מה לעשות

patetta

New member
מה לעשות

ארבעה חודשים אחרי שרבנו והשלמנו אני לא מצליח לסלוח.כל פעם אני נזכר בדברים הפוגעים שהיא אמרה ובהרגשה המגעילה שהיתה לי.השלמנו באותו יום ומא ה"עסקים כרגיל" ,אבל כשאני בלעדיה אני נזכר בזה וכועס עליה מחדש.

Cobe Anan

New member
אז אתם לא באמת סגרתם עניין.

אם נשארו לך משקעים, יש לך מספר אפשרויות: 1. אתה יכול להגיד לה. יש אפשרות שהיא תוכל להרגיע אותך ולזכות מחדש באמון שלך אם היא תדע שעדיין קשה לך, ותתאמץ במיוחד להראות לך כמה שהיא אוהבת אותך. המאמץ הזה לבדו כבר יהווה הוכחה לכך שהיא באמת אוהבת אותך ובאמת רוצה להמשיך איתך הלאה, מעבר לתקרית האומללה ההיא. 2. אתה יכול לסלוח, אבל הפעם באמת. אל תגיד לה כלום. פשוט בפעם הבאה שנופלת עליך תחושה שלילית כזאת, נסה לדמיין את החיים שלכם בנפרד. נסה לדמיין את החיבוק שלה. נסה לדמיין אותה היום, כמו שאתה אוהב. נסה למצוא נקודות של שיפור, תבין שאם היא עדיין איתך, זה כי היא רצתה להשאיר את הריב מאחור. אולי גם לה, כמוך, זה קשה. אולי גם היא מנסה לברוח מההדים של הריב הזה, שעדיין רודפים אותה. אולי גם היא נאכלת מבפנים, אוהבת, פוחדת, עדיין מתקשה לתת אמון בנפש התאומה שלה- והמפלצת שפגעה בה ככה, אבל היא, כמוך, מנסה. זה הרבה יותר קל לוותר, אבל היא אוהבת אותך.

Cobe Anan

New member
המשך->

ותבין. תבין שהבחורה הזאת, שעדיין איתך, למרות שאולי ממש קשה לה- אולי עובר עליה בדיוק מה שעובר עליך, ואולי אפילו יותר- לא יכולה להיות אותה אחת שאמרה לך כאלה דברים נוראיים לפני כמה חודשים. הבחורה ההיא לא רצתה להיות איתך- זאת לא רוצה להיות בלעדיך. היא מתחרטת, היא רוצה להיות איתך, ואתה חייב להשתחרר מהעבר, כי אחרת לא תוכל להיות מאושר איתה. תסלח לה, אבל לא בשבילה. תסלח לה למענך, למען הזכות שלך להיות מאושר עם האישה שאתה אוהב. 3. אתה יכול לנסות לתת לזמן לעשות את שלו. בלי להבין, בלי לסלוח, בלי לדבר על זה, פשוט תמשיך להיות איתה. בינתיים תחוו ביחד חוויות חדשות, זכרונות חדשים, וכהרגלו של הזיכרון שלנו, זכרונות ישנים של חוויות ורגשות ידהו, יתעמעמו, ויפנו את מקומם לחדשים. לך תדע, אולי בעוד שנה יישאר לך רק זיכרון עמום של איזה ויכוח טיפשי מההתחלה שלכם ביחד, ובינתיים תצמח לך זוגיות יפה וטובה? 4. האפשרות הכואבת- להיפרד. אולי אתה לא באמת מסוגל

Cobe Anan

New member
המשך->(תודה מיטל.כבר כתבתי את זה..)

