מה לעשות?!?!??!?!

מה לעשות?!?!??!?!

קניתי לג'וני היום חול קריסטל... שסופג את הריח. ובהתחלה ששמתי את ג'וני בכלוב הוא חפר בחול העיף הכל החוצה... חשבתי שאולי בגלל שהוא לא מכיר ולא מזהה. אז הכנסתי לחול קצת מהצואה שלו כדי שיהיה ריח שהוא מכיר.. אך זה עדיין לא עוזר,,, מה לעשות???

Sweet Fantasy

New member
זה בסדר..

זה חול חדש ולמרות שהכנסת את הצואה זה נורמלי יקח לו זמן להתרגל הוא יעשה שם תצרכים פעם פעמיים ויפסיק עם זה.. אל דאגה

הרגעת אותי מאמי

כל החדר שלי כבר ניהיה עם החול הזה הוא פשוט העיף אותו לכל עיבר וכל פעם שאספתי הוא קפץ על זה והשתולל איזה מופרע חחחחחחח אז אני אתן לו קצת זמן להתרגל! תודה מאמי

עידכון../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אחרי שכמה וכמה פעמים החזרתי את החול למקום,הרגעתי אותו,סגרתי את הכלוב כדי שהוא יתרכז בלהכיר את החול החדש... זה הצליח!!!!! הוא לא מוציא אותו יותר הוא התרגל! עכשיו שאלה... האם חמוסים מתרגלים לחול מסויים? כי בחול הקודם שהשתמשתי,תמיד ניקיתי הכל,רחצתי באקונומיקה,ולא נשאר שום ריח,,,,ושמתי לו חול חדש ונקי בלי צואה או סימן היכר שלו.. והוא לא העיף את החול או התנהג מוזר.. והיום עם החול החדש הוא כן...

Sweet Fantasy

New member
לא עניין של הרגל..

יותר משהו מוכר הם מזהים דברים ששייכים להם הוא הכיר את החול הספציפי כשלו וידע ששם זה מקום לצרכים חוץ מעניין החול החול הקריסטלי עצמו שונה מאוד בהרכב ולכן יותר מושך ומסקרן לחמוס.. אם היית מחליפה לסוג אחר אבל בעל אותו מרקם הוא היה גם מקבל אותו בקלות אני שמחה שהכל עבר :) אני תמיד אומרת אסור להתייאש

skarlet ohara

New member
ואם בחול עסקינן....

חול חיתולי מסריח לאללה הוא לא מסריח, הוא מתיימר להיות בריח תפוזים ולמעשה הוא בריח דוחה לגמרי לא ממליצה, גם לא לקמצנים/חסכנים שביננו....

לא לא זה בסדר

הוא עושה את צרכיו עכשיו בלי בעיה,לא מעיף את החול...כנראה הוא בדק,,, אבל תודה בכל זאת

למעלה