מה לרצות מה להתפלל?

מה לרצות מה להתפלל?

תיקו או נצחון ירושלמי וריסוק השכנה או ניצחון של העגלות והרחקת הירושלמים מהפסגה. לדעתי תיקו . ודעתכם?

במצב הנוכחי- תיקו נשמע לי טוב.

נכון שזה קצת נוגד את הרצון הבסיסי שלי לראות תמיד את הצהובים סובלים, אבל במקרה הספציפי הזה- זו התוצאה הטובה ביותר. ומדוע? 1. ניצחון של בית"ר יעלה אותה לאותו מספר נקודות כמו שלנו. נכון שאנחנו עדיין מעליה, אבל נמאס לעשות איתם פינג פונג של הפרש שערים. בסופו של יום, זו קבוצה עם פוטנציאל וצריך להזהר ממנה. 2. הפסד נוסף (ומשפיל) למכביכס, יזרז את הוצאתו של קלינגר מהקבוצה, ואיך אמר ידיד שלי? האדומים הם כרגע האוהדים הכי גדולים שלו.
תיקו לעומת זאת, לא יתן לבית"ר לפרוץ למעלה, ובמקביל לא ירעיד את אמות הסיפים אצל מכבי. מה שכן, אם תיקו לא היה אופציה, והאפשרויות היו ניצחון בית"רי או ניצחון מכביסטי- לא היה לי שום ספק: מכבי צריכה להפסיד.

טוב, מה אני מבלבלת במוח.../images/Emo3.gif

לשנייה, הצלחתי אפילו לרמות את עצמי.
שמכבי תפסיד, ותפסיד בגדול. כל תוצאה אחרת, תשמח אותי הרבה פחות.

יואב ק.

New member
הפעם, בניגוד למשחק מול חיפה

אני צריך להסתכל על טובת הפועל... תיקו זו ההעדפה, אבל אם לא אז נצחון של מכבי. ולמה זה? נצחון של מכבי זה אומר ש: לא משנה מה קורה בדרבי, הפועל כמעט בטוח תשאר אח"כ במקום השני (בני יהודה ומכבי לא יוכלו לעקוף אותנו גם ככה ובית"ר זה עניין של הפרש שערים שכרגע עומד לטובתנו די בגדול). בנוסף, תמיד יותר טוב לקבל את מכבי שאננים ולא פגועים ועצבנים. אם מכבי מפסידה המוטיבציה בדרבי תהיה עוד יותר גדולה עבורם. מצד שני, הדרבי נופל יום אחרי היום הולדת שלי, ולא זכור לי שהפועל הפסידה במשחק שהיה קרוב ליום הולדת שלי
אבל אני לא יכול להסתמך על זה כדי לומר שאני רוצה שמכבי תפסיד.

זו צורת המחשבה הכי לא נכונה......

אם מכבי היו מנצחים אותנו הם היו מתקרבים אליכם בעוד 3 נקודות, ואם שבוע הבא אתם מפסידים, מכבי נהיית נקודה ממכם, ביתר אותם נקודות, בני יהודה גם נקודה ממכם וככה הקרב על המקום השני היה צפוף ביותר....... חחחחחחחחחחחח תחשוב על זה שוב.....

יואב ק.

New member
ואם לסבתא היו גלגלים

עכשיו מכבי באים מתוסכלים, יבואו להתפוצץ על המגרש. אני לא מאמין שבית"ר תאבד נקודות מול נתניה, והמקום השני שלנו בסכנה. כמובן שאני עדיין סומך על הפועל שתעשה את העבודה, אבל עכשיו זה יהיה ממש ממש קשה.

