מה לעשות?

smdar1

New member
מה לעשות?

היי אנשים:) יודעת שפה לקשר מחייב אבל חושבת שהמקום יכול ליעץ אפילו לא נשואה לאף אחד ,אני בת 19 אני עם חבר שלי כבר 3 וחצי שנים הוא בצבר והוא גדול מימני בשנה ,ואני אוהבת אותו...וחושבת שגם הוא אותי...הבעיה פה שחושבת כי הוא עושה דברים לפעמים דברים שלא מבינה אם אוהב אז למה,חברה שלי אומרת שמנצל אותי מינית או סתם היתרגל אלי או לא מוצא אחרות ורוצה מישהי קבועה,הדברים שהוא עושה זה לנתק לי לי בפרצוף כי נימאס לו לדבר איתי כבר אחרי 10 דקות ומיתרגז,או שמבטיח הבטחות ולא מקיים ולפעמים מקלל דרך הטלפון וכזה אומרת וואיאיזה חמוד הוא היה ואז יום למחרת מרגיז אותי וככה כול פעם מחדש ונימאס לי ויודעת שלא ישתנה אחרי 4 שנים ואומרת טוב אפרד אפרד אבל לא יודעת להפנים ולא יודעת אייך אוהבת אותו וזקוקה לואחרי כול מעושה תעזרו למה הוא איתי אפילו שמיתנהג אלי ככה?מה לעשות.?האם זה יכול להישתנות?

מה עוד את צריכה?

הוא מקלל אותך, מנתק לך בפרצוף, נמאס לו לדבר איתך אחרי 10 דקות והוא מבטיח הבטחות ולא מקיים. הגיע הזמן לעבור הלאה. כנראה שנמאס לו, אתם ביחד מאז שאתם ילדים קטנים, השתניתם ועברתם הרבה במהלך התקופה והחברה שאהב בגיל 17 כבר לא מתאימה לו עכשיו. הוא לא נפרד ממך כי הוא התרגל אלייך ומפחד להיות לבד בפעם הראשונה מזה 3 שנים... אבל אחד מכם צריך להיות החזק ולהפסיק את הקשר הזה וזאת צריכה להיות את, כי מגיע לך יותר מזה - מגיע לך חבר שלא יקלל אותך וימאס לו ממך אחרי 10 דקות.

shirlyar

New member
עצה בשבילך....

יכול להיות שהוא אוהב אותך אבל זה דפוס ההתנהגות שלו וככה הוא רגיל להתנהג,ויכול להיות שהוא לא טיפוס שאוהב לדבר הרבה בטלפון, לנו לבחורות ישנה קצת נטייה להיות קרציות ו"לטחון" בטלפון ולדבר שעות ולא כל הגברים "מתים" על זה, אני חושבת שאת אמורה לדעת את זה עליו אם הוא כזה אחרי שנים של ביחד, בכל אופן אני ממליצה לך ללכת בדרכך שלך כי אף גבר לא צריך לקלל אותך ואחרי כמה שנים המצב נהיה יותר גרוע ולא יותר טוב, אם הוא אוהב אותך או לא?????. אל תטרידי את עצמך בשאלות האלה כי את בטח תעני לעצמך שכן כי הרי אנחנו אוהבים לפרגן לעצמנו. אז תפסיקי עם המערכת יחסים הזו וחפשי בחור אחר שיכבד אותך קצת יותר כי זה לא שווה להיות ביחד אך להרגיש בודדה או רוגזת ולהרגיש שלא אוהבים אותך מספיק. בהצלחה!!!

seeyou

New member
"חברה שלי אומרת שמנצל אותי מינית"

זה לא חשוב מה אחרים אומרים חשוב מה ואיך את מרגישה. קצת קשה האמין שבמשך 4 שנים את לא ראית אצלו גם דברים חיובים. התמונה שאת מציירת היא חלק מפאזל ענק... רק את יודעת דברים שאת לא מספרת לנו. זה נכון,כתבו לך בפורום שבגיל שלך אם המצב לא תקין כפי שציינת רצוי להמשיך את החיים במסלול אחר. זה לא מבטיח שתפגשי אדם יותר טוב בכול התחומים. חייט טוב מודד 10 פעמים לפני שהוא גוזר. יוסי

איזה חלקים חיובים בו יכולים לכפר

על קללות וניתוקים בפנים כי נמאס לו ממנה אחרי 10 דקות? מה יכול להיות טוב בו שגורם לזה להיות בסדר והיא צריכה להישאר איתו למרות זאת? בחייך.

seeyou

New member
את צודקת עקרונית-../images/Emo13.gif...אבל...

