מה לעשות???

1לי מור

New member
מה לעשות???

כרגע עובדת בעבודות זמניות ומחפשת משרה קבועה מחפשת משרהבעלת גיוון עניין קידום שאפשר ללמוד דברים ולהתפתח וכו' הבעייה שלי היא כזאת - לא רכשתי השכלה עד כה וזה מאוד חסר לי ומפריע מלימודים אקדמיים ירדתי בשלב זה וכרגע אני מתמקדת בתעודת מקצוע הדבר הפרקטי היחיד שמצאתי זה הנהלת חשבונות שהכי יכול לפתוח לי דלתות במגוון תחומים אבל לא בטוח שזה יעניין אותי מצד שני יש את למוד סעוד וטרנרי במכון מגיד שמאוד מעניין אותי ללמוד -אוהבת חיות אבל לא יודעת מה זה יתן לי בעתיד - אלו משרות אני יכולה למצוא בתחום זה זה למודים של שנתיים אני כן רואה את עצמי במשרה טובה במשרד האם בכלל שווה ללמוד משהו רק בגלל שהוא מעניין אותי מבחינת הלמודים אפילו אם לא תהיה תעסוקה לאחר הלמודים או להתמקד במקצוע הפרקטי אבל לא נותן לי עניין רב

שאלת המיליון דולר

יש אסכולות שונות בנושא: יהיו כאלה שיגידו קודם תדאג לפרנסה אחר כך לפליז'ור ויש הטוענים תעשה מה שאתה אוהב ותמצא בו בסוף עבודה כסף וגם עינין. אלייך לברר עם עצמך לאיזה אסכולה את שייכת ולמה וללכת עם זה. אבל לפני כן כמה הערות: למה אין עבודה כסייען לוטרינר? הביקוש וודאי קטן יותר מהביקוש בהנהלת חשבונות אבל זה רק אומר שזה עשוי לקחת לך יותר זמן בחיפוש עבודה. בינתיים תוכלי תמיד להמשיך כמנהלת חשבונות... בהצלחה.

1לי מור

New member
תודה עוד שאלה

מה ההבדלים בין לימודי עוזר ווטרינר במגן דוד ירוק ומה משך הקורס שם לבין לימודי סיעוד ווטרינרי במכון מגיד ומה אפשרויות התעסוקה חוץ מעוזר ווטרינר????

סיוע לוטרינר

הקורס של מכון מגיד אורך שנתיים וחצי ושל מגן דוד ירוק כשנה. תשווה בין תכני הקורס ומקצועות הלימוד כדי להבין בדיוק ההבדלים. זה קורס לסיוע לוטרינר וזה גם תחום התעסוקה: סייען לוטרינר בלבד. כמובן התעסוקה של הסייען משתנה בהתאם לשוני של עבודה של הוטרינר עצמו: וטרינר של חיות משק או של חיות מחמד.

למעלה