הם כבר 6 מחזורים באים מתוסכלים,

ועוד לא ראיתי אותם מתפוצצים על אף אחד. הסיבה שלא רציתי הפסד בית"רי, היא מכיוון שחששתי מדה ז'ה וו של תחילת העונה. כזכור, גם לפתיחת הליגה הגיעה מכבי בתקופת שפל, אחרי הפתיחה הלא טובה בגביע השוקו וההדחה מאירופה. המצב היה כל כך שביר, עד שהתקבלה תחושה שאם גם בית"ר מנצחים אותם- הסוס שסוחב את העגלה(קטיקוס) לא יצלע, אלא ימות. 1:0 קטן בזכות נמני, והצהובים שוב הרימו את האף. חזרו לנפח חזה, בירברו כהרגלם בקודש ונכנסו למומנטום טוב, שנמשך עד הדרבי וניכר בתוצאתו. אז לא תודה. כפי שכתבתי למעלה- למועדון כמו מכבי מספיק ניצחון קטן, בכדי להתאושש ולטפס חזרה למעלה. בין כה וכה הם יבואו רעבים לדרבי, כי זה דרבי. אני מעדיפה חיה פצועה וגוססת, מאשר קבוצה ששיכורה מהילולות ניצחון.

יואב ק.

New member
דרבי זה לא עוד משחק

וכמה שהקבוצה נראית גרוע, דרבי זה משהו אחר. ואת זה למדנו מהעבר, מכבי יכולה לשחק גרוע, להתפוצץ בדרבי ולחזור לשחק גרוע. נגד אף קבוצה אחרת אין להם את המוטיבציה שיש בדרבי. תקופת השפל של מכבי בתחילת העונה היתה מה? שני הפסדים בגביע הטוטו? אפילו שאחד היה דרבי, זה לא אותו דבר, מה גם שהיא לא הפסידה את המשחק האחרון בטוטו לפני תחילת העונה בעוד שאנחנו התחלנו להראות סימני גמגום... חוץ מזה, כרגע אנחנו הקבוצה ששיכורה מהילולות ניצחון, ואני רק מקווה שזה לא יהיה בעוכרינו ביום ראשון...

לנון היקרה. נאה דרשת

ברם, האהבה שלנו את עצמנו צריכה לגבור על השנאה לשכנה. היינו שעדיף שמכבי תנצח וביתר לא תתקרב מאשר שמכבי תפסיד וביתר תתקרב. מה עוד הרי אנחנו אוהדים של קלינגר .

לא. ניצחון למכבי זה רע.

ולכן כמו שאמרתי מקודם- עדיף תיקו. ככה גם אנחנו יצאנו מרוצים, וגם המטרות שציינת מעלי- הושגו. אל נא תשכח- שמכבי קבוצה איתנה. גם אחרי תקופות שפל גדולות- הספיק לה ניצחון אחד כדי לחזור "ולעלות על הסוס". חשוב מאוד, שבית"ר היום לא תיתן לה את הניצחון הזה, שיחזיר לה את הצבע ללחיים. מכבי לא צריכה יותר מכך, בכדי לחזור למומנטום ניצחונות נוסף. להזכירך- המשחק הבא של מכבי הוא מולנו, וממש לא בא לי לראות את הקבוצה המרוסקת הזו, מקבלת מתנה מבית"ר ומתאוששת שוב על חשבוננו. מכבי שמפורקת מוראלית- היא מכבי חלשה. מכבי שמנצחת- היא מכבי חזקה. תחשוב אילו מן השתיים שציינתי- היית רוצה לפגוש בדרבי.

יואב ק.

New member
לא מסכים

מכבי כשבאה לדרבי, יותר מסוכנת כשהיא פגועה מאשר כשהיא באה אחרי נצחון, וזה קרה לא פעם. דווקא אחרי נצחון מול בית"ר כשזו בתקופה טובה, הם יכולים לבוא יותר שאננים ואנחנו יכולים לנצל את זה. עדיף שההתפרצות שלהם תבוא קודם מאשר בדרבי.

AMITMUNK

New member
רק תיקו והסיבות ברורות

כי למרות שכל ניצחון מול העגלקטיקוס הוא טוב, הניצחון מתוק יותר שהם לא באים מרוסקים לגמרי(כי חיה פצועה היא הכי מסוכנת)

רוצה להגיד לכם רק.....

יאללה יאללה יאללה יביתר..... את האוייבים שלכם ניצחנו, נשאר לנו לשבור את המנחוס איתכם.....

למעלה