מה לקנות עכשיו?
A Anuerysm New member 11/4/06 #2 התלבטות A Saucerful of Secrets VS Obscured by Clouds כולם אומרים שסאוסרפול יותר טוב אבל שמעתי ממנו שלושה שירים ואהבתי אחד מהם (סט דה קונטרולס) שמעתי ממנו את ג'גבנד בלוז ואת השיר סאוסרפול עצמו Obscured by Clouds נשמע לי מגניב #:
התלבטות A Saucerful of Secrets VS Obscured by Clouds כולם אומרים שסאוסרפול יותר טוב אבל שמעתי ממנו שלושה שירים ואהבתי אחד מהם (סט דה קונטרולס) שמעתי ממנו את ג'גבנד בלוז ואת השיר סאוסרפול עצמו Obscured by Clouds נשמע לי מגניב #:
F foofam New member 12/4/06 #6 אלבום שקט... אני מחפש אלבום שקט בשביל ידידה טובה. מה הייתם ממליצים? אני חושב על A saucerful of secrets. דעתכם
אלבום שקט... אני מחפש אלבום שקט בשביל ידידה טובה. מה הייתם ממליצים? אני חושב על A saucerful of secrets. דעתכם
D DOCTOR ROBERT New member 13/4/06 #7 שקט של פ"פ, או אלבום שקט באופן כללי אם פינק פלויד, אז אני חושב ש-Meddle יהיה הכי מתאים. אם באופן כללי, אז Pink Moon של ניק דרייק או כל אלבום של להקת Sigur Ros האיסלנדית.
שקט של פ"פ, או אלבום שקט באופן כללי אם פינק פלויד, אז אני חושב ש-Meddle יהיה הכי מתאים. אם באופן כללי, אז Pink Moon של ניק דרייק או כל אלבום של להקת Sigur Ros האיסלנדית.