Red Ribbon
New member
מה לעשות?
עד לסיומה של העונה השלישית
אני, ככל הנראה, אוהב מאוד את בנות גילמור, וככה גם שאר חברי המשפחה. התחלנו לראות את העונה השלישית (ללא כתוביות), ו... נשארתי עם טעם רע, משתי בחינות עיקריות - האחת, אני מרגיש שאני מפספס חלק מהבדיחות בגלל היעדר הכיתוביות (אוך, מה הייתי נותן תמורת כאלו באנגלית) - אבל זה פתיר, ע"י כיתוביות בעברית שאפשר, אהמ, למצוא במקומות שונים. השניה, וכאן ה
, היא בעלילת בנות גילמור - אני מאלו שחושבים שדין פשוט מ-ל-ך וג'ס הוא די, בהיעדר תיאור אחר, חלאה. סיום העונה השלישית הטריד אותי במיוחד - רורי עם ג'ס, ג'ס עצמו נעלם, דין מתחתן עם לינדסי, ו... זהו. הזוג המלכותי לא חוזר, ואני נשאר ללא כלום ביד (אפילו כתבתי על כך הודעה ממש ארוכה, מיד לאחר שידור הפרק במקור). וכאן באה ההתלבטות - מצד אחד, אני ממש רוצה לדעת מה קורה עם עלילת הסדרה בכלל, ומצב של רורי בפרט (רומנטית wise, כן?). מאוד קשה לי להתאפק מלקרוא את ה
ים. מצד שני, לראות פרקים ללא כיתוב זה מעפן, ובנוסף - אני לא יודע מה איכות העלילה של העונות הרביעית והחמישית, ואם לראות אותן כ"כ דחוף. וכאן השאלה הגדולה - אליכם - מה קורה? האם שווה לראות את העונות החדשות עכשיו ולא אח"כ? האם היעדר הכיתוב נורא או פתיר? האם הסדרה מתדרדרת, או שהעלילה מעיקה (היי, בסוף עונה שלישית ממש התעצבנתי על מהלך העלילה) והכי חשוב - עם מי רורי? דין? ג'ס? מישהו אחר? יש סיכוי לחזור לאקס מהעבר? (עוד לא ממש החלטתי אם אני רוצה תשובה לשאלות על רורי, תשאירו בסוף ואולי אחליט לקרוא
)