מה לעשות??

לילי60

New member
מה לעשות??

במערכת היחסים שלי ושל חבר שלי... אני משקיעה המון.. לאחרונה עברנו לגור ביחד ודאגתי להביא כל מה שיכולתי כדי שנרגיש נוח ושיהיה לנו טוב. ובעיקר שהוא ירגיש נוח ושיהיה לו טוב. רק חסרה לנו מכונת כביסה. הוא רוצה שאמא שלו תעשה רק את הכביסה שלו,הוא לא רוצה שאמא שלו תעשה את הכביסה המשותפת שלנו(מגבות סדינים וכ'ו)אלא שאני אעשה את הכביסה המשותפת שלנו בבית אימי יחד עם שלי. מה שמאוד מפריע לאימי .. ("למה אני צריכה לעשות לו את הכביסה?!" היא שואלת... וצודקת) .. הוא לא מתקמצן בשימוש בשמפואים שלי או כל דבר אחר שאני הבאתי או קניתי... ועם כל הכסף שחסכתי לו עם הטלויזיה שהבאתי עימי מהבית הוא יכול להרשות לעצמו לקנות מכונת כביסה ב2000 או 3000~ בר שלי שיהיה בריא מרוויח מספיק בשביל להחזיק לפחות 3 דירות אם לא יותר. וגם ככה כמו בכל דבר הוא מתעקש שנשלם חצי חצי. ואין לי בעיה.. מה שיעשה לו טוב. אוהבת אותו עד עמקי נשמתי. אךהמשכורת שלי מאוד מצומצמת והוא אפילו לא שוקל להציע פעם.. אל תדאגי .. זה עליי. אלא אם כן מדובר בקפה של 8 שקל. אנו מדברים על חתונה בקרוב... על הבאת ילדים לעולם. מה יקרה כשיצטרך להוציא כסף על גידול ילד? ומה עם אהבה היא לא עד הכיס? הוא אומר שהוא חוסך כדי שיהיה לנו כסף לעתיד. שנוכל לעשות מה שנבחר ורק נרצה. אבל מה אם ההווה? מה לעשות??

לילי שלום ובוקר טוב

תבדקי טוב טוב בציציות שלך... מה דפוק בך... הוא בסדר גמור שהוא מביא אותך למחצית מגרש שלו ולקבל את רצונו ומה איתך?? הוא לא צריך לכבד את רצוניך?? אם אתם חושבים לחיות יחד ולהינשא - לא אני שיקבע ולא הגורל.. רק אתם וחיד רק בדיקה מדוקדקת ודיבור ישיר מול חבר היום בעל מחר בנשואים השינו לא צפוי, וזה אומר : הוא יכול להשתנות לטובה או ההפך את לא שמה לב שהוא אוהב רק את עצמו?? את ישנה?? תתעוררי גב'

לילי60

New member
...:(

לאבי ... אני מאוד מעריכה את העצה.. הבעיה היא כזו : אני לא טיפשה... כבר נתקלתי בחלאות ואנשים אנוכיים בימיי, אני כבר מזהה אותם מקילומטרים. אבל חבר שלי נורא מבלבל.. מצד אחד אני (כל כך) אוהבת אותו בגלל שהוא אדם כל כך עדין ומתחשב ורגיש יותר מכל אדם אחר שנתקלתי בו.. הוא יודע לאהוב. הוא לא נתפס בעייני (או בעיניי הסביבה) כאדם אנוכי שאוהב רק את עצמו. מעולם לא אהבתי מישהו שגם אהב אותי בטורים כאלה גבוהים והרגשות אמיתיים. אי אפשר לזייף את זה. ומצד שני שוב עולה נושא הכספים. פה זו נקודת התורפה שלו. אני לא רואה בעצמי אדם חמדן.. עד היום בזמנים טובים יותר ופחות (מבחינה כלכלית שלי) השתדלתי לתת לו הרגשה שהוא לא כספומט כמו שהרבה גברים נוטים להרגיש עם חברות שלהם שרק רוצות שיתנו להן ויקנו להן וזה ממש בור ללא תחתית. לא ביקשתי הרבה. למען האמת לא ביקשתי כלום חוץ מקרבה רגשית. ואולי פה הבעיה.. רק שאני לא יודעת איך ניתן עכשיו לתקן את הנזק. ועד כמה שכסף לא פקטור בשבילי לעומת מערכת יחסים חמה ותומכת וחזקה שהיא דבר כה נדיר היום זה קשה לגמור את החודש . ויותר קשה לגמור את החודש בתחושת ביטחון כלכלי ונפשי .

אורמור

New member
לילי יקרה

א. אין צורך לפתוח שרשור חדש (הודעה חדשה) כשממשיכים נושא הפעם שרשרתי עבורך (עם דבק מיוחד של מנהלים) אבל אנא, פעם הבאה שרשרי בעצמך... ב. את בוררת מילים... ואני חוששת שהחבר שלך פשוט קמצן... את חושבת שבא לך לחיות עם כזה?.. אור

jud1001

New member
מה שלי מפריע הכי הכי ..../images/Emo41.gif

זה לא שהוא קמצן והוא מאוד קמצן... אלא שהוא גם אנוכי...
והמלצה שלי בעניין הכביסה... השאירי את הכבסים המשותפים בלתי מכובסים... אני מקוה שהוא לפחות סולד מסדינים לא נקיים...

benzba

New member
ג'וד, מה שאת אומרת זה..

