מה לקנות

Predator500

New member
בקשר למיו ורכבים צרפתיים

אני קניתי שבוע שעבר את המיו ולי יש רנו מגאן שנת 2000 (שיש לה שמשה קידמית עם הסיכוך), לא היתה לי בעיה אחת עם הGPS (בלי אנטנה חיצונית), תוך כ10 שניות ואם לא פחות המכשיר כבר מוצא את הלווינים ויודע את מיקומי. קורה שהמכשיר נכנס מאין איטיות כזו וצריך לחכות שהוא יתרענן ולפעמיים פשוט צריך לעשות SR. חוץ מזה, יחס מחיר תועלת ... אני מאוד מרוצה מהמכשיר , כמו שהזכירו כאן הציוד הנלווה אליו.

webi

New member
אז שהו שהוא לא איטי!!!

עבדת פעם עם המכשיר הזה??? או ששוב את מסתמכת על שמועות? מוכן לעשות איתך ניסיון, תנסי את המכשיר שלי עם כל תוכנה שרק לא תרצי ותגידי אם המכשיר איטי או לא.... בחייכם הוא לא איטי, לא רבע איטי ולא שמינית איטי. צאו מזה... קחו את המכשיר ותבדקו לבד ותפסיקו לזרוק באוויר זה פשוט משגע אותי. לגבי אינטרנט, שילוב של GPS פנימי במכשיר + SD WIFI חיצוני יעלה הרבה פחות משילוב של מכשיר עם BT ו WIFI שדורש GPS חיצוני. שלא לדבר על חיסכון במטענים וצריכת חשמל: הטענת ה MIO 168 ברכב טוענת את המכשיר , המכשירים שלכם דורשים הטענות נפרדות ל GPS (בהנחה והוא BT) ולמכשיר, בקיצור צריך להסתובב עם סט מטענים. ולא ציינו שה MIO מגיע עם מטען לרכב (עוד חיסכון בעלות) מול מכשירים אחרים שדורשים רכישה נוספת למטען כזה. בקיצור ההפרש יכול להגיע לעד 33% מעלות המכשיר, לא חבל?

2cookie

New member
בטח שהוא לא יעשה בעיות

עם כל תוכנה שתזרוק עליו. הבעיה היא מה יקרה עם כמה תוכנות. במקרה כזה המיו הוא בין החלשים..

shed

New member
תגדיר איטי...

גם 486 ישן וחבוט הוא לא איטי (יחסית ל-XT). המיו 168 הוא PDA איטי יותר מהרבה PDAים אחרים (כן, גם כאלה מבוססי WM2003, שלא לדבר על מבוססי פאלם). אתה לא צריך לקחת את זה אישי... בנוסף, GPS פנימי במכשיר תמיד יסבול ממיקום לא אופטימלי ולכן קליטה פחות טובה (אלא אם משתמשים באנטנה חיצונית). GPS עכברי אינו דורש שני מטענים אלא רק אחד (והוא מטעין גם את עצמו וגם את ה-PDA בו זמנית). אה כן, הוא מגיע עם מטען לרכב
לא בדקתי מחירים ואין לי מושג לגבי מי יותר זול. גם כסף משחק תפקיד, אבל לפעמים שווה להשקיע קצת יותר כדי לקבל הרבה יותר.

2cookie

New member
בשימוש בתוכנה אחת בכל פעם

אפילו מכשיר כזה יפגין ביצועים דומים לאלו של הזייר 71.

