מה לעשות???

f i s h m a n

New member
מה לעשות???

אני מת לעבור לתל אביב אין כמו תל אביב!!:) , אחותי גרה בשינקין וכל כך כיף לה!!או,, ואני תקוע באשדוד העיר הכי מסריחה בארץ!:(, אני לא יודע מה לעשות, או למצוא דירה ולהיכנס בתור שותף, או למצוא עבודה ואז לחפש דירה מה אתם אומרים???:(

מיטללל

New member
קודם כל

תדבר עם העירייה. שיסדרו את העניין של הסרחון. זה נשמע לא נעים... יש לך חסכנות? אם כן, ואתה סגור על המעבר, אני חושבת שכדאי לך להשכיר את הדירה ואז למצוא עבודה באזור... אם תמצא עבודה באשדוד, זה לא כזה יסיע לך שתגור בת"א,, ורק יגרום לכל התהליך להיות הרבה יותר איטי. ותחייך הכל לטובה! :)

EdisonGirl

New member
היי את!../images/Emo18.gif

הוא שלי!

TEPELA

New member
זאת הבעיה שלי בדיוק.

אבל לא אשדוד... אולי נשכור דירה ביחד ונמצא עבודה ביחד???? סתם, תשמע, לי היתה אפשרות לפני כמה זמן לשכור דירה מעולה במחיר סבבה ובגלל שלא היתה לי עבודה באותו מקום- ויתרתי על זה. כי צריך לשלם איכשהו...

f i s h m a n

New member
יאאלה בואי נשכור דירה בכיף אני רציני

אם את רצינית אין לי בעיה אני מת למצוא שותף או שותפה ואני לא מוצאאאאא , אם את רצינית אז בכיף.

הלו עד לאשדוד!

אחלה עיר חרא אוכלוסיה. אני אשדודית וחבר שלי תל אביבי , דיי קשה מבחינה כלכלית אבל הוא מת על העיר , אני רק לאחרונה התאהבתי בת"א אבל אני לא מחליפה את אשדוד בעד שום עיר ! לפי דעתי קודם כל תמצא עבודה כי הקושי בלגור בת"א הוא בעיקר כלכלי.

חופשי!

נהיה גועל נפש , יש איזורים שלמים שאפשר למחוק , ממש איזורים מגעילים.

למעלה