מה לעשות?

amazone

New member
מה לעשות?

למה זה צריך להיות כך? היה מישהו שניסה להתקרב אליי כמה זמן... הוא הגיע לרמה שאף אחד אחר לא הגיע אליה יודע דברים שאף אחד אחר לא יודע ופשוט איבד עניין... זה היה הדבר שאני הכי רציתי בעולם והכי הייתי צריכה והייתי הכי מוכנה לזה ופשוט חיכיתי עם זה יותר מדי זמן כי פחדתי אני אפילו לא מסוגלת לבכות

lironbi

New member
השאלה שלה זה למה זה צריך להיות

ככה?... אמזון אני דוגלת באל תנסי להבין כי את בחיים לא תביני, לכי תדעי מה עובר על הבן אדם...אבל למה את לא יכולה לדבר איתו על זה? תהיי פתוחה, עזבי אותך משטויות, לכי על זה...אין לך מה להפסיד.

amazone

New member
לפי מה שהוא אומר

מבחינתו זה נכנס לשגרה מסויימת במיוחד אחרי שהגבלתי אותו (יום אחד הוא רצה לבוא לתת לי חיבור ואני גמגמתי ומאז זה השתנה...) הוא גם אומר שכרגע אין לו אנרגיות לזה אבל יהיה לו בקרוב - הבקרוב הזה נמשך כמעט חצי שנה

magenta73

New member
אל תאשימי את עצמך

תסתכלי על הצד החיובי. נפתחת. בכל זאת. עם הפחד. יבוא אחר שלא יאבד עיניין.

amazone

New member
אני לא יכולה לעבור את זה שוב

עד ש"נפל" עליי אחד שבאמת רצה להקשיב. עם מה שיש לי לספר קשה להתמודד וגם לו היה. זה אחד הדברים שהרחיק אותו השתכנעתי על ידו לדבר עליי ועל מה שקרה לי זה קרב אותו במידה מסויימת אבל הרחיק אותו הרבה יותר כל מה שקרה זה בגלל רחמים שלו כלפיי ובגלל הרצון הטוב שלו אז שאני לא אאשים את עצמי?

magenta73

New member
ברור שלא

אני לא יודעת מה עברת ועם מה כ"כ קשה להתמודד. אבל כל עוד לא רצחת משהו בכוונה תחילה או משהו בסגנון, לא נראה לי שאת אשמה במה שעבר עליך או בעובדה שהוא לא יכל להתמודד עם זה. יש לי תחושה שמדובר במשהו מאוד עמוק, אם את רוצה, אני במסרים.

אולי לנסות להחזיר את הגלגל אחורה

ולהיות אמזון משודרגת ומשוחררת.

ד נ י ת3

New member
כנראה הוא לא היה

"האחד". ידיד טוב שלי אמר לי פעם: על כל בחורה שאמרה לי לא, אמרתי תודה. היא הצילה אותי ממערכת יחסים לא טובה. מותק, אם הוא איבד עניין כלכך מהר - מזלך. תחשבי שהיית נקשרת יותר, שהיה מתפתח בינכם קשר יותר עמוק, ואז היה מאבד עניין....

למעלה