מה לעשות???

כתל-אביבי אני חושב שאשדוד אחלה עיר.

מה שבאמת אהבתי בעיר הזאת זה הכבישים הרחבים הישרים פשוט מגיע צל"ש למהנדס העיר. וחוף הים שם מגניב.

כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש גם חוף מבודד שממש אהוב עליי, אבל מה שחסר בה וזה מה שיש בת"א אפשרויות למשל באשדוד אין ביום שבת הרבה בתי קפה שפתוחים , שלא נדבר על שווארמות ופלאפל, אם בת"א היה נאפיס יש מצב שהיא היתה מושלמת חחחח. ממ גם בת"א אם בא לך פתאום משהו ב 2 לפנות בוקר יש לך לאן ללכת לקנות יש מבחר להכל למסעדות לסושיות לסופרים למקומות שמכינים פרישייקים סטודיואים לקעקועים הכל!

ואללה?

וכל יום את עושה קעקוע ? כל יום את אוכלת סושי בחוץ? אני לא חושב שזה מדד לקבוע היכן לגור.... יש תמיד את הקלישה "אם אתה רוצה לקנות ב-2 בלילה חלב אז יש לך מתחת לבית" ואני שואל מי פאקיינג רוצה לשתות חלב ב-2 בלילה???????? ואל תחשבי אחרת,אני מת על ת"א אבל לצערי אני חושב שאני לא יוכל לגור בה כל חיי..... למרות שהייתי רוצה.

תראה רוב הזמן...

אני לא לומדת באשדודלרוב לא יוצאת באשדוד , אז ככה שתמיד אני מוצאת אלטרנטיבה בזמן האחרון נמצאת הרבה בת"א וכן אני עושה פירסינגים לעיתים קרובות , ואוכלת סושי לעיתים קרובות מאוד , וכשאני אצל החבר באמת יוצא לנו שבא לנו בשבת בבוקר ללכת לקנות חלב או אפילו סתם שוקו ויש איפה לקנות וזה מתחת לבית. אני חושבת שאם לא לגור בת"א זה רק בגלל שהיא עיר מאוד מאוד מאוד יקרה וגם יש בעיות חניה, אני את אשדוד לא אעזוב כי אני אוהבת את העיר אבל מין הסתם אם הייתי במקום אחר בחיים שלי בכיף הייתי עוברת לגור בת"א.

תל אביב זאת עיר ללכת לעבוד בה אבל לגור בפריפריות שמסביב ... ומי ש"לוחץ" לו להרגיש בת" אז שיגור ממש קרוב כמו בחולון \ בת ים \ רשל"ץ \ אזור

איכס, איך אפשר לגור בתל אביב?!

מפחיד, צפוף, כבישים אללה יסטר, אנשים מוזרים... באמת עדיף אם כבר הערים סביב..ראשון,חולון..(מה עוד יש שם?..חח)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

PinkWin

New member
ואוו כ"כ לא.

לא רק שאפשר לגור שם, אלא אפשר לגור בהנאה רבה. זו עיר מדהימה(נו מה לעשות אני מאוהבי ת"א), וחוץ מזה אם כבר לגור מחוץ לת"א(רעש וצפיפות כפי שאתם אומרים) אז:צפון ת"א(צהלה, אפקה, הדר יוסף, רמת אביב.. וכו, וכמובן רמה"ש. מטר מת"א, שווה ביותר.

כאילו שבירושליים המצב טוב יותר ... בת"א לפחות יש כבישים .. ומה יש אצלכם ?? 90 % מהעיר זה סמטאות צפופות שבקושי בנאדם עובר שם אז מכוניות ?? וואי וואי וואייייייי . . . . .

איזה שטויות אתה מדבר..

90 אחוז? ממש לא נכון. אבל מה לעשות, יש שכונות כאלה. לא הרבה,אבל יש.. עדיין פחות מפחיד. בגלל זה אני גרה באחת הערים סביב לירושלים.

למעלה