מה לעשות ?

TheActivist

New member
מה לעשות ?

מצבי בעו"ש הוא 7600 - יש לי עוד שתי הלוואות: הראשונה של 1200 ש"ח והשנייה נשאר עוד 1200 ש"ח. יש לי עוד הורדה אחרונה בכ"א -ש כבר בוטל על 100 ש"ח. הבנק רוצה כיסוי מלא של יתרת החוב. אני כרגע בעבודות זמניות. האם לבקש הסדר חוב? אציין כי אין חסכונות ואני יכול להעזר רק בעצמי. ותוך כמה זמן פונים אלי בתביעה משפטית ?

ידידי אל חשש תן להם לדבר כנס../images/Emo88.gif

ידידי ראשית כל הרגע והרפה מעצמך כאבי ראש. הבנקים לא כ"כ חכמים כמו שאתה או אחרים חושבים. אני לא אציין פרטים נוספים על כך!! יש לי הרבה חובות ידידי (לא רואה נושים ממטר) מה אתה חושב עשיתי? פניתי לבנק ואמרתי להם כך : תורידו מהחוב אני רוצה להגיע להסדר מלא. או שנגיע להסכם ופשרה או שלא תראו שקל (כבר שנה לא ראו אגורה) וזה כבר בהוצל"פ. אחי הם רקדו יופי לחליל שלי. אני חייב כפול ממך ב 2! ככה עשיתי בכל תיק ותיק. הורדתי חובות של 7000 ל 3500שקל. בלי הרבה כאבי ראש. זה או זה או כלום. תשמע לי ידידי זה עוזר קצת לשון חלקלקה ואתה חופשי. תפנה יום ראשון לבנק ותבקש לדבר עם האחראי על החריגה. תיהיה רגוע. לא צריך עו"ד ולא כלום. תסביר להם את המצב שלך. שכרגע אין לך שקל לשלם להם. או שיגדילו לך את המסגרת/ או שיתנו לך הלוואה לשלם את המינוס. ואתה כל חודש תחזיר לחשבון שלך. ואז אתה בעו"ש בלי מינוס. ואז תפתח דף חדש. אם הם יסרבו לקבל את הצעתך תבקש אישור על אי הסכמה מצידם. ברגע שזה מגיע לעו"ד שלהם. אתה יכול לשחק בהם יופי. תחכה שזה יכנס להוצל"פ אל תפחד מהם הם רק נראים מפחידים. ואז תפנה לעו"ד שוב ואני מבטיח לך שהכל יהיה לצידך. בהצלחה ידידי.

למעלה