מה לקנות

רז חשמל

New member
מה לקנות

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות PPC חדש אחרי שהחלטתי לנטוש את ה PALM סוף סוף... שימושים עיקריים : אופיס, אינטרנט (Wi-Fi BT ) דסטינטור (GPS). חשוב לי מסך טוב ואורך חיי סוללה. עד היום נחשפתי רק לiPAQ למיניהם. אבל אני פתוח לכל. את המכשיר אני אקנה בארץ מכיוון שאני בעל חברה ונהנה מהחזר מע"מ וחשובה לי אחריות כמובן. מה לקנות ?

castroman

New member
ברוכים הבאים לפורום ../images/Emo70.gif

ממ אני חושב שהמכשיר שמומלץ בשבילך הוא הDELL X30 (הדגם המתקדם יותר), יש בו תמיכה באופיס (כמו בכל PPC אחר), תמיכה הן בWIFI, והן בBT. מסך טוב וחיי סוללה טובים, תוכל להאריך אותם ע"י רכישה של סוללה חזקה יותר. בקשר לGPS תוכל להוסיף ע"י GPS BT.

רז חשמל

New member
תודה ו....

מה בעניין גודל פיזי ? מצא חן בעיניי גודלו הפיזי של ה 4150 האם גודלם זהה ? מה לגבי שירות כאן בארץ ? מקריאה בפורום אני מבין שייבוא ה DELL לארץ הוא לא מסודר, האם יש כאן אבא? מה המחיר ואיפה כדאי לקנות ? איך הוא בהשוואה ל rx3715 ? סליחה על התקפת השאלות אבל כמנהל פורום בתפוז אני סוף סוף יכול להחזיר.....

2cookie

New member
תשובות

1. 4150 קטן יותר מ-X30. 2. הייבוא לא מסודר, במקרה של תקלה המייבא ישלח את המכשיר לארה"ב או יתקן במעבדה פרטית משלו. 3. המחיר הוא 2200 ש"ח בערך, תוכל לרכוש ב-www.buy4less.co.il.

Blueye1

New member
שלום, יש סיבה מיוחדת שאתה ממליץ

דווקא על המכישר הזה ולא על איזה דגם של HP למשל ? תודה

castroman

New member
הסיבה העיקרית היא...

שהוא נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, בכל מקרה אני אישית דווקא מעדיף מכשירי HP, אבל הכיס בא קודם

tazmanyak

New member
לדעתי התשובה השנייה של קוקי

מהווה שיקול רציני בנוסף לכיס. במקרה של תיקון תצטרך להמתין זמן רב יותר מאשר תיקון שיהיה במעבדה בארץ. השאלה אם גם כך נוהגים ב-HP והאם באמת במכשירים של DELL אין תמיכה בכלל בארץ.

castroman

New member
בקשר לתיקוני HP

תיקונים פשוטים יותר בעיקר תוכנה, כך אני הבנתי הם מתקנים בארץ, מסובכים יותר שולחים להולנד ותוך שבועיים זה חוזר.

webi

New member
mio 168

לדעתי לצרכים שלך מכשיר מצויין. המכשיר מגיע עם GPS בילט אין. אורך חיי הסוללה מהגבוהים שקיימים היום. תוכל להוסיף SD WIFI לצורך גלישה אלחוטית . כולל כמובן וורד ואקסל שבאים יחד עם מערכת ההפעלה. יש לי אותו והוא מכשיר מדהים! כמובן שכל חובב הגדג'טים ינסו למכור לך את ה DELL או ה HP אבל האמן לי חבל על הכסף... קרא ביקורת על המכשיר ותחליט בעצמך: http://www.pocketgps.co.uk/mitacmio168.php http://reviews.cnet.com/Mitac_Mio_168/4505-3127_7-30764554-2.html

castroman

New member
אז ככה

מבחינת מעבד, זכרון הMIO די איטי לא מתקדם לעומת הדל או הIPAQ, הMIO הזה הוא יותר מכשיר GPS. כמו כן הוא ביקש הן תמיכה של BT והן של WIFI, תוכל להשתמש רק באחד מהם ע"י חריץ ההרחבה, אבל חשוב לזכור שאם החריץ יהיה תפוס אז לא יהיה מקום לזכרון כמו כן SD -WIFI בולט ולא נוח כמו WIFI מובנה.

