מה לעשות

מה לעשות

בעלי ואני לקראת גירושים אנחנו לא מדברים כלל למרות כמה נסיונות מצדי הבעיה שהוא ממשיך לגור בבית מצב בלתי נסבל מבחינתי האם יש איזה חוק שיכול לחייב אותו לצאת מהבית-אין בבית אלימות פיסית כלפי או הילדים מה לעשות?

m a y a 69

New member
אין שום חוק כזה

כשאני הייתי במצבך והמצב היה כבר ממש ממש קשה ואלימות מילולית ונפשית היא לא פחות קשה מאלימות פיסית לא היה איכפת לי מכלום, פשוט לקחתי את הילדים ואת כל הציוד שלנו ויצאתי בעצמי מהבית..

noam weissman

New member
אין מה לעשות

הבית הוא רכוש משותף ולמה לו לעזוב? אם אין אלימות ונשמר שקט יחסי אי הנעימות היא בעיקר פסיכולוגית. תנסי להמשיך את חייך וזהו. בהצלחה.

Kטלנית

New member
עם כל הכבוד לצה"ל ויש כבוד../images/Emo88.gif

זה לא נראה לך חוצפה
לחייב אותו לצאת מבית... למה הבית שלך
את קנית אותו לבד
ומה איתו
את רושמת ככה בקטנה אין אלימות בבית נגדך או נגד הילדים (תודה לאל) אז .... ועל מה
אתם לא מדברים אז אני לא מבינה איפה הבעיה תחיי בפינה שלך ותשקעי את כל האנרגיה בילדים שלו לשלך
את הזכות להעיר לך אני שואבת מהעובדה שאין לך מושג כמה הטענה שלך נשמעת דבילית וכל כך רעה. זה האבא של הילדים שלך והוא לא פוגע בך לרעה איפה הרחמנות אישה
נחמה פרוטה: בסוף הוא יצא אחרי הגט ככה זה

כדי לא

להציק (בלשון המעטה) האחד לשני על מנת שלא תופיע אלימות מכל סוג שהוא כדי לאפשר מרחב בזמן הכי הכי קשה כדי להשאר שפויים כדי לא לחרבן לילדוד'סת'צורה. זה למה אני חושבת שהשאלה שלה היא נורמאלית קטי ומה עם הגט יהייה עוד ארבע שנים? מה אז? ולמיה מלמעלה, כל הכבוד. אם לא הוא ~את.

Kטלנית

New member
לא היתה לי שום כוונה לנגח../images/Emo88.gif

מראה יקרה הם לא מדברים יש לך מושג כמה זוגות שנמצאים במצב הנ"ל חיים ככה עד הגט??? (סלחי לי שאני לא מביאה קישור של סטטיסטיקות אין לי זמן) אני יודעת שלפעמים זה לוקח זמן ואפילו שנים ובכל זאת רק בגלל שהם לא מדברים
הרבה זוגות נשואים חיים ככה עשורים. כמו שאמרתי עם כל הכבוד... אני עדיין דוגלת בדעה שאם לא טוב לה שתקום ותלך תשאלי מה עם הילדודס
כאן זה הקושי הגדול והצורך בלעשות אחד על אחד להשאר איתו כי אין שום דרך להוציא אותו ואין שום אמתלה או לעזוב את הבית שאז רק מתחילים הקשיים האמתיים להמתין בסבלנות
או לעשות מעשה פזיזות
הבחירה בידיים שלה אני הוצאתי את בעלי מהבית מאחלת לה שלא יהיה לה בחיים את הההההההסיבה להוציא אותו מהבית (מקווה שהבנת למה הכוונה
) ועכשיו... הבהרתי את עצמי

Kטלנית

New member
../images/Emo45.gif

כל אחד מביט על הבבואה במראתו וכותב את חוות דעתו לכן אנחנו כאן ... לא
יום נפלא מראה יקרה

אמא פרח

New member
למרי האחת היתי בסרט הזה

את צריכה להיות חזקה לא תוכלי להוציא אותו את צריכה לעבור את זה עברתי היה קשה מאוד הילדים גם נפגעו ניסתי הכל להוציא אותו מהבית ולא הצלחתי הרגשתי לבד במערכה שום גורם לא יכל לעזור לי אבל לא נשברתי כל מכשול רק חיזק אותי למטרה בסוף היום יגיע תיהיה חזרה עבורך ועבור הילדים אני סיימתי את הסיפור הזה כאחרי שנתיים שגר איתנו עד הדקה האחרונה את אכשיו סובלת בוסף האושר מגיע ואין מאושרת ממני אחרי הגירושים מרוב הסבל את לא מאמינה שסיימת אותו פתאום שקט לך בנשמה ובאוזנים יהיה טוב אם תאמיני בו ולא להשבר למרות שקל להגיד אבל היתי בזה ונצחתי בגדול כי הגעתי לשקט והשלוה שרצתי בהצלחה

נדמה לי

New member
עד כמה שידוע לי

אין הרבה שיכולה את לעשות מלבד להתאזר בסבלנות, לא היתי לוקח כמובן את המילה שלי או אחרים פה בנושא ומעביר זאת דרך עורך דין אבל זה נראה לי המצב.{וגם שמבין אותך ומצוקותיך,חושב שטוב שכך} מהנסיון האישי שלי {מה שלא מחיב דבר} ככל שדוחף אתה אחר לפינה, כך מתחפר הוא יותר.

ב ו ע ו ת

New member
לפי מה שאני יודעת

יש איזשהו שלב בגירושין ברבנות שנאסר עליכם לגור תחת אותה קורת גג, מחשש לביטול הגירושין. שווה בדיקה. נעמה

מה לא לעשות ../images/Emo141.gif

אל תגישי נגדו תלונות כוזבות על אלימות פיזית. אלוהים, כמה שאני פחדתי שהיא תעשה את זה.

זה באמת נורא ואיום!

ידיד שלי ככה עף מהבית. הוגשו נגדו שש תלונות כוזבות, וכל משפט יצא זכאי, אבל הטרטורים, החקירות במשטרה... הוציאו אותו מדעתו. הוא פשוט ברח מהבית. ועכשיו הוא נתבע לשלם את הכתובה כי הגברת מתעקשת על "שלום בית", אבל הוא מפחד להתקרב אליה, כי זו רק טקטיקה לסחיטת כספים. יש עיצה למישהו?

עוד גלוקשטד, יש עיצה לגבי מה שכתבתי

מעלייך - לגבי תלונות שוא? האם תלונות שוא יכולות להוות עילה לתיוג אישה כמורדת וכך להמנע מתשלום כתובה. בביהמ"ש כל פעם נאמר שהעדויות של האישה סותרות אחת את השניה, וכל פעם יצא זכאי.

למעלה