להמשיך הלאה. אולי גם ברגעים של אושר עילאי אתה תמיד תיזכר איך הבחורה הזאת, שאוהבת אותך, ושאתה אוהב, יכולה לפגוע בך. אולי לא תצליח להשתחרר מהפחד שכל דבר קטן עלול לגרום לכל העולם שלך להתמוטט שוב. אולי יעברו שנים ולעולם לא תוכל לתת בה אמון, וזה, ידידי, מצב בלתי נסבל בקשר זוגי. אז במקרה כזה, ורק במקרה כזה, עדיף, לפעמים, להרים ידיים מאשר לנסות לתקן. כי עם כל המאמץ והכאב, עלולות להישאר צלקות שמסתירות בתוכן פצעים פתוחים. בקיצור, אישי הטוב- אני לא מקנא בך. המצב שלך מסובך ודורש ממך לחשוב לא מעט על מה הלאה. אבל בראיה לרחוק, אתה יכול לבחון בעצמך איזו אפשרות תשאיר אותך מאושר, או לפחות תסלול עבורך את הדרך אל האושר. זה לא יהיה קל, כל אחת מהבחירות הנ``ל היא תיבת פנדורה של פחדים, כעסים, עצב ומשקעים- אבל לאחת מהן, לפחות, תהיה תוצאה רצויה מבחינתך- לפחות לטווח הארוך. תשקול, תחשוב, תרגיש. אתה תמצא את התשובה, כי אתה יודע מה אתה מוכן להקריב למען מה.

Cobe Anan

New member
קראתי ב``לאשה``..

היתה כתבה על 6 תגובות אמיתיות לבגידה. הורדתי שתיים שלא היו רלוונטיות, והתעסקו בנקמה.

Dark Muse

New member
תעבור הלאה

לא מבין זוגות שרבים וחוזרים ורבים וחוזרים. זה כל כך מגוחך... כאילו יש ריבים על שטויות שאפשר להתעצבן מהם ולכעוס, ויש ריבים שאם זה מתדרדר למחוזות אפלים, כמו שאתה מרגיש לפי תחושת הגועל שלך שאפילו אחרי 4חודשים לא עוברת, אולי זאת היתה טעות לסלוח ולהמשיך את זה.

אני לא חושבת שאתה זה שיכול לשפוט

מה הייתה טעות ומה לא... אני אישית לא אוהבת לתת עצה חד משמעית במקרה כזה, מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא יודע מה קורה בחדרי חדרים חוץ מבני הזוג עצמם.. כדי לשפוט צריך לדעת עוד הרבה מאוד נתונים כמו כמה זמן הם חברים, מה האופי שלה מה האופי שלו היא בוגרת לקשר? הוא? חבר\ה ראשונ\ה? וכו' וכו'.... זה לא כזה פשוט להגיד שזו טעות בלי לדעת את שאר הפרטים זו דעתי ושיהיה בעז"ה בהצלחה לחבר

patetta

New member
הסיבה שאני לא יכול לסלוח

היא שהסיבה להתפרצות היתה בגד ים שהיה מכוער לטעמה

תעדכן אותה שלכל אחד יש את הטעם שלו

והבגד ים שייך לך ולכן הוא אמור למצוא חן בעינך ולא בעיניה ומה הקשר לריב בגלל כזה דבר שטותי??!?!?!?! טעם זה דבר שמשתנה מאדם לאדם ואם היא התפרצה עליך בגלל דבר כזה... תנסה לפתוח את העניין הזה עכשיו לדעתי אח"כ זה רק יכול להיגרר לדברים דומים ולמריבות קטנות כאלה שמעכירות את היחסים בינכם היום זה היה בגד ים מחר זה יהיה צבע של אוטו או אני לא יודעת מה זה מה שנראה לי בהצלחה

Dark Muse

New member
4 חודשים הוא חושב רעות על חברתו

מה בדיוק יש לשפוט כאן? את היית יכולה להיות בקשר עם מישהו שהיה בעיניך מניאק גם אחרי שכביכול השלמתם?

ממש לא...

