מה לקנות ז"ק או ש"מ?.....

freestyle bmx

New member
מה לקנות ז"ק או ש"מ?.....

שלום! אני רוצה לקנות אופני פרירייד (עד 7000 ש"ח) ואחרי סקר שוק רציני הגעתי לשני דגמים: נורקו טורנט(ז"ק) במחיר 7000 ש"ח עם חלקים סוף הדרך..(מרזוקי DJ1, חלקי FSA,FUNN,וטרוטאטיב) ונורקו אטומיק עם חלקים פחות טובים (ש"מ) עם מרזוקי dj3 ועם מתלה 4 זרועות אמיתי (מה זה לכל הרוחות?!) עם בולם פוקס ונילה RC2 עם 5" חלקי טרואטיב וכו' (יש מפרטים בקישורים..) והשאלה: אני שוקל 40 ק"ג (בן 13..) וכמה מבינים בתחום אמרו לי שאני יכל לקפוץ גם 2.5 מטר בלי טריפל וזה לא יזיז לאופניים.. (ואמרו שזה כנ"ל לז"ק אז מעניין מה זה יזיז לש"מ..) מה דעתכם? מה עדיף לי לפרירייד? הז"ק המאובזרות היטב או הש"מ המאובזרות קצת פחות אך הן ש"מ... התיחסו גם למשקלי.. (הלחץ שמופעל על הופניים בעת נחיתה הוא מזערי..) בתודה מראש! רן

stavmax

New member
הזנב קשיח לדעתי מצויין בשבילך

טורנט מגיעים עם חלקים פצצות השיכוך מלא לא ממש חלקים לפרירייד

stavmax

New member
כנס

המערכות שבאות עם הש"מ ( האטומיק) הם Alivio\Deore אלה לא מערכות בדיוק ל"פרירייד" עוד בכלל שאתה מתכוון לדרופים גדולים אבל הקראנק שלהם מצוין של Truvativ לעומת זאת הזנב הקשיח מגיע עם שילוב של Deore \Deore LX\Deore XT שזה כבר מצויין + קראנק של Truvativ מצויין הבולם שאתה מקבל עם הזנב הקשיח הוא קלאסי לפרירייד 130 ממ (שים לב גם השני 30 ממ מהלך אבל לא באותה רמה ) אני הייתי הולך על הזנב קשיח מקווה שלא דיברתי שטויות! תקנו אותי אם אני טועה סתיו

freestyle bmx

New member
קישורים...

אטומיק: http://www.norco.com/bikes/2003bikes/specs/atomik.htm טורנט: http://www.norco.com/bikes/2003bikes/specs/torrent.htm

idonoach

New member
אחי אתה תגדל קצת בשנים הבאות

ולא תשאר מקל כמו עכשיו האופניים האלו יקרות ואני מניח שהם ישארו אצלך כמה שנים ואז תשקול קשצת יותר מ40

freestyle bmx

New member
כולם עונים לי בחצאי מילים!

פרט נמק והסבר.. שורה של כמה מילים לא קשורות/מוסברות לא ממש עוזרות לי.. אבל תודה!

humaniting

New member
אחי נפל טיל!!

מאיפה לך מחירים של נורקו?? אני הייתי מעדיף על ז,ק חלקים חרא אבל חזקים ככה שתוכל להשתולל עם האופניים ואם אתה מתעיף- לזרוק אותם ככה.. ראה- TWO25 או כל הסינגל ספידים.

freestyle bmx

New member
מה? כנס....

מה אתה מעדיף?! וכמה פרטים: לש"מ יש חרא של חלקים לז"ק יש חלקים לא מהעולם הזה!

humaniting

New member
גבר..

מאיפה אתה יודע מחירים של נורקו? תגיד לי.. נראה לי הז"ק אחלה שילדה מגניב וחלקים מעולים ... אבל דרופים לא תוכל לרדת איתם ממש בקלות כמו שיכוך מלא אז תתכונן לזה אבל חוץ מזה נראה לי שכדאי מאוד. מאוד..

למעלה