Blabla99

New member
לא רק אפליקציה אחת../images/Emo140.gif ../images/Emo70.gif

אני לא מרבה לכתוב בפורום. (משתתף פאסיבי
) יש לי MIO168 ואני מאוד מרוצה ממנו. המכשיר הקודם היה x5 AXIM . אשר נבדק עם התקן GPS בתצורת CF . (משך הזמן שלקח לקלוט את הלוויינים היה מאוד ארוך) למרות שהיה 400 MHZ הוא היה הרבה יותר איטי מה-MIO . נסעתי עם ה-MIO לחו"ל ועשיתי 1400 ק"מ. השתמשתי בתוכנה Gps Ideas עם מפה סרוקה (מזרח אירופה
) , ה-MIO עבד בצורה מושלמת הייתה קליטה של 9 לווין (וזיהוי לוויינים היה מהיר מאוד ) . בנוסף תוך כדי נסיעה וניווט ע"י ה-GPS שמעתי מוזיקה ע"י ה-MP3 של ה-MIO . אז ניתן להפעיל יותר מאפליקציה אחת
. ואני לא מדבר על שילוב בסיסי כמו יומן + WORD + אנשי קשר וכו. הערכה של ה-MIO מגיעה גם עם מטען לרכב וגם עם פיית ואקום לחלון . רק שני פריטים אלו עולים כ-200 ₪. אין לי כרגע צורך ב-WIFI ולא בשן כחולה ,פשוט אין מספיק פריסה בארץ.

2cookie

New member
כבר אמרתי את זה פעם,

X5 הוא אחד המכשירים האיטיים שקיימים. אין לי מושג במה DELL חסכה שם שהביצועים שלו כל כך נמוכים, אבל זו עובדה.

webi

New member
לא היית צריך לספר ../images/Emo13.gif

יש פה אנשים שהוציאו אלפי שקלים וקצת לא נעים לשמוע שהמכשיר שלך שעלה חצי עושה כל ששלהם עושה ...

webi

New member
דרך אגב...

מזל שגם אתה אומר זאת כי לי כבר לא היו מאמינים ... המכשיר יכול לעבוד עם כמה אפליקציות פתוחות במקביל בלי שום בעיה. הציוד שמגיע איתו כפי שציין החבר שלמעלה חוסך עוד איזה 200-300 ש"ח. חברים לכל מי שהוא לא פריק טכנולוגי חבל על הכסף וה MIO יעשה בשבילו ה-כ-ל!

2cookie

New member
הוא יגלוש באמצעות WIFI? מה עם BT?

עבודה לרוחב? פעולה של נגן MP3+נגן וידאו זורם+אינטרנט אקספלורר+מסנג'ר+תוכנת מייל בבת אחת? גם את זה המיו יעשה?

Blabla99

New member
דרך אגב...

אני כן אוהב ג'אגטים ולכן בחרתי ב-MIO
כיוון שהוא נותן לי כל מה שאני צריך.

2cookie

New member
טעות. המכשיר שלי עלה חצי

ממה ששילמת ועושה פי שניים (פרט לניווט, ואת זה אני יכול להוסיף ועדיין לא להגיע למחיר ה-168).

AYELET1

New member
אני מציעה שתרגיע

צר לי אם פגעתי בציפור הנפש שלך, אבל תצטרך להשלים עם כך... כמה מכשירים השוות ל-168? כלום אאל"ט (דבריך כאן בפרום ובפורום נוסף...) ביצועים של מכשיר ניתן גם להסיק מקריאת ה-SPEC של היצרן. כדאי לך פעם להציץ בדברים האלו... לגבי כל השאר ענו לך ואין לי כוח להתחיל מחדש...

getsko

New member
בתור בעליו של MIO 168 אני יכול

להוסיף שסביבי ישנם כמה חברים שלכולם בלי יוצא מן הכלל יש MIO 168 וכולם מרוצים עד הגג !!!! מכשיר טוב, ביצועים מעולים, באמצעות חריץ ההרחבה עובד יפה עם WIFI מומלץ בחום

רז חשמל

New member
תודה

תודה לכל מי שענה כאן, בגדול, אני מבולבל לגמרי. נכון להיום מיו 168 ייתן לי תשובה סבירה במחיר הכי זול, אבל, בעוד שנה הוא יהיה מועמד להחלפה מה שאני לא בטוח זה האם מחשב מתקדם היום לא יוחלף בעוד שנה..... מערכת של DELL 30 HIGH + GPS BT + תושבת לרכב + עברית = ~ 4000 ש"ח לפני מפות מול מיו 168 + עברית הכולל בתוכו GPS תושבת וכבלים + כרטיס ויפי = ~ 2200 ש"ח. בעיה נוספת היא שאני מחפש מכשיר קטן יחסית, ה 4150 הוא הגודל האידיאלי מבחינתי, הDELL גדול יותר משמעותית וה 168 גדול רק במעט. תגובות יתקבלו בשמחה ושוב תודה.

למעלה