AYELET1

New member
ובנוסף:

זה מכשיר איטי (כמו שציין קסטרו) וחובבי הגאדג'ט, אבל לא רק הם, מחפשים מכשיר מעט מהיר יותר ואם ב-GPS עסקינן, הרי אם יש לך מכשיר פסקל (כמו שלי יש) המשמש כמנוי בכביש מס' 6, ומודבק על השמשה הקדמית, הוא ישבש את קליטת ה-GPS אני פתרתי את הדבר ע"י הנחת מקלט ה-GPS מאחורה אם אין לך אנטנה חיצונית ויש לך 168, מאיך בדיוק תפתור את העניין???

webi

New member
חבל שללא הכרות עם המכשיר עונים

תשובות ... ל MIO 168 יש אפשרות לחבר אנטה חיצונית במידת הצורך (והנה נפתרה הבעיה של כביש 6). לגבי החוזק שלו הכל תלוי בשימוש, לפי CNET: "
The Mio 168 performed decently in CNET Labs' tests. It topped the chart in CPU and ActiveSync performance among the midrange Pocket PCs equipped with Intel's 300MHz processor. On the other hand, the Mio's graphics performance wasn't as impressive, making it more of a personal organizer than a multimedia player or a gaming device​
אם המכשיר משמש לעבודה ופחות למשחקים הוא מכשיר מצויין לכל הדיעות!!! שוב, חובבי גדג'טים כמוכם לא מסתכלים על המשתמש הפשוט שצריך שימושים בסיסיים, אתם חושבים שכולם יוצאים מהבית מחוברים ל WIFI ברחוב, שולחים מייילים מהמכונית ומתקשרים עם BT לאוזניה שמקושרת לשעון שמקושר לאלוהים יודע מה... חבר'ה תצטרפו למציאות, את לא הרוב וחבל להגיד לאנשים שיוציאו יותר כסף בזמן שמכשיר בסיסי ישמש אותם מצויין ופחות כסף.

AYELET1

New member
אז זהו...

שהבחור דווקא ביקש אינטרנט
יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית לכולם, וכבר ציינתי את זה בהודעתי הקודמת המכשירים משמשים אותי בעיקר לעבודה במלוא משמעות המילה המשחקים שאני משחקת אינם מצריכים ביצועים מהירים במיוחד אבל עדיין מכשירים איטיים זה דבר מחרפן ניסית פעם לעבוד עם מכשירים מהירים יותר?...... אני מקווה (וכך זהה אכן נשמע) שאתה נהנה מה-168 אבל קח בחשבון שהעולם אינו מצטמצם לתפוח שאתה נמצא בתוכו...

בוקר טוב כביש 6

אילת נסעתי בכביש 6 הרבה פעמים גם לי יש מכשיר פסקל ואן לי שום שיבוש בקליטה בGPS

AYELET1

New member
איזה מכשיר GPS יש לך?

היכן הנחת אותו? היכן מונח/מודבק הפסקל? אצלי לפחות, ברגע שהורדתי את הפסקל ההפרעות פסקו

ככה

הפסקל מונח במקום הרגיל שלו מאחורי המראה הGPS של רויל טק אגב אחלה GPS קליטה מעולה קטן לא מפריע בעיה יחידה לנווט ארוך זה זמן סוללה שלו קצר. והוא מונח מעל הלוח שעונים

AYELET1

New member
אצלי הכל זהה וישנה בעיה רצינית

בקליטת הלוויינים, שנפתרת ברגע שאני מסירה את משדר הפסקל

gauuli

New member
בעיות קליטה + כביש 6

1. ברכבים צרפתיים יש בעיית קליטה והצבת אנטנות על השמשה הקידמית (הבעיה נפתרת עם הצבת האנטנה, גם של הסלולר, על השמשה האחורית. 2. בכביש 6 יש בעיית קליטה ידועה המשפיעה על תוכנת הניווט עצמה

gauuli

New member
בעיות קליטה + כביש 6

1. ברכבים צרפתיים יש בעיית קליטה והצבת אנטנות על השמשה הקידמית (הבעיה נפתרת עם הצבת האנטנה, גם של הסלולר, על השמשה האחורית. 2. בכביש 6 יש בעיית קליטה ידועה המשפיעה על תוכנת הניווט עצמה

shed

New member
?????

איזה "בעיית קליטה יש בכביש 6"? מה, מישהו מפעיל שם מיסוך על לווינים? אני בטוח שאם תעמוד על כביש 6 או 500 מטר מימין/שמאל לו - מקלט ה-GPS יקלוט 6-8 לווינים די בקלות (במיוחד אם אתה בשטח פתוח). יכול להיות של-D יש בעיות עם כביש 6 - זאת כבר בעיית תוכנה, אין שום קשר לקליטה.

למעלה