מה לעשות?

Red Ribbon

New member
מה לעשות?

עד לסיומה של העונה השלישית
אני, ככל הנראה, אוהב מאוד את בנות גילמור, וככה גם שאר חברי המשפחה. התחלנו לראות את העונה השלישית (ללא כתוביות), ו... נשארתי עם טעם רע, משתי בחינות עיקריות - האחת, אני מרגיש שאני מפספס חלק מהבדיחות בגלל היעדר הכיתוביות (אוך, מה הייתי נותן תמורת כאלו באנגלית) - אבל זה פתיר, ע"י כיתוביות בעברית שאפשר, אהמ, למצוא במקומות שונים. השניה, וכאן ה
, היא בעלילת בנות גילמור - אני מאלו שחושבים שדין פשוט מ-ל-ך וג'ס הוא די, בהיעדר תיאור אחר, חלאה. סיום העונה השלישית הטריד אותי במיוחד - רורי עם ג'ס, ג'ס עצמו נעלם, דין מתחתן עם לינדסי, ו... זהו. הזוג המלכותי לא חוזר, ואני נשאר ללא כלום ביד (אפילו כתבתי על כך הודעה ממש ארוכה, מיד לאחר שידור הפרק במקור). וכאן באה ההתלבטות - מצד אחד, אני ממש רוצה לדעת מה קורה עם עלילת הסדרה בכלל, ומצב של רורי בפרט (רומנטית wise, כן?). מאוד קשה לי להתאפק מלקרוא את ה
ים. מצד שני, לראות פרקים ללא כיתוב זה מעפן, ובנוסף - אני לא יודע מה איכות העלילה של העונות הרביעית והחמישית, ואם לראות אותן כ"כ דחוף. וכאן השאלה הגדולה - אליכם - מה קורה? האם שווה לראות את העונות החדשות עכשיו ולא אח"כ? האם היעדר הכיתוב נורא או פתיר? האם הסדרה מתדרדרת, או שהעלילה מעיקה (היי, בסוף עונה שלישית ממש התעצבנתי על מהלך העלילה) והכי חשוב - עם מי רורי? דין? ג'ס? מישהו אחר? יש סיכוי לחזור לאקס מהעבר? (עוד לא ממש החלטתי אם אני רוצה תשובה לשאלות על רורי, תשאירו בסוף ואולי אחליט לקרוא
)

Kill Bernard

New member
לא תשובה אובייקטיבית במיוחד,

אבל ברור שלראות! אני יודעת שלי באופן אישי אין בעיה לראות בלי כתוביות, אז זה לא ממש מפריע - והעונה הרביעית (שרק אליה הגעתי בינתיים בגלל מחשב ארור ואיטי
) היא הכי טובה בינתיים מכל הקודמות. זה יכול להיות שיש דברים בעלילה שהיית רוצה שיהיו אחרת, אבל זה לא מתקרב אפילו ללפגוע בסדרה עצמה. זה לא שאם רורי הייתה נשארת עם דין הייתי ממשיכה לראות, ואם רורי הייתה עם ג'ס הייתי מחליטה שהסדרה לא שווה יותר. נראה לי שיש בה טיפה מעבר לחיי האהבה של הילדה המסכנה ההיא
בקיצור, למה לא להתחיל לראות את העונה הרביעית ופשוט להחליט בעצמך אם זה מעניין אותך להמשיך?

Red Ribbon

New member
אידאולוגיה, בעיקר

לעונה 3
זה לא "מה קרה לרורי", זה יותר קו העלילה המאולץ, שנראה כאילו המציאות השפיעה עליו יותר מרצון התסריטאי(ת): כשראיתי את הפרקים הללו, הייתי בטוח שאחד השחקנים חייב לפרוש ולא רוצה להמשיך, ולכן נתפר במיוחד קו עלילתי חדש שיתאים למצב זה. הסיבה להמשיך לראות (או שלא), היא בעיקר אידאולוגית: אני לא רואה "מוקדם" פרקים שאני יכול לראות בטלויזיה, אלא רק מה שאי אפשר. כאשר ערוץ 3 נפרדו מ- WB, התחלתי לראות כי לא הייתי מוכן לחכות זמן בלתי ידוע (שיכול להיות גם הנצח). כאשר ערוץ 10 רכש את בנות גילמור אמרתי לעצמי "זהו, מפסיקים", אבל עכשיו לא בטוח מה קורה עם עונה רביעית, ואני לא בטוח אם אני רוצה להמשיך לצפות בסדרה. וכן, לצפות בבנות גילמור בלי כיתוביות (באנגלית, I tell you, באנגלית! עם התסריט האמיתי והכל! בלי תרגום של בדיחות!) זה, אפעס, מוריד מאיכות הצפיה - כי בדר"כ אני מריץ קדימה-אחורה בשביל לדעת מה הן אמרו (לעזאזל, הבנות האלו מדברות ממש מהר). אם הייתה לי בחירה - אז הייתי רואה בערוץ 10. אם לא הייתה לי ברירה - הייתי רואה "מוקדם". אבל עכשיו מדובר במצב "תלוי" שכזה, ללא החלטה ברורה.

