מה לעשות?

eden222

New member
מה לעשות?

שלום לכולם! אני בת 22 ומרגישה כאילו צרות באות אליי בצרורות. גיליתי היום שמישהו שאהבתי והיה חשוב לי נתן לי הרגשה שהוא אוהב אותי אך בעצם לא התכוון לאף מילה וברגע שלא התאים לו, הוא פשוט ניתק איתי כל קשר. אפילו לא נתן לי טיפת כבוד ודיבר איתי אלא פשוט נתן לי להבין הכל לבד... הבעיה שלי שאפילו שאני יודעת שמגיע לי מישהו יותר טוב, עדיין יש לי רגשות כלפיו ואני מאוד מבאוסת בגללו. בנוסף לזה, בעבודה שלי הבוס שלי ועובדת שקרובה אליי חתרו יחדיו נגדי ואני במצב שאני מגיעה לעבודה בדיכאון מוחלט עד שעוברות תשע שעות של גיהנום ואני בורחת הביתה. אני ממש שוקלת להגיש את התפטרותי כי ממש רע לי שם!!! אני בטוחה שאני אעשה להם טובה ושהם ירגישו שהם ניצחו אבל אני ממש סובלת שם. למישהו יש עצה בשבילי?

אורלי_ל

New member
אהלן עדן

פרה פרה
בעניין הבחור - טוב, כנראה הוא מהאנשים שפוחדים לפגוע ע"י חיתוך הקשר ולכן נותנים לו לגסוס עד שהצד השני יבין את הרמז. זה לא עניין של חוסר כבוד ברוב המקרים אלא פשוט אי רצון להתמודד עם הפגיעה בך. בקשר לזה שלא התאים לו יותר - לגיטימי. אי אפשר לכפות על מישהו לאהוב, נכון?? זה שיש לך רגשות אליו עדיין, זה טבעי. אבל אם תשנאי אותו ותיטרי טינה יהיה לך קשה להשאיר את העניין מאחור ולהמשיך הלאה. נסי להבין אותו ולא לכעוס עליו על הבחירות (הלגיטימיות!) שלו. הוא לא בחר בך וזה כואב אך זוהי המציאות. נקי את הרגשות שלך ותפני מקום לאהבה חדשה
. בקשר לעבודה, תראי, זו לא תחרות שמישהו אמור לנצח בה. אם את ממש סובלת ואת לא יכולה להמשיך, אז תתפטרי, אבל את נשארת עכשיו כדי לעשות להם דווקא? מי סובל
? תשקלי מה טוב לך יותר. אולי יש אפשרות כן לשפר את האוירה במשרד, גם זה יכול להיות. תתעודדי, דבר אחד בטוח - מחר תזרח השמש!

eden222

New member
את צודקת

היי אורלי! את צודקת לגמרי. אני יודעת שמה שהוא החליט זו זכותו רק חבל שהייתי צריכה חהבין שלא הייתי חשובה לו כמו שהוא נתן לי להרגיש ולכן נשארה בי הרגשה רעה בפנים אבל את צודקת ואני חייבת להמשיך הלאה ואני בהחלט אנסה. לגבי העבודה: אני לא מתכוונת להישאר שם כדי שאני "אנצח", בכלל לא, אני מתכננת לעזוב שם הפחד שלי הוא המצב הקשה במשק, אבל הבריאות שלי יותר חשובה לי ומיד אחרי החגים אני מתכוונת להשאיר את מקום העבודה הזה מאחוריי!!! בכל אופן, תודה רבה על מה שכתבת ושיהיה לך ולכולם יום נפלא!

rubber duck

New member
היי עדן

לכי קדימה ולא אחורה הבחור בחר בדרך מסוימת על מנת לסיים את הקשר הוא פגע בך ? אם כך אחת מ 2 או שרצה לפגוע ואז הוא לא שווה את הרגשות או שניסה לא לפגוע הוא לא שונא אותך , הוא פשוט לא רואה בך את המשך דרכו לכי קדימה , היפתחי אל האהבה הבאה ( כמה שקשה ליישם את זה , זה אפשרי ) לגבי מקום העבודה , הן עשו יד אחת נגדך ? למה שלא תעשי יד אחת נגדן , שימי עליהן פססססססססססססססס ארוך בצבע לבן הן לא רוצות את חברתך אל תרצי את חברתן , הן משחקות במשחקי בובות היי את הבוגרת שרון

kodgirl

New member
אז תהיי חכמה

קודם תמצאי עבודה אחרת ואז תעזבי. אגב מה הם עשו בדיוק לא הבנתי?

Tips!