אבל הייתי פותחת את הנושא... לא הייתי משאירה את זה ככה... אבל קרה מה שקרה והוא שתק... לא בסדר, אבל קרה

עצה אחת בשבילך אחי

אתה נתת לייצר שלך לרצון למגע לחום ולאהבה להחליט בשבילך ולכן המח שלך מאותת לך שהמצב לא בסדר והגוף מאותת שהכל כרגיל ולכן כשאתה איתה אתה שוכח מהכל מה שאני מבטיח לך במאה אחוז שאם זה ככה אצלך אצלה זה ככה ואף יותר חמור כי אישה היא יותר רגשית היא תזכור הכל רשום שהאישה נבראתה מהעצם כל מה שנחרט בה נשאר לעומתו הגבר נוצר מהחול טיפה לכלוך ובוץ והוא שוכח מה הוא אכל אתמול ולכן המצב שמתקיים פה דומה לחבית חומר נפץ שהפתיל כבר נדלק מה שאני מייעץ לך ללכת אלייה וללבן את העניינים ביניכם ואם עדיין לא מצליח לסלוח לה הייתי ממליץ לך לחתוך את זה עכשיו ולא לחכות לפיצוץ כי זה יכול לבוא מאוחר מידי

SIRI41

New member
לצהוב שחור היחיד - כנס רגע

אני בחורה שלא אוהבת את הקדוש ברוך הוא :)) אלא מכורה לו ולכל התורה שלו ולכל הבריאה בכלל - ולכן אני שואלת אותך מאיפה המשפט הזה שההתבודדות היא מעלה .... :)))) זה לקוח מאיזה מקום או סתם כתבת :) תודה

תשמוע-אני בשוק מהמשפט הזה יודע למה?

אני לא יודעת אם אני אהיה אי פעם דתיה או לא אבל משנה לשנה עוצמות ההתחזקות שלי לענין, דרך ארץ וענווה מתחזקות - כלומר, אני מוצאת את עצמי, לא מסוגלת לדבר על אף אחד [לא שפעם דיברתי, אבל אתה יודע יש פיתוי גם אם לא לדבר, לשבת בחברותה ולהנהן עם הראש] אז אני היום לא מסוגלת לדבר ולא מסוגלת לספר ולו בקטנה משהו שמישהו אמר לי, לא משתפת פעולה וזהו ואם שמעתי משהו על מישהו אני מיד אגיד אל תשפטו אותו ותמיד אראה כל אדם כזכאי ממני - ומה בעצם קורה? אפילו בתא המשפחתי שלי, בחגים שהלכתי להתארח אצל משפחתי שנחשבת ללא רכלנית ,מצאתי את אחותי אומרת משהו שקרה לה על מישהי, כל כך רציתי להתיחס כי זאת הרי אחותי, אבל התאפקתי, כי אומרים שאסור לדבר גם על מישהו - וכך בעצם לאט לאט, אני מוצאת את עצמי עם פה סגור - האם יכול להיות ש90 אחוז מהחברה מרכלת ? בהפסקות בעבודה אני כבר לא מתערבבת, כי שם מקום הרכילות, יושבת ללי בפינה שלי, אבל כמובן נחשבת לבחורה מדהימה וחיובית - אבל אני מגלה בעצם כך, שכל החברה הולכת רכיל וכל כך כיף לי עם הלבד הזה, אני קוראת המון ומעשירה את עצמי בידע כזה שאי אפשר לתאר. החברות המעטות שיש לי הן דתיות והן כמובן כמוני - וזה כיף לכשעצמו. יו התגובה שלי לא קשורה למי שכתב כאן הודעה - לא נעים :)) לסיכום :) ההתבודדות מונעת ממך להיות רכיל :)

התבודדות זה הפתרון להכל

לצרות למחלות לבדידות לאכזבות לבקשותהכל אפשר לפתור דרך התבודדות תחשבו שאני עוצר את השעון שלי שעה ביום מתנתק מכל העולם הגשמי הזה הולך לשדה ומדבר עם השם לבד אני והואהרבה דברים התגשמו לי בינתיים גם ברוחניות וגם בגשמיות נהייתי בן אדם עם שמחת חיים מאושר כי כשאתה עוצר ככה את הזמן יש זמן לראות את כל הניסים שקורים לך יום יום ורק זה נותן אושר נקודה למחשבה

למעלה