מה לפי דעתכם

אבי אבי

New member
מה לפי דעתכם

המקום הכי יפה? מהבתים- הבית של דורון וסמדר, גלית ויונתן,משפחת מאירי, שלומית ואלכס. מהבתי קפה-הקפה של יותם, הבית קפה הרומנטי הזה, הבית קפה השלישי...... מקומות שונים-בית המעצר,הספרייה של אלי מרקו,המחסן הנטוש,המלון שרונה הייתה בו בהתחלה,מועדון המחשבים (עאלק מועדון-כולה 4 מחשבים),מפגש מיכאל....

Pinki Girl

New member
אז ככה

הבתים אני לא אוהבת אף אחד זה לא הסגנון שלי... קפה כולם נחמדים אבל של יותם יותר מתאים לגיל שלי מקומות שונים בית המעצר אלא מה?

המקומות הכי יפים

מהבתים- הבית של דורון (סמדר כבר לא גרה שם והוא גם לא על שמה!) וגם הבית של יונתן יפה. הבית של גידיל´ה לא משהו...(סורי מאמי...) והבית של שלומית ואלכס זקן כזה (בדיוק כמוהם) למרות שיש שם כסא אחד יפה - הבית שלהם גם נורא צפוףףף. מהבתי קפה - אז הקפה של יותם צעיר ומדליק כזה (לא כמו הבעלים שלו!!!) אבל הבית קפה הרומנטי הזה הוא גם יפה ורומנטי, הבית קפה השלישי מזעזעעע. מהמקומות השונים- אז איך אפשר להשוות בין תא מעצר לסיפריית וידיאו?! אין קשררר ולמה רשמת את מפגש מיכאל עם ה"מקומות השונים" - זה גם נחשב למן בית קפה כזה - מסעדה - מזנון - ווטאבר...

חחחחחחחחחחחחח

פתאום נזכרתי בכיסא של גידי(בגללך שחר ראיתי כתבת משהו על הכיסא של שלומית ואלכס ואז פתאום הגיעה לי המחשבה מוזר לא?) זוכרים כשכלנית באה "ללמוד לבגרויות" ובעצם היא באה לספר לגידי שהיא סיפרה למאיה על המסאז´? אז הוא כזה יושב כמו איש עסקים בחדר (שדרך אגב היה מלא באותו פרק..) על הכורסא הזאת ומחכה לכנית.. לא יודעת למה אבל לא ראיתי ת´כיסא הזה עד אז והוא ממש מכוער והצחיק אותי לראות אותו על זה!! הלוואי והייתי יודעת למה.......

אני אגיד לך למה.........

כי מי תוקע כורסא בחדר הפרטי שלו?!?!?! כורסא למיטב ידיעתי שמים בסלון!!!!! גם אני רוצה לעשות את השובידובידו עם יהודה , נראה לך שיש לנו סיכוי? נההההה אבל למה אני פסימית?????

במילה אחת: צודקת!!!!

סיכוי? שמעי... אני לא כל כך חושבת שכן אבל אי אפשר לדעת... זה כולה 7 שנים הפרש.. לא? לפחות אצלי.. נגיד הוא יהיה בן 27 ואני יהיה בת 20 זה לא כל כך נורא.. אבל בטח הוא ישאר עם האפרת הזאת בעעעעעעעע מה הוא מוצא בה? טוב לא יפה ללכלך.. רק בגלל שהיא איתו.. אבל באמת מה הוא מוצא בה?

אצלי זה......

8 שנים הבדל אבל אם מסתכלים על רונה ודורון זה איזה כמעט 15 שנה מצד שני הם דמויות מצד שלישי הוא אוהב את פרת בוימולד. האמת היא נראית לי בחורה נחמדה.....אבל גם אני בחורה נחמדה.... (טוב לא ממש בחורה....נערה...) אוווווף

לדעתי...

מהבתים- של דורון וסמדר בתי קפה- בעיקרון אני אוהבת את כולם אבל הכי הרבה את של יותם מקומות שונים- מועדון המחשבים וד"א מה דעתך?

אבי אבי

New member
אז ככה:

מהבתים-של דורון וסמדר מהבתי קפה-הקפה של יותם ומהמקומת השונים-המעצר

Wine and Roses

New member
הנה

בית|: אני חושב של דורון וסמדר. קפה|: הקפה של יותם.
: המלון.

התשובות שלי הן:

מכל הבתים אני חושבת שהבית הכי יפה זה...של יונתן וגלי. אני חושבת וגם הבית של דורון ומאיה מאד יפה. הבית של גלית ויונתן מאד יפה ךדעתי כי הוא כזה עשוי בסגנון טוב, הוא צהוב שזה יפה ונותן רקע נהדר, ויש שם כל מיני רהיטים כאלה יפים וחפצים מענינים, הכל מסודר ומארוגן ככה בתורה מקסימה. הבית של דורון ומאיה יפה מאד...מסודר שם ונקי. הרהיטים יפים. (בסוף בסדרה, בכתוביות כתוב מאיפה כל פריט ורהיט, אז אפשר לדעת). מסעדת הפאב נחמדה..אבל לא משהו מיחד. ויש דם מסעדה כזאת שהם תמיד יושבים וגם היא יפה. וזהו.

Snitch

New member
דעתי... ../images/Emo88.gif

הבית של דורון וסמדר
הקפה של יותם
בית המעצר (
)

pompii

New member
תשובות שלי

-של יונתן וגלית
-של יותם ומה כל כך יפה בבית המעצר? אם כבר בשונות הייתי שמה את היקב....

הממ.. ובכן,

מהבתים- המחסן הנטוש, אני מחשיבה את זה כביתה הזמני של רונה. בית קפה- היקב, למה רק קפה? תהיו פתוחים. מקומות שונים- הספרייה של אלי מרקו, כי איפה עוד סמדר יכולה להתחבא מאתי?

תשובותי להלן :

מהבתים - לא יודעת... אין שם בתים יפים, הם נורא ריקים כאלה וצהובים, תמיד מסודרים כאילו אף אחד לא באמת גר שם (מעניין למה...) קיצר, נמנעת. מהבתי קפה - המקום של יותם נחמד, אבל קשה לשפוט דרך הטלוויזיה... שונות - כמובן שהסיפריה של אלי, בעיקר עם התמונות של רונה תלויות בכל מקום ! ! ! - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

למעלה