מה לעשות?

לנה 3

New member
מה לעשות?

אני שבועיים אחרי לידה. ישיר אחרי לידה היה לי התקף אפילפסי שלא היה לי לפני זה אף פעם. התחלתי לקחת דפלפט כרונו כאשר עוד הייתי מאושפזת ביולדות. בשיחרור אמרו לי לקבוע תור לניורולוג ל 16.02. התקשרתי לשם אבל אמרו לי שטור הכי קרוב שיש ב 9/03 . הבעייה שעד ה9/03 אין לי מספיק כדורים, קראתי שאסור להפסיק לקחת אותם. אז מה לעשות? ועוד שאילה. מה הסיבה להתקף אפילפסי? יכול להיות שזה לידה עצמה? אין לי מחלות אחרות וגם לא מצאו סיבה לזה. אם אני אקח כדורים לא יהיו התקפים?

קודם כל מזל טוב!!!!

כדאי ללכת עם סיכום האישפוז ולקבל מרשם לכדורים לתקופה שעד לתור וגם ללחוץ ולקבל תור דחוף - בקטע הזה מי שמנדנד מרוויחץ

לנה ברוכה הבאה ומזל טוב../images/Emo140.gif

להולדת הבן
לא כתבת אם עשו לך בדיקת EEG אחרי ההתקף שהיה לך ומה היתה התוצאה שלה אבל אני מניחה שאת הדפלפט כרונו נתן לך נוירולוג של ביה"ח בו ילדת. את התור שנתנו לך לנוירולוג את יכולה לנסות להקדים דרך רופא המשפחה שלך, את קובעת אליו תור ואומרת לו שבביה"ח הנוירולוג אמר לך לקבוע תור לתאריך X לנוירולוג אבל התור שיש הוא בתאריך מאוחר יותר. בכל מקרה של בעיה עם התור, פני אל הרופא המטפל , אל תרגישי לא טוב ותחכי לתור של נוירולוג, זה חשוב מאוד לבריאות שלך ואחד התפקידים של הרופא המטפל זה לעזור לך במצב כזה. לגבי התרופות, אין לי מה להוסיף לדבריה הנכונים של סגולה. את מאוד מוזמנת להישאר כאן איתנו

לנה 3

New member
תודה רבה

עשו לי EEG, אני לא יודעת מה התשובה בדיוק כי לא ראיתי אותה, רק אמרו לי שיזה היה התקף אפילפסי.

tropic

New member
הי לנה

מזל טוב לכם להולדת הבן!!!
יכולות להיות המון סיבות להתקפים. אבל בגלל שזה אחרי לידה ואת הכדורים לקחת בהיותך מאושפזת זה גם יכול להיות בגלל השינוי הגדול של הגוף אחרי הלידה. כל ההורמונים והתהפוכות שהגוף עובר. בכל מקרה תעשי את כל המאמצאים להפגש עם נוירולוג שמתמחה באפילפסיה כדי שתוכלים להיות במעקב איתו ושידע לתת לך את הכדור המתאים. המון בהצלחה! כח, ולילות רגועים!!!

הי

אני מעלה שאלה ללא כל ידע : האם ההתקף הזה יכול להיות חד פעמי בגלל הארוע. איזה סוג התקף היה?.

הי מזל - טוב..

לפעמים עדיף ללכת באופן פרטי אם אי אפשר לדחות.... אין ברירה בריאותך במקום הראשון .. ולפעמים צריך להגיד שזה נורא דחוף (לפחות בקופה שלי) ולנגן להם על המצפון ופתאום יש תור.. תרגישי טוב מתוקה -- ומזל טובים במליונים - הרבה נחת ואושר

לנה 3

New member
אין לי מושג

איזה סוג התקף זה היה. איזה סוגים יש? הייתי נורא מבולבלת אחרי לידה, לא שאלתי כלום.

למעלה