העונה הרביעית

היא עונה מצויינת, עם אחלה של עלילה, באמת שהיא יותר טובה משלושת הראשונות (לדעתי...). אם אתה אוהב את הסדרה, אני לא רואה סיבה למה לא לראות את העונה הרביעית... בקשר ללראות באנגלית - גם לי זה לפעמים הורס, כי גם הן מדברות מהר, וגם יש כל מני איזכורים לדברים אמריקאים שאני לא מכירה, אבל בסה"כ אני רואה כל פרק איזה מליון פעם, אז בסוף אני מבינה את הבדיחות... וחוץ מזה, לפעמים התרגום גם הורס. אה ולפי מה שאני הבנתי, העונה הרביעית כן תהייה בערוץ 10, אז לא צריך לראות בלי כתוביות אם לא רוצים...

Red Ribbon

New member
נראה לי

נראה לי שדי השתכנעתי שהעונה מספיק טובה בשביל להתגבר על המשוכה האידאולוגית של להוריד פרקים שמשודרים בטלויזיה. טוב, עכשיו רק צריך יותר זמן פנוי, מה שקצת קשה בתקופה האחרונה...

LemonLimeLilach

New member
לדעתי, לראות

קודם כל, כי למי יש עצבים לחכות? נכון שערוץ 10 בדרך להיות מלך השידורים ולהביא את העונה ה 4, אבל עדיין לא בטוח מתי זה בדיוק יקרה וכמה זמן נצטרך לחכות. בקשר לשפה, אפעם לא ניסיתי לחפש, אבל לדעתי אפשר למצוא כתוביות באנגלית... בטלוויזיה באמריקה יש אפשרות שנקראת closed captioning, שאפשר להפעיל לכל תכנית ויש כתוביות באנגלית. אולי אפשר למצוא את זה באינטרנט. בקשר לעלילה עצמה, מבין כל העונות, העונה שהכי פחות אהבתי הייתה העונה ה 3. ככה שאם העלילה והעונה עצמה הרגיזה אותך, ואתה רוצה לדעת אם העונה ה 4 תמשיך להרגיז אותך - טוב, אני לא יכולה לדעת מה ירגיז או יאכזב אותך, אבל אני העדפתי את העונה ה 4 על ה 3. אם השאלה היא לראות עכשיו או אחר כך - תמיד עדיף עכשיו. למה לא, בעצם? הסדרה טובה, העלילה לא מתדרדרת, ואם יש אפשרות לראות במקום לחכות שנים - תמיד עדיף כך.

gilmorefreak

New member
להמשיך לצפות..

כמו שנאמר כבר מעלי..גם אני הכי אהבתי את העונה הרביעית so far... וא תהעונה השלישית הכי פחות אהבתי..
[ג'ס
] בכל מקרה..יהיו בטוח קווי עלילה שפחות תאהב בסדרה- אבל זה לא הופך אותה לפחות טובה..החליטו לשים את רורי עם ג'ס לדעתי לפי דעת קהל בכלל..מאז שהוא הצטרף לסדרה גדלה ההערצה כלפי שניהם כזוג..וזה האמת היה די צפוי שהם יהיו ביחד.. יש עוד קווי עלילה מעניינים בסדרה, גם עם רורי וגם עם לורליי[שקצת הוזנחה בעונה השלישית] ולדעתי כדאי לך להמשיך לצפות..אומנם ערוץ 10 יביאו את העונה הרביעית אבל לא ידוע מתי
ופרסומות זה מעצבן
! אהה..ובקרש לאנגלית..אז קצת קשה, נכון..אבל לא יודעת גם בעיברית אני לא מבינה את רוב האיזכורים שיש שם..אז זה לא קשה משנה..
חוצמזה שזה משפר את האנגלית..אז למה לא? קצת מאתגר אבל שווה את זה..
ואמממ
עם מי רורי??? למטה בהמשך...למרות שאני ממש לא ממליצה לקרוא את זה...
אחרי שג'ס עוזב, כל העונה הרביעית היא די לבד, בסוף היא עם דין
וכך גם בתחילת החמישית, עד שהוא זורק אותה[מניאק] ואמממ עכשיו יש לה שני ידידים שמאוהבים בה לחלוטין..ונחכה ונראה
והאמת אני לצערי נתקלתי בכמה ספוילרים להמשך אבל אני מתכחשת..נו בכל זאת, ג'ס אמור לחזור לתוכנית ורורי ואחד הידידים [לוגן] יתנשקו באחד מהפרקים הקרובים.. וזהו...
עלילה מסתבכת אבל בהחלט מעניינת..