מה דעתך במקום לחשוב שננטשת ושעזבו אותך ושאת קורבן. לחשוב על כל האפשרויות שנפתחות לך עכשיו, שקודם לא יכולת כי היית איתו, ועל זה שסוף סוף יש לך הזדמנות קצת לבד. זה לא בהכרח דבר רע, זאת השאלה של הגישה שאת בוחרת בה. בקשר לעבודה.. אני מסכים עם אורלי שסיבה שגויה להישאר היא כדי לנסות לנצח מישהו. כי אז את בעצם נותנת לו לסובב אותך, לכוון אותך, בזה שאת מנסה להוכיח משהו או לשחק את המשחקים שלו.. את נגררת למקום שאת מלחתחילה לא רוצה להיות בו! אבל נושא אחר שכדאי לך לחשוב עליו, ותיהיי ישרה עם עצמך, האם זה קורה לך בד"כ שפתאום לא כיף לך במקומות? ואז .. האם זה המקומות? או האם זאת את? כי בינינו, יכול להיות לך כיף בכל מקום עלי אדמות, אם רק תבחרי להנות. זה לא חייב להיות קשור לנסיבות. טעות נפוצה היא לאפשר בקלות מדי לנסיבות ואנשים מסביב לווסת אותך ואת המצב רוח שלך. אני נהנה לפעמים לדמיין את עצמי הולך בגיהנום מאושר. יש לי תרגיל בשבילך.. נסי..כעת.. לדמיין את עצמך .. הולכת לעבודה, מאושרת, שמה זין על כולם :), מאושרת. שמחה, בכיף, בטחון עצמי, חופשיה!, עושה שטויות. בעבודה.... את מצליחה לראות את זה? כי אם בראש.. את מצליחה לראות את זה. אז הרי הסיטואציה ברת קיום. זה אפשרי.. ואת יכולה לעשות את זה. חישבי על כך.

eden222

New member
טוב...

האמת שאני עובדת במקום הזה מאז שהשתחררתי ולכן אני מאוד מקווה שרק במקום העבודה הזה יש לי בעיה ושבמקום אחר זה לא ייגמר כך. אבל את זה רק ימים יגידו. אני כן יכולה להיכנס למקום עבודה שלי ולהיות שמחה ולחייך והכל אבל הגעתי למצב שבמקום בזה - מאוד קשה לי. לכן אני רוצה לעזוב כי אני רוצה לשוב ולחייך ולהיות מאושרת ולחייך כל בוקר כשאני קמה בבוקר.

adam33

New member
צאי החוצה

ראי את הפריחה הריחי את הפרחים קני לך זר תהני מהטבע ואולי תביני אזי שהעולם ממשיך למרות השריפות היערות למרות שאנשים דורכים למרות שקוטפים שיהיה לך הכי יום מאושר שבעולם ומי שמפריע לך תשימי עליו קצוץ..הוא לא שווה את זה..

את מתכוונת למה שאת אומרת?

את רוצה לחייך ולהיות מאושרת? את תעשי את זה ! זה בלתי תלוי בשום דבר! הנסיבות, האנשים,.. נכון, הם מנסים לנצח אותך, הם מנסים להוריד אותך למטה לאיפה שהם נמצאים. אם היית רואה בן אדם שמח ומאושר ומחייך לא היית מקנאה? לא הית רוצה גם? בטח שכן! ומתוך המקום הזה.. בלי לדעת, גם את.. היית מנסה להוריד אותו למטה, ע"י כל מיני משפטים כמו "מה אתה מאושר?" "מה לקחת?" "רד מהעץ.." תביני.. זה רק נסיבות. אין להן כוח עליך אלא אם את נותנת להם. אז אמרו לך.. אז אומרים.. אז מתנהגים.. אז עושים.. So what ?! לכי והיי מאושרת! מ..ע..כשיו! עסק?

נמאסת, פשוט נמאסת

מתי כבר תבין שתאוריית הבחירה שלך שווה לתחת! נראה אותך מגיע לעבודה כשכולם צוחקים עליך, וקוראים לך בשמות גנאי כשהם חושבים שאתה לא שומע, מעניין מה אז יקרה לתאוריית הבחירה הנפלאה שלך. בכלל חבל שנכנסת לכאן אתה הורס לכולם את המצברוח ויותר טוב שתדחוף את התאוריות המזורגגות שלך, אתה יודע לאן ותעוף כבר מהעיניים חתיכת אידיוט

soulbird

New member
פרחי בך

האם פרחי בך לא אמורים להרגיע ?? צא מהלחץ תעשה קצת יוגה נכון שגישתו של אין לי שם לא מתאימה לכולם. איש איש בדרכו יחיה . כל אחד והדרך שלו peace and happiness unto all

eden222

New member
תודה!!!

תודה לכם על שניסיתם לעודד אותי. האמת הצלחתם!!! הלכתי לעבודה עם ראש מורם, חיוך על הפנים והיה לי אחלה יום. אני מנסה להסתכל על הצד החיובי של הדברים ובזכותכם לא לקח לי הרבה זמן לעשות את זה! תודה

למעלה