מה לשיר-גרסת איידול

SHTRUDIDI

New member
מה לשיר-גרסת איידול

בהמשך לשרשור הזה חשבתי על בחירת שירים של איידולים משנים עברו לטופ 12. ברור שאף אחד לא שר טוב כמו קארי\כריס\קלי\טיילור וכו'... אבל בכל זאת, נניח ויש ערב נושא- שירים של איידולים קודמים, מה תבחרו לכל אחד?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifWoot

בלייק - Red High Heels זה יהיה הדבר הכי מגניב בעולם ואני אסגוד לו לנצח!! סתם נו שישיר את השיר הזה של קליי אייקון, איך קראו לו.. ארר invisible נראה לי כריס ריצ'רדסון - שישיר את השיר של דוטרי שיש בכל תוכנית הדחה.. Home כריס סליי - ארר לא יודעת מה הוא יכול לשיר... לא מכירה שירי גברים ואני לא רוצה להתאים לו שיר בנות.. שישיר Some Hearts בגרסת רוק, זה יהיה מענין
ברנדון - Starts With Goodbye פיל - Jeasus Take The Wheel סנג'איה - Romeo Boy
היילי -Because Of You ג'ינה - Before He Cheats מלינדה - Miss Independent לקישה - Anytime סטפני - Didn`t You Know How Much I Loved You ג'ורדין - Open Toes

SHTRUDIDI

New member
בלייק שר פיקלר-גדול!!!LOL../images/Emo6.gif

של מי השירים שנתת לברנדון, סאנג'יה וסטפני? אני אנחש של קארי או קתרין אבל לא שמעתי את כל האלבום של אף אחת מהן אז אני לא בטוחה...

SHTRUDIDI

New member
הבחירות שלי:

סטפני- HOOD BOY של פנטזיה (אלבום שני) לקישה- TRUTE IS של פנטזיה (אלבום ראשון) ג'ורדין- WHERE IS YOUR HEART של קלי קלארקסון היילי- I WONDER של קלי פיקלר מלינדה- 8TH WORLD WONDER של קימברלי לוק ג'ינה- SINCE YOU BEEN GONE של קלי קלארקסון פיל- NOTHING WITHOUT YOU של בו כריס ר- GONE של דוהטרי כריס ס- VALLEY OF ANGELS של בו ברנדון- BECAUSE OF YOU של קלי קלארקסון \ SORRY2004 של רובן סאנג'יה- JUST TO FEEL THAT WAY של טיילור בלייק- CRASHED של דוהטרי. האמת שאיתו הכי קשה לי למצוא משהו...

למעלה