מה לעשות??

earth

New member
מה לעשות??

מחר! מבחן פיזיקה!! אני נכנסתי ב11 בבוקר לחצי שעה!! ונשארתי עד עכשיו!! לא התחלתי להתכונן!! זה הורס לי את החיים!!!!!!!!

e-magine

New member
לצאת עכשיו את המערכת

ולהתכונן למבחן. אם את לא יכולה לבד, תבקשי ממישהו לעזור לך, פשוט להיות איתך. להשגיח עלייך שלא תכנסי לאינטרנט, תבחרי את מי שיותר מבין אותך, מההורים, אח/אחות, יאללה ללמוד. את לא חייבת להכנס לווידואים בפניו/יה, על התמכרות, פשוט תגידי שקשה לך להתקכז ואת צריכה קצת עזרה. בהצלחה, אני מחזיק לך את נאצבעות.

earth

New member
תודה.. אבל לא הצלחתי..

אמא חושבת שאני לומדת מול המחשב.. חברים עוזרים לי וכו´.. והיו רגעים שזה היה נכון... אבל כל השאר... בכל מקרה.. למבחן מחר אני כבר לא אגיע... :( בכל מקרה תודה על הניסיון והעידוד.

Winston

New member
היי אל תוותרי

לא שאני יכול לדבר, לפעמים אני נכנס שנייה לבדוק אימייל ועד שכל הקבצים יורדים אני "רק שנייה" נכנס לפורום ואז לצ´אט ורק אתר אחד וככה עוברים שעות בלי לשים לב, אבל: יש כמה דרכים להימנע מ"למרוח ת´זמן" מול המחשב כשזה לא טוב - למשל כשצריך ללמוד למבחן בפיסיקה (אגב זה טוב לכל התמכרות): 1. להמנע!!! הסבר מפורט בהמשך... 2. לא להביט בשעון ולהגיד לעצמך "עוד 5 דקות...", "רק אני אכנס ללינק הזה" אלא להגיד "אני עכשיו מתנתק" ופשוט לכבות ת´מחשב ולקום! 3. כמו שכבר אמרו לך להעזר באנשים, אם את בצ´אטים ויש שם מישהו שאכפת לך ממנו פשוט תבקשי ממנו שינדנד לך ללכת (רק מאהבה). אם את מכירה אחד מהכחלחלים (אופרים) זה בכלל טוב כי הוא פשוט יזרוק אותך אם לא תלכי 4. להגביל את עצמך בדרכים מכניות! את בטח מכירה את הקטע שהשרת נופל או משהו כזה, ופתאום את מוצאת את עצמך בלי האינטרנט. בהתחלה זה מעצבן לאאאללללה אבל אחרי דקה ההגיון חוזר ואת אומרת תודה וקמה לעשות את מה שהיית צריכה לעשות. אז אפשר להגדיר התנתקות אוטומטית כל X דקות וכו´... בקשר לסעיף 1 הדרך הכי טובה היא באמת להמנע מלכנס (הרי את יודעת שאת לא תתנתקי אחרי כמה דקות). אם יש לך מבחן פשוט מראש אל תכנסי!!! זה אפשרי! ובחיים אל תגידי "טוב אני לא אלך למבחן", כי את לא תצאי מזה מקווה שעזרתי למישהו וימים טובים לכולם באהבה שחף

earth

New member
תודה.. אבל מאוחר מידי בשבילי..

סמוך עליי.. כבר עברתי את ההתמכרות הזאת פעם.. והצלחתי רק בכך שניתקתי את האינטרנט סופית (וזה לקח לי ממש הרבה זמן רק להרים את הטלפון).. בחודשים הראשונים זה היה ממש ממש קשה.. הייתי באה לפני המחשב מתיישבת ולא עושה שוםדבר מיוחד.. פשוט בוהה בו... עברו חודשים.. והחלטתי שכל זה מאחורי.. החזרתי אותו.. והתברר שטעיתי... עכשיו המצב כבר דיי גרוע.. כשיש לי פעולות למשל.. אנשים באים אליי הבייתה לקחת אותי כי יודעים שאם לא יעשו זאת אני לא אגיע... הבנתי שכשאני לא בבית.. אני יכולה להתמודד עם זה שאני לא ליד המחשב (למרות שזה עניין של שעות ספורות בכל פעם). אבל ברגע שאני בבית.. ושאני יודעת שהמחשב ממש לידי.. אני לא יכולה לא להתחבר.. ותאמין לי שניסיתי... אני יודעת שאני פוגעת בחיים שלי.. אבל אני באמת חושבת שהגיע הזמן לוותר.. אני רק רוצה לתת עצה לאלה מבינכם שכן רוצים לצאת מזה: פשוט תנתקו את האינטרנט.. זה יהיה ממש קשה בהתחלה.. יהיו אפילו סימנים כאילו אתם נגמלים מסמים או משהו כזה, אבל אל תוותרו! ואל תחזירו אותו בשום אופן! אפילו אם אתם בטוחים שכל זה מאחורכם.. ושאם הצלחתם להסתדר בסופו של דבר בלי זה.. אז תוכלו להמשיך כך- לרוב זה לא יהיה נכון! בהצלחה.. ואגב.. למי ששואל.. בסוף לא הלכתי למבחן.. מחר עוד מבחן... נקווה לטוב.. תודה לכולכם על הניסיון והתמיכה

למעלה