מה לעשות?

*rinat*

New member
מה לעשות?

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ורציתי לשמוע דעה של אנשים נייטרלים בנושא. אני וחבר שלי טסים אוטוטו לאירופה לתקופה של כ-3 חודשים אנחנו משכירים דירה ומחכים לזה בקוצר רוח. מה שקורה עכשיו זה שיש סיכוי כלשהו שההורים שלי ירצו במהלך הזמן הזה גם לבוא לתקופה של כשבוע בטח וכמובן להשתתף איתנו בהוצאות השוטפות וגם מהצד של החבר שלי דודה שלו מעוניינת גם לבוא לתקופה דומה משהו כמו שבוע. מה שקורה זה שבגדול וממש בקצרה החבר שלי לא מעוניין שההורים שלי יגיעו בטענה שהם יהרסו לנו את הטיול כי אבא שלי הוא בן אדם קשה ואי אפשר להסתדר איתו בחו"ל והוא לא מוכן בשום פנים ואופן שהם יבואו אלינו לדירה. מה שאני אמרתי לו זה שאני לא מוכנה למצב כזה שמישהו מהמשפחה שלו יגיע אלינו לדירה ואז שאני אגיד להורים שלי לא לבוא. ממש קשה לי עם המצב הזה אני בין הפטיש לסדן כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד ובטח שלא לריב עם חבר שלי שנהייה בחו"ל ביחד. מה אתם אומרים? מי צודק? מה אני צריכה לעשות? תודה וחג שמייח

*rinat*

New member
כן-כך הוא טוען

והנימוקים שלו הםנשאיתה נעשה חיים ואיתם (ההורים שלי)הוא יסבול.

תגובה

הקשר בינך לבין חברך אינטימי ואישי, ואסור לאף אחד להתערב בו. אם לא מתאים לך שהוריך יבואו, ואת רוצה רומנטיקה לבד עם החבר, זכותך לדרוש שלא יצטרפו.

shirlove

New member
אני חושבת ש...

אסור לך לוותר על הרצונות שלך-יש דברים שאפשר לוותר עליהם כאן לא נראה כדאי....הוא צריך להבין אותך ולקבל את זה,וחוץ מזה זה רק שבוע מתוך 3 חודשים. תנסי להסביר לו בעדינות כמה שזה חשוב לך....ובדיוק כמו שהוא אוהב להיות עם דודה שלו,את אוהבת להיות עם ההורים שלך ושממש לא בא לך להתווכח(לא לריב אלא להתווכח) בגלל זה....

בתוך קשר זוגי (וגם לא)

אני מעדיפה להימנע ממונחים של "צודק" ו"לא צודק". לכל צד יש את הראייה שלו, ולרוב שני הצדדים צודקים. לכן לא הייתי נכנסת פה למריבה מיותרת אלא מבקשת ממנו שיבין אותך, כמה זה חשוב לך, ותבטיחי לו שאחרי זה תפצי אותו
.

למעלה