קללות וניתוקים בפנים כי נמאס לו ממנה אחרי 10 דקות? באמת לא אני ולא אף אחד באמת יכול לדעת על איזה נסיבות מדובר . האם זה היה רק פעם או בדרך כלל. אף אחד(במיוחד הצעירים) לא נשאר במערכת יחסים) 4 שנים בגלל שרע לו. אותי "הצית" ההערה שלה בקשר למה אמרה החברה שלה-ניצול מיני. אם נמאס לו ממנה את חושבת שקשה למצוא לה מחליפה לצרכים מינים? את חושבת שבחוץ,מחכים לה מבחר גדול של בחורים טובים כמו בטלנובלות? כפי שכבר כתבתי לא פעם, אנו מנסים לבנות פאזל על סמך חלק קטן בלבד. רק היא יודעת את כול האמת... יום נעים יוסי נ.ב אני נגד אלימות בכלל בפרט אלימות מילולית בין בני זוג.

meshi4

New member
את שואלת:

"למה הוא אתי למרות שמתנהג אלי ככה?" והשאלה היא:למה את ממשיכה איתולמרות שהוא מזלזל בך. ברגע שתחליטי שאינך מוכנה ליחס כזה.יהיה לך קל להיפרד ממנו.כי הוא לא ישתנה. בהצלחה.

smdar1

New member
היי

תודה לכם על התשובות ואתם צודקים שצריכה לעזוב אבל לא יכולה בעצמי לפנים את זה קשה לי מידי..ולפעמים הוא בסדר איתי כזה...לא יודעת..אבל תודה באמת...

s h o o s h a

New member
מה שטוב לך

חשבון פשוט- מגיל 15 וחצי את יחד עם אותו בחור. למעשה גדלת איתו. היום הוא בצבא. הוא כבר ילד גדול, 'גבר' בן 20. בצבא הוא מכיר בחורות רבות ממקומות רבים, בצבעים שונים, בעלות אופי אחר זו מזו. בקיצור- ה'מבחר' עצום. ויש אותך. ושלוש וחצי שנים אתך כנראה שדי הספיקו לו. לא שמצדיק התנהגות כפי שאת מתארת אולם ה'רמזים' שהוא שולח, עוביים כמו 'עור של פיל'. הוא לא רוצה בקשר הזה יותר. הוא אולי לא יודע להגיד 'נגמר לי', הוא אולי לא רוצה להגיד ומעדיף שסיום הקשר תהיה יוזמה שלך. בגיל 19 את לא זקוקה לו. בגיל 19 את זקוקה לחבר שיגרום לך לחייך, שישמח בכל פעם שתדברו בטלפון (אגב, רק להשכלה כללית- זה נכון גם לגיל 30, 40, 50 וכן הלאה). את זקוקה לחבר שישמח לחבק אותך בכל פעם שתיפגשו כשהוא יחזור מהצבא. את זקוקה לחבר שיעריך אותך וירצה בקרבתך. לדעתי אין כאן בכלל שאלה האם את צריכה להיפרד ממנו או לא. אני גם חושבת שאיש מאיתנו, חברי הפורום, לא יוכל להחליט עבורך איך תנהגי. את היחידה שיודעת מה טוב לה ואנו מסוגלים רק להדגיש בפניך את מה שאת ראויה לו. עם כל המידע הזה תעשי מה שאת רוצה.

מה לעשות

אתם יחד מגיל צעיר מאוד, שניכם גדלתם שניכם השתנתם, 10 דקות שיחה בטלפון מסוגלת לשגע כל אחד, אבל זו לא סיבה לנתק לך בפרצוף ובוודאי לא לקלל אותך, נראה לי יותר שמדובר כאן בדפוס התנהגות - יש גם מה שנקרא אלימות מילולית - ולפי איך שאת מתארת את הדברים התנהגותו לא רחוקה מכך, קחי יוזמה והחליטי על פסק זמן, אני לא יודעת אם את כל כך אוהבת אותו או פשוט רגילה אליו ואל הזוגיות הזו, 4 שנים הם הרבה זמן יחד, היגיע הזמן שתנסי לעשות שינוי ומכיוון שלך הדבר מפריע ולא נראה לי שחברך יוזם דברים עשי מעשה, פשוט החליטי על ספק זמן ממנו - (בהתחלה זה יהיה קשה מאוד כי התרגלת אליו והוא יחסר לך) אבל תנסי למלא את הזמן עם חברה ועם חברות ואז תראי עד כמה את אוהבת אותו, עד כמה הוא אוהב אותך ומתגעגע אליך, ויכול להיות שהוא רוצה לסיים את הקשר איתך ולא יודע איך ומחכה לרגע שאת תיקחי יוזמה, בכל אופן את צעירה מאוד ולמרות שאתם יחד 4 שנים בוודאי התבגרת והשתנית ויהיה לך יותר קל להמשיך לבד.