Nerade

New member
פעם הבאה,

בבקשה תגידי שזה גם ספויילר לעונה החמישית.

hbam

New member
:(

מסכים עם כרמל, נשארו 2 פרקים וגילית מה יהיה בהם :( אני מניח שהשתוונו :(

scoobysnax

New member
אהההההה!!

הרסת לי את חמישית!!!! דאמ יו! פעם הבאה לשים סימן עד לאיפה הספויילררר

gilmorefreak

New member
../images/Emo7.gif

בלה בלה בלה...נו אמרתי שאני לא ממליצה לקרוא
טוב מצטערת, באמת שלא התכוונתי..חשבתי שלציין
זה מספיק וכאילו הוא שאל מה קורה עם רורי בהשמך..אמרתי את כל מה שאני יודעת, זה שהנחתם שאני אציין רק עד נקודה מסויימת לא אשמתי..אבל בלה לא משנה..אם עוד אפשר להציל מישו..הספוילר בהודעה שלי הוא עד פרק 13 בעונה החמישית..

hbam

New member
:(

למה אין כאן אפשרות לעריכה של ההודעה? לפחות לכותב עצמו... איזה מוזר, למנהל כן יש אפשרות עריכה? צריך להוסיף לדעתי גם אפשרות לכל אחד לערוך את ההודעות (לפחות החדשות ביותר) שלו :\

Red Ribbon

New member
ספוילר לעונה החמישית להודעה מעלי!

אין לי בעיה עם הכיתוביות. אני לא בטוח אם עדיף לראות את הסדרה בלי כיתוב בכלל או עם כיתוביות בעברית. הבעיה היא יותר לכיוון של אידאולוגית (למה לראות מוקדם אם אפשר לראות רגיל), ואני חושב שאם עד שתגדל לי כמות הזמן הפנוי לא יהיו תאריכים ברורים על בנות גילמור, אני אתחיל לצפות בפרקים הללו "לפני הזמן". תראי, הרסו לי את הסוף עם סיומה של העונה השלישית. באמת. ממש התאכזבתי ממוצא העלילה, ולא משנה מה קורה, אני מרגיש מרומה. אחרי שממש התחברתי עם הסדרה, אני לא כל כך בטוח שאני רוצה לתת לה עוד צ'אנס. מצד שני, אני מכור, אז אני יכול לומר מה שבא לי - ברור מה יקרה בסוף.

Ivy Riddle

New member
ליראות

אוקיי אני הרגשתי ככה שהעונה השנייה נגמרה ולא היה מצב לעונה שלישית. אז התחלתי להוריד בקצב איטי אבל רצחני את העונות. העונה הרביעית היא ממש טובה. יש פרקים טובים ויש פרקים פחות טובים. לגביי רורי שפתיי חתומות, אבל כמו שאמרו אין זה סיבה לא ליראות את הפרקים. בקשר לאנגלית- נכון הם מדברים ממש אבל ממש מהר וצריך להתרגל לזה, אבל ברגע שמתרגלים זה בסדר. אם אתה לא מסתדר טוב עם האנגלית אני אומרת לך, לצערי, לוותר

Red Ribbon

New member
לא, זה בסדר

עם השפה האנגלית אני מסתדר מצוין, תודה. האיזכורים מפריעים לי - לפעמים אני נופל על אזכורי תרבות אמריקאית, ולפעמים אני לא ממש מצליח לפענח מה הדמויות אומרות (בליעת מילים). אני משתדל לא להפסיד אף בדיחה ושנינות (היי, זו הסיבה שהתחלתי לראות את הסדרה מלכתחילה) - ולכן לפעמים אני מעביר את הפרקים קדימה-אחורה, מה שמפריע לא מעט. הבעיה היא יותר אידאולוגית - ערוץ 10 משדר את הסדרה כמו שצריך? למה לא לראות את הפרקים כמו שתוכנן במקור - בטלויזיה? כדי להתגבר על הבעיה הזו אני צריך לדעת שהעונה הרביעית ממש טובה - ממש טובה בשביל לא לחכות. זהו.

למעלה