שמלכתחילה זה בלי עתיד בלי תקוה בלי חלום. אני לא מבין את זה. כשאני הייתי נשוי, הכביסה התכבסה מאליה אף אחד לא דיבר על זה. מה זה הדבר הזה?

jud1001

New member
קצת קשה לחלום על סדינים ../images/Emo41.gif

בלתי מכובסים ...

סינדי 55

New member
מה זה הדבר הזה באמת?

לא בשביל זה מתחתנים? ואז ברור שזה מתכבס לבד..

1. לגבי הכביסה

שמעת פעם על מכבסה? 15 שקל לקילו חוזר נקי מריח ומקופל ויש גם מקומות עם מכונות כביסה, את מכניסה מטבע קוראת ספר אוא עיתון ויש לך כביסה נקיה ויבשה וחוץ מזה את יכולה לפגוש שם בן זוג חדש שלא מתקמצן על כביסה שמפו ואפילו מרכך ומבשם 2.והקמצן שהוא מה לעשות? לעשות תברחי תנוסי משם הכי רחוק שאפשר ויפה שעה אחת קודם, חוסך כסף לעתיד??? הצחקת אותי קשקוש העתיד אצל כאלו אף פעם לא מגיע נ.ב למה את צריכה להביא דברים " בעיקר שיהייה לו נוח" , ומה אתך ? ולמה לא הבאת דברים בעיקר שיהייה לך נוח? אבל על זה בפעם אחרת שנה טובה ובהצלחה ליאור

jud1001

New member
איפה..איפה יש מכבסה ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

איזה רומן רומנטי אפשר לרקום בין הררי בגדים גופיות גרביים וחזיות....

אז בתל אביב יש ויש מכבסות..

כזה שנקין אלנבי בן יהודה מקומות עם מכונות כביסה לשימוש עצמי אז באים מראש עם ספר רב רושם, חשוב מאד חולצת בטן וחצאית מיני סקסית שמים את הכבסים במכונה , מטבע להפעלה יושבים על הכסא לידה, ומכאן... והרי גם הוא בא עם ספר רב רושם שהכין מראש , חשוב מאד לבש חולצת טריקו צמודה שמבליטה את הריבועים, והשרירים ואז סליחה מה השעה אולי יש לך לפרוט לי 50 שקלים למטבע להפעלה אולי אתה מוכן לשמור לי על הכביסה אני הולכת לקנות לי שתיה , רוצה גם אולי אתה עם מכונית ותוכל לעזור לי להגיע עם שק הכביסה והנה לך רומן רומנטי בין הררי הכביסה גופיות גרביים וחזיות ליאור

benzba

New member
../images/Emo45.gif אין על המכבסות של שינקין ../images/Emo13.gif

alondli

New member
הקטע עם הכביסה...זה אומר

לי הרבה יותר מהעובדות המתומצתות. זה אומר שהוא מסוגר בעולם שלו "עם אמא" בו הוא רגיל כ"ילד" בעיקר לקבל ולא נותן, ודאי לא משלם.. זה אומר שהוא מאד אנוכי, והקטע של הכספים..הוא פשוט קמצן, לא רק חסכן, אין תאור אחר.. ו..אין מניעה להתאהב באדם כזה, הוא יכול במקביל להרעיף אהבה ולהיות רגיש, אפילו רגשן.. מאידך..מאד מסובך לחיות עם אדם כזה כשותף שחולקים איתו הכל. נכון , לעתים אלה שיש להם..הכי קשה להם להיפרד ממה שיש .לזה יש הסכמי ממון טרום נישואין, זה מקובל, אבל זה משהו אחר. ביצירת השותפות של הנישואין , גם זו הכלכלית, כל אחד נותן לפני יכולתו. ואם עתה בתקופת "חיזור" וטרם חיים ביחד ,כאשר הכל קל יותר ולכל אחד קל להתאמץ ולהראות את צדדיו החיוביים, הקטע הכספי ועם הכביסה נראה בעיניו..במקום.. זה לא נראה טוב וזה מרמז לעתיד בעייתי עוד הרבה יותר... עם כל הכבוד לאהבה שכולנו זקוקים כאוויר לנשימה, זוגיות ונישואין דורשים גם התאמה ,הרמוניה והערכה בין העולמות השונים שלכם . לא דומים, לא זהים, אבל בהחלט תואמים ובעלי זיקה אחד לשני..ואם זה לא כך.. לא עצום עיניים, לא להתפתות למחשבות שלך או להבטחות שלו ש.."יהיה בסדר". מעצמו, בלי ללת ולהשקיע..שום דבר לא נהיה "בסדר"..

אורמור

New member
מהמשפט הזה , היה ראוי להכין סטיקר

ממשפט הסיום שלך אלון שום דבר לא נהיה "בסדר".. אמנם לא בקטע קמצני דווקא (אצלי) אבל בהחלט ממרום 27 שנות נישואין ניסויים וניסיונות אני אעדי... שום דבר לט "נהיה " בסדר... על חלק מזיעים והופכים לבסדר ובחלק מהמקרים לא זז הרברס גם לא עם שופל בעיקר תכונות אופי... אז תתאמצי שלא לברוח מהעובדות ולחשוב בהיר...קצת לפני האסון.. אור

tvrui10

New member
על זה בדיוק אומרת "הכוהנת הגדולה "

(ולצערי הפעם אני נאלץ להסכים איתה) תזרקי אותו !! ואני אומר : ויפה שעה אחת קודם !

למי התבנת טבר אלי?? אני? ליאור

כי אמרתי לה תטוסי תברחי אל תשארי יפה שעה אחת קודם מה אתה מסכים איתייייי? ליאור

למעלה