smdar1

New member
תגובה

כן יודעת שמגיע לי יותר טוב...הבנתי..אבל תמיד יש שאלות יותר מתשובות והוא לא רוצה לסייםאת הקשר כי שאלתי אותו אמר לי לא שאומרת לו שלא רוצה אותו הוא רודף אחרי ואומר שרוצה שניהיה יחד...בכלל אם רצה שניפרד לא היה מקדיש לי זמן אחרי שבא לחופשה לא מבזבז הרבה עלי..ולא היה מיתחכנן בוא ניסע לפה ולפה לא מצדיקה אותו אבל הבעיה שלפעמים לא שמים לב שאוהב אטותי ולעמים כן למשל היום הוא ישן אצלי כאילו אתמול בלילה כי הבטיח לי שרגילה ישן אצלי אימא שלו מיתקשרת אליו ב4 וחצי בלילה תחזור הוא אומר לה שהוא בא..סבבה המשיך לישון ואז אמרה שהוא יבוא אחרי שעתיים ואסז הוא הלך ב6 בבוקר הלך כי הסביר למה ההורים שלו בשנה אחרונה גם לא אוהבים משהו כאילו שואלים אותו למה אתה איתה עזוב אותה היא לא ברמה שלך,ולא רוצים שישן אצלי והוא לא אמר להם ואפילו שיתשקרו אליו באמצע החליליה לא אמר להם שיעזבו אותו.מעצבן פה שחיכיתי הרבה זמן לילה הזה כי לא ישן אצלי כימעט שנה והוא הרס את הכול..שאלתי אותו למה לא מיתעמת עם ההורים אומר תפסיקו אני אוהב אותה וכאלה אמר כי יהיה יותר גרוע יעשו לי פרוצפים..וכאלה,אז אמרתי היסברתי כי אם איכפת לך מימני מספיק תעשה זאת הוא בסדר מבין אותך ולכי לישון ויודעת שהוא לא יגיעד להם כלום,ממש נהרס הלילה ואני די עצובה ,בכלל מרגישה לא יודעת כאילו אני רוצה שיהיה לו טוב הוא אומר בוא נילך פה ופה הולכת איתו אפילו שלא הכי בא לי אומר לי בוא תעשה ככה וכככה עושה ולפעמים שמימנו מבקשים אז כזהלא רוצמה לא בא מה איכפת לי וכאלה..לא יודעת מרגישה למה אני נותנת אם לא מקבלת כלום כימעט לא יודעת לא מבינה אותו כי מצד אחד רוצה להיות איתי מיתקשר והכול מיצד שני כול מאשמרתי פםעעם קודמת ועכשיו...

תראי אף פעם אי אפשר לדעת בדיוק

למה אנשים מתנהגים איך שהם מתנהגים. למה כשאת מאיימת להיפרד ממנו הוא נזכר לרדוף אחרייך ולהבטיח הבטחות, אבל כשאתם ביחד פתאום נמאס לו והוא מתנהג כמו מניאק? הוא פשוט מפחד להיות לבד ולהתנתק מקשר שליווה אותו מאז שהוא ילד. אז כשאת אומרת לו שאת הולכת הוא נבהל ורודף אחרייך אבל כשאתם ביחד הוא לא רוצה אותך ומזלזל בך. זה לא משנה, את לא חייבת לדעת למה הוא מתנהג ככה ואת לא חייבת לפרש כל מה שהוא עושה ולחפש משמעות. השורה התחתונה היא שאת אומללה, יום אחד הוא מתנהג יפה ואחר כך שבוע לא. הגיע הזמן להיות חזקה ולהגיד "נגמר" ואפילו אם זה קשה לו והוא מנסה להתנגד- להיות חזקה ולזכור שיש סיבה טובה שאת מסיימת את הקשר איתו. רק בגלל שהוא האהבה הראשונה שלך זה לא אומר שהוא יהיה האהבה האחרונה והיחידה שלך.

למעלה