתי)

למעלה